Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה מאזדה 3 סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפיפייה, מתי נדע אילו מנועים מיועדים לארץ?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

יפה מאד, הניחוש שלי שגרסת הבסיס תהיה עם מנוע 2.0 120 כ''ס והגרסה הבכירה עם 2.0 165 כ''ס/2.5 188 כ''ס.

מה הקטע שהם דחפו את המספר בתוך הגריל? קשה לשים אותו למטה כמו ב 6?

אין מקום מתחת לגריל ב-3, ל-6 יש.

6.jpg

phoca_thumb_l_new-2014-mazda3-sedan-7.jpg

פורסם

לדעתי האצ'בק נראת טוב הרבה יותר מהסדאן, גם הצבע הספציפי שבתמונה של הסדאן לא הכי מחמיא לה.

בסך הכל עיצוב יפה אבל עדיין אני מעדיף את הדור היוצא של ה3 בניגוד לחדשה.

(לעומת ה6 שכמובן אני מעדיף בה את הדור הנכנס)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

התמונה הראשונה מזכירה את יונדאי איי 35 או 40 או השם יודע

זה מה שמרתיע ומכעיס אותי ביונדאי - אם אתה לא חללית, אין לך נתונים של אוטו ספורט, אז מזהו האריזה הזו שדפקת למנוע טונה הזה

פורסם

אוטו יפה שתמיד היה נראה יפה.

אם ה1.5 יהיה חזק יותר מה1.6 עם ה105 כח סוס הנוכחי זה כבר טוב.

האם המנוע 2000 שלה (שבטוח הוא זה שיגיע לישראל) עם 120 כח סוס יהיה חלש יותר מה150 כח סוס הנוכחי שיש היום?

פורסם

לא אהבתי את הלוח שעונים, השעון הבודד הזה מקדימה מזכיר לי חד עין כמו בדייצו, וזה מחריד וחבל, במאזדה 3 הדור הראשון הלוח שעונים הרבה יותר מרשים.

עוד דבר שמפריע לי זה השק הזה שהלבישו על הידית ההנדברקס, נראה לי מיותר טיפשי , ונורא מיושן, מזכיר לי רכב מן העבר כל הבד המיותר הזה.

מעניין מה יהיה המחיר. למרות שכל מחירי המכוניות נעים סביב אוטו סכום בין אם טובים לבין אם לא, מנסים לדפוק לנו את המחירים הכי גבוהים שאפשר, ומצליח להם. קונים רנו במחיר של מאזדה ומוכרים אחרי שנים בודדות במחיר של קילו עגבניות.

New-2014-Mazda3-Sedan-1[1].jpg

New-2014-Mazda3-Sedan-5[1].jpg

פורסם

ה-3 סדאן נעדרת את האלגנטיות של מאזדה 6 סדאן. מכמה זויות היא נראית מעוותת משהו.

ההצ'באק הרבה יותר מרשימה. מעניין אם הפעם היא תזלוג לציי הרכב ברמת הגימור הנמוכה או לא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ההצ'באק הרכב הבא שלי :wink:

דווקא עיצוב יפה ו"אגרסיבי" לטובה לטעמי.

רק מקווה שיכניסו אותה לקבוצה 3 ולא שוב לקבוצה 4.

אף פעם לא הבנתי למה הנוכחית/הישנה (כמו שלי) היא בקבוצה גבוהה ויקרה יותר? למרות שהיא קצרה יותר,

כי היא בעלת עוד דלת?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

רני מקווה שהאור כמו בסימלון שלך יחזור. זה אחד הדברים היפים עיצוב של המאזדה משנים 07-09.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...