Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כביש 77 לא מיוחד בשום צורה. אדרבא, יש שם כמה וכמה קטעים שמאפשרים נסיעה במהירות גבוהה באורח ניכר מזו החוקית בישראל.

כביש 77 סלול טוב, לסטנדרטים של ישראל 1995. עם הרבה צמתים, עם ובלי רמזורים, וזאת בלי להתיחס לתואי הבסיסי שלו שישן בעוד כמה עשרות שנים. ומעבר לכך נוהגים בו הרבה מאד נהגים שלא יודעים לנהוג. בהחלט לא כביש להתפרע בו. בניגוד לכמה כבישים מודרניים הוא לא מזכיר שום כביש מהיר אירופי שמאפשר מהירויות גבוהות בצורה בטוחה.

לזכות מע"צ יאמר שהדור הבא של שיפוץ כבישים - למשל 79 - עשוי ברמה אחרת לגמרי עם כל המחלפונים, אבל בגלל התואי הישן שלו עדיין יש בו לא מעט עיקולים שמחייבים הגבלת מהירות.

אריאל - אתה קצת יוצא מפרופורציה. אין בארץ אף כביש שבנוי למהירויות שאתה מדבר עליהן - לא בשעות היום ולא בשעות הלילה. עקומות, שיפועים, סימונים, תאורה - כל מיני דברים קטנים שהופכים מהירויות גבוהות למסוכנות. אם אתה מדבר על 130-140 קמ"ש בכבישים המהירים החדשים - ניחא, אבל לא 190 בכביש מיושן ועמוס צמתים.

עם זאת אני מסופק אם מאסר הוא העונש הראוי. קנס של 10,000 ש"ח והחרמת הרכב לחצי שנה יהיו הרבה יותר אפקטיביים, ולא יכניסו את הנהג לחברה עבריינית מיסודה אם הוא עדיין לא שייך אליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני לא מבין מה כל הרעש.

הבחור נסע 190 קמ"ש שזה יותר מפי 2 ממה שמותר בכביש הזה.

גם אם הכביש טוב, ישר, סלול ל-300 קמ"ש, הנהג עדיין חייב לא לעבור את המהירות המותרת.

גם אם לפי שיקול הדעת שלו הוא יכול לטוס שם ב-400 קמ"ש.

לכל אלו שאומרים "אפשר לחשוב. מי כאן לא נסע 200?", ואם הוא היה נכנס בכם במהירות הזו?

זה היה משנה לכם אם זה היה בטעות?

בן אדם שמזלזל כ"כ בחוקים, מה מפתיע שרוצים להשאיר אותו במעצר?

הרי באותה מידה יכול להיות שהבחור באמת מסוכן.

לא חסרים כאלו שממשיכים לנהוג אחרי שלילה.

דבר אחרון: אלעד, תודה על התיקון, פעם הבאה אשתדל יותר (לגבי הכותרת). :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כביש 77 לא מיוחד בשום צורה. אדרבא, יש שם כמה וכמה קטעים שמאפשרים נסיעה במהירות גבוהה באורח ניכר מזו החוקית בישראל.

נכון, אבל לא כדאי ללכת ראש בקיר נגד החוק והדעה הרווחת. הרי ידוע לכל ילד שמהירות גבוהה היא מקור כל הרוע בעולם. מומחי אור ירוק הוכיחו שאם תסע ממש ממש מהר אתה עלול לזמן את השטן בכבודו ובעצמו מהגהנום.

אני מסכים איתך שמי שנוסע על מהירות כזאת בדרך עירונית הוא מסוכן לציבור ונכון שצריך לשלול לו את הרשיון, אך עדיין לא לכלוא אותו! אני מדבר על זה שלדוגמה בכביש הארץ מי שנוסע על מהירות כזאת בלילה, הוא לא עבריין תנועה וזה בסדר גמור! רק שהמדינה חונקת אותנו! לך לגרמניה ואז תגיד לי ששם זאת מדינה של עברייני תנועה..

