Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחנת דלק סונול קניתי מטען לאוטו ב30 שקל. אומנם לא מטעין מהר כמו המקורי, אבל מטעין.

יש לי עוד מטען usb שהזמנתי מדילאקסטרים ואמור להוציא 2 אמפר, הוא עובד, אבל אני מפחד להשתמש בו - יש גיץ כשמחברים אותו לשקע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך תתעסקו עם מטענים סינים זולים!!! זה לא שווה את הכסף ולא את העוגמת נפש!

היה לי מטען שקניתי מאיבי הטעין נהדר את המכשיר, אבל הייתה במקרה קצר בבית, המטען נשרף והטלפון אפילו בעזרת מטען מקורי סירב להיטען - מטען של דולר אחד שרך מכשיר של 2000 שקל דאז היה מדובר בגאלקסי ס2.

היום יש לי כבר גלקסי ס4 ורכשתי מטען מקורי מאיבי בעלות סמלית של 15 דולר, גם מטעין מהר ונהדר וגם אין את הפחד שכל רגע יכול לקרות משהו.

אתה יכול לתת קישור למטען המקורי ב 15$?

בתחנת דלק סונול קניתי מטען לאוטו ב30 שקל. אומנם לא מטעין מהר כמו המקורי, אבל מטעין.

יש לי עוד מטען usb שהזמנתי מדילאקסטרים ואמור להוציא 2 אמפר, הוא עובד, אבל אני מפחד להשתמש בו - יש גיץ כשמחברים אותו לשקע

הזמנתי מטען מקורי של קנסינגטון לרכב..אמור להיות ממש טוב

פורסם

מקורי - לא מקורי, השאלה האלמותית.

יש לי ברכב מטען אוניברסלי שנקנה באלונית לפני יותר משנתיים, כזה שמורכב משלושה חלקים: חיבור למצת עם שקע USB, כבל USB עם שקע בעל שתי כניסות, ומתאם לכל סוג טלפון שרק אפשר לחשוב עליו. עובד מצויין מאז בלי שום קלקול, מתחבר כמובן גם למחשב או כל שקע USB (המתאם למצת פשוט מתנתק).

מצד שני קניתי לפני כמעט שנה גלקסי נקסוס, המטען המקורי של סמסונג שרף את עצמו ואת שקע ההטענה של הטלפון אחרי שימוש של חודשיים.

אין בסיפור הזה שום דבר בטוח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עם המכשירים היום חשוב לראות שהמטען (או הספק USB) מוציא 1A ולא 0.5A

מטענים זבל יש בכמויות גם לאפל וגם לסמסונג ו-HTC ו-LG וכו' וכו', וכולם גורמים לתופעות לוואי מגעילות במקרה הטוב (איבוד Touch כל עוד המכשיר מחובר למטען, חשמל סטטי, טעינה איטית אם בכלל וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו הייתה תגובה כללית לכל השרשור ולא למוצרים שהצעת, אפילו לא נכנסתי ללינקים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עם המכשירים היום חשוב לראות שהמטען (או הספק USB) מוציא 1A ולא 0.5A

מטענים זבל יש בכמויות גם לאפל וגם לסמסונג ו-HTC ו-LG וכו' וכו', וכולם גורמים לתופעות לוואי מגעילות במקרה הטוב (איבוד Touch כל עוד המכשיר מחובר למטען, חשמל סטטי, טעינה איטית אם בכלל וכו')

מבחינת הכבל עצמו זה משנה אם אני קונה מקורי או חיקוי ?

פורסם

כן למרות שהמכשירים פחות רגישים לחלק של הכבל ויותר לחלק של הספק כוח.

אבל גם כבל באיכות ממש נמוכה יכול לעשות צרות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מתעלק. זה נורא לגלאקסי אס2 סקיירוקט שלי שאני מטעין אותו בעזרת מטען (ספק מתח) מקורי של סמסונג ישראל וכבל מיקרו יו.אס.בי מקורי של נוקיה?

8)
פורסם

לא אמור להפריע, במקסימום אם הכבל USB עצמו ישן יחסית או תומך רק בחצי אמפר הטעינה תהיה איטית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
"מקורי" באיביי פירושו לא פעם "חיקוי מקורי".

לעצם השאלה - ספק USB פשוט + חוט USB יעשו את העבודה היטב.

דני

ממה שאני יודע, כשב EBAY כתוב לך מכשיר מקורי כלומר ORIGINAL GENUINE הכוונה היא למקורי לגמרי.

במידה וזה לא מקורי אתה רשאי לפתוח על המוכר קייס להחזרת הכסף בגלל הטעיה במכירה.

וזה מנסיון שלי לאחר שרכשתי תושבת לפלאפון לרכב בשם GRIPGO שהתיימר להיות מקורי - נראה אותו הדבר ואותו החומר רק שהוא לא היה מקורי, החזירו לי את הכסף. (המוצר אגב גרוע אחד המגנים נדבק אליו כולל המכיר וסיוט להוציא אותו, המגן נשבר ונשאר דבוק ושלחתי תמונה למוכר ופרסמתי לינק בהודעות של EBAY).

Opel Adam S 2017

פורסם
המטען הזה הגיע היום. לא ברור לי אם מקורי או מזויף (נראה לי שהאפשרות השניה היא הנכוה), אבל עלה 10 ש"ח ובשימוש ראשון עושה רושם שטוען את ה-BB בקצב משביע רצון.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...