Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כבל מיקרו USB בקצה אמור לעבוד. אתה מצליח לטעון למשל ממחשב ?

אם לא, באופיס דיפו יש מטענים 1A ב 39 או 29 ש"ח כמדומני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל מטען שעלה לי 2 דולר בDX\EBAY עובד בבית באוטו ובמחשב

גם מטענים של ניידים אחרים טובים להכל.

יש לך בעיה בפלאפון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כשאתה קונה מה EBAY תדאג שמדובר ב GENUINE / OEM

לא תואם סיני, הזמנתי כמה כאלה וזה לא התאים ל ONE X שלי ופשוט הראה מצב "טוען" למרות שהוא ביצע בדיוק ההיפך - הוריד את אחוז הסוללה.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש סיכוי שהכבלים לא עובדים בגלל שיש לי מכשיר 9505 ולא 9500 ?

כל מטען שעלה לי 2 דולר בDX\EBAY עובד בבית באוטו ובמחשב

גם מטענים של ניידים אחרים טובים להכל.

יש לך בעיה בפלאפון?

לא אמורה להיות שום בעיה אצלי מאחר והכבל המקורי עובד פיקס גם בטעינה וגם בחיבור למחשב.

כשאתה קונה מה EBAY תדאג שמדובר ב GENUINE / OEM

לא תואם סיני, הזמנתי כמה כאלה וזה לא התאים ל ONE X שלי ופשוט הראה מצב "טוען" למרות שהוא ביצע בדיוק ההיפך - הוריד את אחוז הסוללה.

אניי מאוד מאוד אודה לך אם תוכל לשלוח קישור למוצר שקנית ועבד.

פורסם

מקורי בלבד!

לא משנה מאיפה תקנה העיקר שיהיה מקורי אם אתה לא רוצה לדפוק את הטלפון במקרה הטוב,ובמקרה הרע תתפוצץ לך הבטריה בפנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצאתי בבית שני כבלים זהים, הימני עובד מצוין, השמאלי לא.

WTF?

s688q1.jpg

מקורי בלבד!

לא משנה מאיפה תקנה העיקר שיהיה מקורי אם אתה לא רוצה לדפוק את הטלפון במקרה הטוב,ובמקרה הרע תתפוצץ לך הבטריה בפנים.

עד כדי כך ? באייפון כל קבל סיני עבד מצוין.

פורסם

הזמנתי גם לאייפון 4 והכבל לא עבד, ואם הוא עבד (לא מקורי) אז הוא גרם למכשיר לא לזוז ובקושי להגיב כשהוא היה מחובר לחשמל..

מצאתי אחד טוב לדוגמא עם RATE טוב,

http://www.ebay.com/itm/Original-Mains-Charger-With-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-Note2-N7100-Galaxy-S3-/261240990181?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3cd32d29e5

כתוב שהכבל מקורי לחלוטין. מי שכותב את זה לרוב ויש לו הרבה מכירות + יחס טוב, לא מוכר מזוייף.

יש לך גם את זה

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-ETA0U10EBE-EURO-MAINS-CHARGER-FOR-I9300-GALAXY-S-III-/350806761370?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item51adb65f9a

אני היתי לוקח את הראשון, עדיף לשלם קצת יותר יקר על משהו איכותי (כמו שעשיתי עם ה HTC לאחר שקניתי כמה מזוייפים).

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הזמנתי 4 מטענים מהאיבי: שניים עם כבל קבוע שאחד מהם לא פעל והשני איטי מאד, ושניים עם כבלי USB שפועלים מצויין. הזמנתי עוד שניים מהסוג השני ואני ממתין להגעתם.

כל המטענים מוגדרים Genuine ואלה שהגיעו נשאו לוגו סמסונג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הזמנתי גם לאייפון 4 והכבל לא עבד, ואם הוא עבד (לא מקורי) אז הוא גרם למכשיר לא לזוז ובקושי להגיב כשהוא היה מחובר לחשמל..

מצאתי אחד טוב לדוגמא עם RATE טוב,

http://www.ebay.com/itm/Original-Mains-Charger-With-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-Note2-N7100-Galaxy-S3-/261240990181?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3cd32d29e5

כתוב שהכבל מקורי לחלוטין. מי שכותב את זה לרוב ויש לו הרבה מכירות + יחס טוב, לא מוכר מזוייף.

יש לך גם את זה

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-ETA0U10EBE-EURO-MAINS-CHARGER-FOR-I9300-GALAXY-S-III-/350806761370?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item51adb65f9a

אני היתי לוקח את הראשון, עדיף לשלם קצת יותר יקר על משהו איכותי (כמו שעשיתי עם ה HTC לאחר שקניתי כמה מזוייפים).

כתוב שזה מתאים ל S3

האם זה מתאים בוודאות גם ל S4 ?

אגב, אני מעדיף כבל USB בלבד (זה גם יעלה יותר זול)

הזמנתי 4 מטענים מהאיבי: שניים עם כבל קבוע שאחד מהם לא פעל והשני איטי מאד, ושניים עם כבלי USB שפועלים מצויין. הזמנתי עוד שניים מהסוג השני ואני ממתין להגעתם.

כל המטענים מוגדרים Genuine ואלה שהגיעו נשאו לוגו סמסונג.

יכול לשלוח קישור לכבלים USB שפעלו מצוין?

אגב, עד היום חפשתי כבל ספציפי לגלקסי 4 9505.

האם גם כבל של גלקסי 3 מתאים לי ?

פורסם

ניסיתי כמה מטענים,אבל כולם היו נגדי ושרפו לי פעמיים את הפיוז של המצת ברכב :(

עד שעלו העצבים,וקניתי מטען עם 8 בננות (נראה לי שמכסה את כל סוגי הפלאפונים) של פוג'יקום בחנות SOGOOD של סונול.

כבר חצי שנה שהכל תקין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ניסיתי כמה מטענים,אבל כולם היו נגדי ושרפו לי פעמיים את הפיוז של המצת ברכב :(

עד שעלו העצבים,וקניתי מטען עם 8 בננות (נראה לי שמכסה את כל סוגי הפלאפונים) של פוג'יקום בחנות SOGOOD של סונול.

כבר חצי שנה שהכל תקין.

לאוטו יש לי פלאג כזה:

http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-Mini-Bullet-Dual-USB-Car-Charger-EPYP-fit-for-iPhone-4G-iPod-iPad-/141015365897?pt=US_Tablet_eReader_Chargers_Sync_Cables&hash=item20d52bb909

היתרון שלו הוא שאפשר לחבר אליו כבלים חיצוניים, ואם נקרע הכבל אפשר לחבר כבל אחר ולא צריך לקנות מטען שלם.

פורסם

איך תתעסקו עם מטענים סינים זולים!!! זה לא שווה את הכסף ולא את העוגמת נפש!

היה לי מטען שקניתי מאיבי הטעין נהדר את המכשיר, אבל הייתה במקרה קצר בבית, המטען נשרף והטלפון אפילו בעזרת מטען מקורי סירב להיטען - מטען של דולר אחד שרך מכשיר של 2000 שקל דאז היה מדובר בגאלקסי ס2.

היום יש לי כבר גלקסי ס4 ורכשתי מטען מקורי מאיבי בעלות סמלית של 15 דולר, גם מטעין מהר ונהדר וגם אין את הפחד שכל רגע יכול לקרות משהו.

• תוכן חדש...