תראה, מי שמסכן את החיים שלי ככה במודע - אני יעדיף שהוא לא יהיה חופשי. יכול להיות שכ"כ לא אכפת לו מאף אחד ושלילת הרישיון לא מעניינת אותו. שלילה בלבד לא תמנע ממנו להיכנס לרכב ולעשות שטויות, נכון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיסקו:

א) לא יו"ר, חבר ועד מן המניין.

ב) למרבה הצער לא כל פעם נמלטתי מזרועות אכיפת התנועה. והאמן לי, באף אחת מהפעמים האלה לא בכיתי בפורום. לזיין ולבכות זה לא אני. או ששילמתי, או שבחרתי בדרכים הקבועות בדין להשיג על העניין. מכל מקום - אני מודע למשחק. וזה משחק, לא יותר מזה (לא הכביש, ליתר המתחסדים שיצוצו - האכיפה).

ג) יש מספיק כבישים בארץ בהם ניתן, נוח ובטוח לנסוע במהירויות העולות בהרבה על המותר בחוק, בכפוף לעומס התנועה כמובן. החוק אנכרוניסטי. הוא עדיין חוק, ולכן סעיף ב' לעיל. היתר - מה שיש.

ד) לא אני טענתי שנסעת עם הבהמה שלך (בחיוב, מאד אוהב בהמות כאלה :-D ) במהירות כזאת, אז לא מבין מה לי ולזה :wink: אני, אגב, לא חושב שזה ניסיון לרצח, אלא סתם לא חכם במיוחד. מהירות היא יחסית, לא אבסולוטית. כל עוד יש שדה ראיה והמרחק היחסי נשמר - אין באמת בעיה, רק תפיסתית.

עריכה - ראיתי שזה לא הופנה אלי.

ספריאל:

יש הרבה קטעים בכביש 77.

קרמר:

בחיאת, די להתחסד. ברור לכולם שהוא עבריין, כמו רובנו, בקונסטלציה זו או אחרת. איתרע מזלו והוא נתפס, זה הכל.

גולף סימן 2 מטבעון:

מה לזה ולעניין עליו הגבתי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא, אריאל 12345 לא.

האוטו שלי שוקל 2.6 טון, הוא רכב שטח כבד מאוד וגבוה מאוד, מרכז הכובד שלו גבוה, ובמהירויות עליהן אתה מדבר זה שקול למסע רצח.

נסעתי גם נסעתי במהירויות האמורות. במקומות בהם החוק מאפשר, והסביבה צופה מהירויות כאלה. בגרמניה.

אם היו תופסים אותי על 190 קמ"ש בארץ, גם לי היה מגיע שיזיינו אותי. עם כזה ז.

הבעיה היא לא רק המהירות אלא ההתעלמות המוחלטת מהחוק. אני רוצה לראות אידיוט כזה נתפס בארה"ב על מהירות שכזו.

ובנימה אישית, כי אני רואה שאתה מתרגז ומאמין שאני (אנחנו) צבוע(ים). אני לא. יש לנו גישה שונה לדברים.

כנראה שמהירויות שכאלה אינן זרות לך. זה בסדר לשיטתך. כשיתפסו אותך, ויעשו ממך כותרת ב YNET "אריאל 12345 נתפס נוהג ב XXX קמ"ש " תהיה מספיק גבר להוריד את הראש ולקבל את הכאפה באהבה.

היית גבר להרביץ מהירות, תהיה גבר לקבל את הכאפה מהחוק.

עריכה. התשובה לאריאל לא לרומן.

קודם כל אריאל242 זה בשבילך. (גימטריה של השם שלי)

דבר שני אם אפשר ואתה אומר שאפשר לנסוע בגרמניה עם הרכב שלך על מהירות שכזאת אז זה בסדר ואתה לא עבריין תנועה, אז מה קרה כשפתאום אתה ניכנס עם הרכב שלך לגבולות ארץ ישראל אתה ניהיה עבריין?.. אז לא מגיע לך שישללו לך את הרשיון כי זה פשוט לא צודק מבחינת המדינה.

ובנימה אישית, איזה גישה שונה יש לך ממני?

