Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה להתחממות האוטו עד להגעת מחוג החום לקצה ולאזהרת עצירה בשעונים .

אין מחסור במים ואין נזילות .

התופעה המוזרה שהרדיאטור קר למגע .

משאבת מים נבדקה לפני חודש בזמן החלפת טיימינג .

רעיונות לסיבה?

תודה

פורסם

משאבת מים נבדקה אם היא נוזלת לא פורקה. כי אם היא פורקה בדרך כלל בדגמים האלה אי אפשר כבר להחזיר אותה היא נשברת בהוצאה. וייתכן שהבעיה פרופלור משאבה אכול זה מחלה האוטו הזה ואז אין ספיקה והמנוע מתחמם כדי לבדוק את אז כשהאוטו מתחמם תעמוד בצד ותעלה את הטורים ל3500 סלד ותחכה איזה דקה אם החום יורד זה בברור משאבת מים

פורסם

תיגע ברדיאטור בכמה איזורים, אם יש איזורים חמים ואיזורים קרים הרדיאטור סתום.

אם כולו קר אז או שהטרמוסטט תפוס או שהמשאבת מים לא תקינה, מאחר ורשמת שמשאבת המים תקינה אז היא תקינה..

ישנו צינור דק שמתחבר לחלקו העליון של מיכל העיבוי, בדוק שהוא לא סתום, אם הוא סתום זה עושה המון צורות, והוא נוטה להיסתם משום שהוא צר מידי ואם אתה משתמש בנוזל קירור לא איכותי הוא עוד יותר נסתם מהר.

פורסם

בעיקרון אם הטרמוסטט פגום ואני מוציא אותו בעצמי

לא צריכה להיות בעיה לנסוע ללא טרמוסטט עד למוסך או עד להתקנה של טרמוסטט חדש בעצמי ?

כך גם אפשר יהיה לוודא שהתקלה מהטרמוסטט ולא מהרדיאטור.

בדקתי את צינור העיבוי ואין בעיה של סתימה

לפני פירוק הטרמוסטט אבדוק את ענין הסל"ד ומשאבת המים.

תודה

פורסם

תחליף או שתוריד לבדיקה את הטרמוסטט. אם הבעיה נפתרה - סימן שזה הטרמוסטט.

אם הבעיה עדיין קיימת (והמאוורר תקין ונכנס לעבודה), הלכה המשאבת מים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי התיאור שלך זה נשמע כמו טרמוסטט תפוס או רדיאטור סתום או משאבת מים גמורה.

ממליץ לך לא לנסוע עם הרכב עד לסידור התקלה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לדעתי מדובר ברדיאטור סתום מכיוון שהמאוורר כן ניכנס לעבודה ואם אינני טועה היוניט שלו יושב על בית הטרמוסטט מה שאומר שמיים כן עוברים דרך הטרמוסטט. אלא אם כן הוא לא ניפתח כמו שצריך.

פורסם
או שהטרמוסטט תפוס או שהרדיאטור סתום.

מצטרף וממליץ בנוסף שוב לבדוק משאבת מים. זה שאין נזילות זה לא אומר כלום, אולי כנפונים מפלסטיק מסתובבים על סרק ואין סירקולצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי רוצה לוודא את מיקום הטרמוסטט בקסארה , לפני שאני מתחיל בפירוק

מצרף צילום של מה שאני חושב מיקום הטרמוסטט .

אשמח לקבל הערות שרצוי להתייחס אליהם בפירוק החלק.

תודה

טרמוסטט.jpg

פורסם

לדעתי הוא יושב שם.

קח בחשבון שאם תפרק אותו, אולי לקלף את החומר אטימה הישן ולמרוח חדש (RTV), ככה שחבל על העבודה, אלה אם אתה כבר שם חדש על הדרך ואז אתה מוחק את האפשרות שזה תרמוסטט.

אני חושב שזה משאבת מים שנטחנה לה, נזילה או לא לא אומר הרבה, אם הפרופלור שמסרכל את המים נטחן אז לא תראה סימנים חיצוניים.

• תוכן חדש...