Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כיום יש לי פביה 03 שעשתה כבר 170K קמ, הרכב במצב מעולה ונוסע טוב.

אני שוקל להתקדם ולהחליפה בפנדה משנתון גבוה 10-11.

הרכב משתמש אותי בעיקר לנסיעות ביעירונית ראשון אריאל (הרבה עליות), 3 פעמים בשבוע לפחות.

האם לדעתכם הפנדה תחליף הולם?

בשורה התחתונה מה שחשוב זה בעיקר עלות דלק וסחיבה נורמלית בעליות.

התקציב המדובר הוא עד 40 אלף.

תודה

פורסם

יש לך את הפאביה עם ה 100 כ"ס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה תהיה יותר חסכוניות וזולה לאחזקה מבחינת ביטוח למשל או חלפים,מבחינת כוח אני לא ממש זוכר איך הרכב הרגש לי לעומת הפנדה,אבל כניראה שהפנדה תהיה מעט חלשה יותר בפביה מדובר על מנוע 1.4,אם פנדה,אז משנת 2011 כי אז יש לך 69 כ"ס,לפני זה היה 60.

אני מציע לבצע נסיעה על זה רכב,במיוחד כשנמכרים עוד חדשים וזאת לא בעיה לבצע נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי המלצה טובה בשבילך - הפנדות נמצאות בהרבה חברות השכרה ואני יודע שאחת מהן משכירה ב 99 ש"ח ליום. לדעתי, שווה לך לקחת אחת ליותר מנסיעת מבחן ולהתנסות איתה יום שלם בדרך שאתה רגיל אליה - במחיר כזה, לא הייתי מהסס.

פורסם

תודה על התגובות.

נפח מנוע זה לא ממש אינדיקציה, שניהם שווים בכ"ס, מבחינת מומנט אודה אם מישהו יוכל לפרט יותר.

כיום קצת קשה לפביה בעליות+מזגן אבל היא סוחבת בכיף.

אכן חשבתי לשכור ליום אחד פנדה, הבעיה שהחברות לא מתחייבות על רכב, והקמ מוגבל ל100 ליום.

פורסם
הבעיה בפנדה היא ציון נמוך במבחני הריסוק ואביזרי בטיחות מינימלים בלבד.

יש ABS + ESP ושתי כריות אוויר, ציון ריסוק הוא 4 כוכבים שזה סביר.

לא מלכת הבטיחות כמו שברולט ספארק שמגיעה עם 6 כריות אוויר, אבל מצד שני היא מאוד מוצלחת וצורכת מעט דלק, מהירה ובעלת מומנט מעולה בעיר.

פורסם

נסעתי עם הפנדה שלי קצת באיזור ירושלים ואין ספק שמורגש חוסר בכוח בעליות (למרות שהיינו שלושה "כבדים" ברכב, אולי אם היית לבד אז זה היה יותר טוב) אבל לא ציפיתי גם למשהו אחר, בהתחשב במנוע וכו'. בנסיעות היומימיות הרכב מאוד זריז ומפתיע. הייתי רוצה עוד קצת כ"ס אז אני משתעשע מדי פעם ברעיון לשדרג למשהו חזק יותר אבל קצת מבאס אותי למכור רכב כמעט חדש שהוא בתכלס בדיוק מה שני צריך..הדילמה הנצחית :lol:

פורסם
יש ABS + ESP ושתי כריות אוויר, ציון ריסוק הוא 4 כוכבים שזה סביר.

לא מלכת הבטיחות כמו שברולט ספארק שמגיעה עם 6 כריות אוויר, אבל מצד שני היא מאוד מוצלחת וצורכת מעט דלק, מהירה ובעלת מומנט מעולה בעיר.

3 כוכבים ליתר דיוק - http://www.euroncap.com/tests/fiat_panda_2004/198.aspx - וזה כבר לא ציון סביר.

פורסם

לי יש לנצ'יה אפסילון שחולקת שילדה עם הפנדה ואני נוסע בה יום יום מרחק גדול ממה שתיארת.

זה לא רכב אוטוסטרדות. זו מכונית מיני שתוכננה בעיקר כרכב עירוני.

עם זאת הנסיעה בה נוחה ונעימה והייתי עושה את אותה הבחירה שוב.

פורסם
3 כוכבים זה במבחן ללא ESP. כיום 4 כוכבים.

לא, זה 3 כוכבים. פנדה נבחנה במבחני הריסוק ב-2003 בתקנות הישנות. אל תנסה לעוות את הנתונים רק כי אתה נוהג בפנדה.

פורסם
3 כוכבים זה במבחן ללא ESP. כיום 4 כוכבים.

לא זה לא.

4 כוכבים זה לדור החדש.

3/5 כוכבים, שתי כריות אוויר, ABS, ESP ותו לא.

זה שיש ESP לרכב לא מוסיף לו עוד כוכב.:roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...