והמהירויות האלה זרות לי ועוד איך! בחיים שלי לא הגעתי עם הרכב שלי ל200 קמ״ש ועוד שהרכב שלי מאפשר לי לעשות כזה דבר,

ואני אומרנלך שאם חס ושלום יתפסו אותי אני לא יקבל את הכאפה כמו גבר כשזה לא צודק לקבל אותה.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אריאל, עוד לא הבנת שבחיים עדיף להיות חכם ולא צודק? אם אתה הולך לחפש צרות אל תתפלא כשתמצא אותן.

מה לזה ולעניין עליו הגבתי?

אתה אומר שיש קטעים שניתן לנהוג בהם הרבה מעל המהירות המותרת וזה ישאר בתחום התקין לפי תנאי הדרך. אני מסכים איתך אבל מציין שכנראה שהרשויות לא מסכימות, בגלל סיבות כאלה ואחרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפילו בסביבות ערי המגורים שלנו יש מספיק קטעים בהם ניתן להגיע למהירויות גבוהות מאד, בבטחה מוחלטת. תיאומי הדגמה בפרטי :-)

הרשויות לא חושבות על הרבה דברים, ביניהם הגבלת מהירות תואמת זמנה. 130 בכל כביש דו נתיבי עם גדר הפרדה זו הגבלה מציאותית וגם כזו שהייתה גוררת אחוז ציות גבוה ביותר. אבל מה - פחות דו"חות - בעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1. אני מסכים איתך שמי שנוסע על מהירות כזאת בדרך עירונית הוא מסוכן לציבור ונכון שצריך לשלול לו את הרשיון, אך עדיין לא לכלוא אותו!

2. אני מדבר על זה שלדוגמה בכביש הארץ מי שנוסע על מהירות כזאת בלילה, הוא לא עבריין תנועה וזה בסדר גמור!

3. רק שהמדינה חונקת אותנו! לך לגרמניה ואז תגיד לי ששם זאת מדינה של עברייני תנועה..

1. איזה קטע שאתה חושב אחרת מהמשטרע. גם המשטרע, וגם השופט חושבים אחרת.

2. אתה לא אמיתי. אתה אשכרה כתבת את המשפט המ6ומ6ם הזה*?

3. אז איפה שאני חושב שהמדינה חונקת יש לי את החופש לעשות מה שב-Z שלי?

*אם לא הבנתי נכון את המשפט שלך אנא תקן אותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דבר שני אם אפשר ואתה אומר שאפשר לנסוע בגרמניה עם הרכב שלך על מהירות שכזאת אז זה בסדר ואתה לא עבריין תנועה, אז מה קרה כשפתאום אתה ניכנס עם הרכב שלך לגבולות ארץ ישראל אתה ניהיה עבריין?

קורה דבר מאוד פשוט: החוק כאן הוא אחר. ולהלן פרט טריוויה: במצרים, החוק מתיר לגבר נשוי לקיים יחסי מין עם רעייתו עד שש שעות ממועד פטירתה.

בא לך להחיל את החוק המצרי גם במדינת ישראל? מה, לא? אז מה, רק במקרים שנוחים לך מותר לאמץ חוקים ממדינות אחרות?

אז לא מגיע לך שישללו לך את הרשיון כי זה פשוט לא צודק מבחינת המדינה.

טעות. המדינה היא זאת שחוקקה את החוק הזה. אם היא לא היתה סבורה שהוא צודק היא היתה מבטלת אותו, או לחילופין כלל לא מחוקקת אותו.

והמהירויות האלה זרות לי ועוד איך! בחיים שלי לא הגעתי עם הרכב שלי ל200 קמ״ש ועוד שהרכב שלי מאפשר לי לעשות כזה דבר.

מצטער בשבילך, אתה פשוט לא יודע מה אתה מפסיד. אתה חייב לנסות פעם.

ואני אומרנלך שאם חס ושלום יתפסו אותי אני לא יקבל את הכאפה כמו גבר כשזה לא צודק לקבל אותה.

