Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 627
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת שלום :)

יש לי פולקסווגן גולף 2015.. אני מנקה את האוטו כל שבוע-שבועיים ביד, עם כל החומרים המומלצים בשיטת 2 הדליים וכו' וכו' וכו'

והאוטו יוצא מבריק תמיד חוץ מהגלגלים...

כרגע אני משתמש ב SONAX Xtreme, ואני משתמש בו כמו שרשום (מרסס, מחכה כמה דקות שהג'נטים ידממו ואז מנקה עם מברשת קטנה, שוטף ומנגב)

ותמיד יורד חלק מהלכלוך, אבל תמיד נשאר בכל מני מקומות בגלגלים לכלוך שחור (נקודות שחורות) שהחומר לא הצליח להוריד ואני נאבק בו ללא הצלחה.

האם יש חומר שאתם ממליצים שפועל בצורה יותר יעילה? יוצא שאני מנקה את האוטו ולוקח לי שעה וחצי, ועל הגלגלים לוקח לי כמעט אותו הזמן. בטוח יש חומר שהוא יותר אפקטיבי :)

פורסם

ריסוס נקודתי ושפשוף ללא המתנה לאחר ההתזה, ניסית?

אם לא מצליח, יכול לרכוש iron x paste.

משחה שמבוססת על האיירון המוכר, בידיוק למצבים כאלה, נקודתיים מעיקים.

זולה יחסית.

"יאללה בירי".

פורסם
ריסוס נקודתי ושפשוף ללא המתנה לאחר ההתזה, ניסית?

למען האמת לא, הבנתי שצריך לתת לחומר לפרק את הלכלוך שנצבר

מה שמוזר (לדעתי) זה שאני לא מצליח להוריד כמות לכלוך של שבוע-שבועיים בקלות, זה לא שלא שטפתי את האוטו 3 חודשים..

פורסם
אז רסס, שפשף היטב, המתן, ואז תשטוף.

יש לך עוד מוצרים לנקיון גאנטים בבית?

Megs hot wheels נניח?

לא, זה המוצר היחיד שיש לי (אבל אני מעוניין לנסות מוצר חדש בתקווה שהוא יהיה יותר מוצלח)

אנסה את מה שרשמת - מה המוצר שנחשב הכי אפקטיבי בשוק היום?

פורסם
מה שיש לך נחשב למוביל :)

מוזר.. אנסה לעשות את מה שהצעת ואעדכן,

האם לעשות את זה כאשר המקום רטוב או כאשר הוא יבש?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב.

קניתי ג'אנטים לרכב, היה לי קצת סונקס אז השתמשתי בו, אבל לא התרשמתי יותר מדי לטובה (או לרעה) שכן לא נשאר שם הרבה ולא הספיק כדי לכסות את הג'אנט כמו שצריך.

אשמח להמלצה לכמה דברים:

1. מברשת טובה לניקוי הג'אנטים (רצוי משהו לא יקר)

2. חומר ניקוי לג'אנטים, עדיף מAPEX כי אני רוצה לעשות שם הזמנה של ONR

שאלה: איך כדאי לנגב את הג'אנטים אחרי הניקיון שלהם?

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מישהו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חומר ניקוי? אהבת את הסונקס? תישאר איתו.

לגבי המברשת, אני מאוד אוהב את את הווליס, אבל קשה להשיגם בארץ והם לא זולים. תוכל לקנות את הez שמנקה לא רע ותלכלך אותך הרבה.

מוזמן לבוא ולהתרשם מהם אצלי בטרם תחליט

ניגוב? עם מטלית מיקרופייבר סוג ב שכבר עשתה את שלה. אני לא נוהג לנגב.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אמרתי כבר שקשה להתרשם מאיכות הניקיון שלו כי זה היה שאריות והגאנט היה חדש ויחסית נקי אז לא יכולתי להתרשם מרמת הניקיון יותר מדי. (אם כי עכשיו הגאנט נראה טוב מאוד)

יש קישור למברשת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קניתי באוטוסטור מברשת ארוכה כזאת עם שלד מתכתי שאפשר לעקם, אחלה מוצר. אבל אם הג'אנטים חדשים ואתה מתכנן לשטוף אותם כל שבוע, סמרטוט יספיק לך לדעתי. אלא אם זה ג'אנט מסובך כזה עם חריצים קטנים שקשה להכניס מגבת לשם.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...