ההתנהגות שלך מזכירה התנהגות של חתולים: דופקים ובוכים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה לא יכול לרשום משפט כזה:

את זה שיש לך אינטלגנציה, אתה קבעת! בהצלחה עם זה..
אחרי משפט כזה:
כוונתי הייתה לומר שיש הרבה נהגי טורבו גם פה בפורום
מי הם אותם נהגי טורבו והאם הם מהווים סכנה גדולה יותר לציבור בהשוואה לנהגי לא-טורבו?

---------------------------------------------------------------

רגע רגע, ואם מדובר בשקודה פאביה שפורט, סליחה: סקודה פאביה שפורט... שיט, ננסה שוב: סקודה פאביה... נו, הבנתם.

בקיצור, סוגרת או לא סוגרת 200?

אלעד אין צורך להתמם. המנוע רק מתחיל להתעורר אחרי 200 קמ"ש.

אגב, נהג אשר נתפס במהירות זו כאשר הוא נוהג בפאביה, באם יטען כי פשוט לא שם לב, יש לקבל הסבר זה ללא עוררין. בשקודה פאביה שפורט ההבדל בין 100 ל-200 משול להבדל בין 50 ל-60 ברכב רגיל (מבחינת תחושה) ואין לצפות מנהג להתרכז כל הזמן רק בשפידומטר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נכון, אבל לא כדאי ללכת ראש בקיר נגד החוק והדעה הרווחת. הרי ידוע לכל ילד שמהירות גבוהה היא מקור כל הרוע בעולם. מומחי אור ירוק הוכיחו שאם תסע ממש ממש מהר אתה עלול לזמן את השטן בכבודו ובעצמו מהגהנום.

תראה, מי שמסכן את החיים שלי ככה במודע - אני יעדיף שהוא לא יהיה חופשי. יכול להיות שכ"כ לא אכפת לו מאף אחד ושלילת הרישיון לא מעניינת אותו. שלילה בלבד לא תמנע ממנו להיכנס לרכב ולעשות שטויות, נכון?

הבעיה שאתה קודם יוצא מנקודת הנחה שהוא מסכן את החיים שלך! וזה לא בחיוב נכון, אם הוא נסעה על רכב שטח במהירות הזאת אז אולי הוא לא בנאדם שפוי, ולכן יש לעצור אותו! אבל אם הוא נסע ברכב משפחתי אז אוקי שישללו לו את הרשיון אבל שלא יעצרו אותו, בסך הכל הוא אדם נורמאלי שעבר על החוק לא בצורה שהתקשורת מתארת את זה ״חולי נפש״.

פורסם
אריאל, עוד לא הבנת שבחיים עדיף להיות חכם ולא צודק? אם אתה הולך לחפש צרות אל תתפלא כשתמצא אותן.

אתה אומר שיש קטעים שניתן לנהוג בהם הרבה מעל המהירות המותרת וזה ישאר בתחום התקין לפי תנאי הדרך. אני מסכים איתך אבל מציין שכנראה שהרשויות לא מסכימות, בגלל סיבות כאלה ואחרות.

אני חכם! לכן עדיין יש לי רשיון נהיגה.

פורסם

חלק מהתגובות כאן מצחיקות. מאוד. מתאים לשירשורי "עוף -טוסיק".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1. איזה קטע שאתה חושב אחרת מהמשטרע. גם המשטרע, וגם השופט חושבים אחרת.

2. אתה לא אמיתי. אתה אשכרה כתבת את המשפט המ6ומ6ם הזה*?

3. אז איפה שאני חושב שהמדינה חונקת יש לי את החופש לעשות מה שב-Z שלי?

*אם לא הבנתי נכון את המשפט שלך אנא תקן אותי.

אני רואה שהבנת אותי יפה מאוד! וכמו שאתה חושב שכתבתי משפט מ6ומ6ם, ככה אני חושב שכתבתי משפט שהוא נכון וצודק! מה אתה מבין יותר טוב ממני?!!!

ואני לא אמרתי שצריך לעשות מה שבאלי איפה שהמדינה חונקת, כי אחרת לא היה לי רשיון עכשיו!

ואין טעם להמשיך לענות לך כי אתה פשוט מתלוצץ במקום לענות תשובות לעניין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...