Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה מאזדה 3 סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה יותר טוב ממאזדה 3 עד עכשיו שלדעתי נראתה זוועה , נקווה שיהיה מקום לשבת מאחורה , 117 HP :roll:

יש לה בסיס גלגלים הכי גדול בסגמנט - 270. רק ל-A CLASS יש בסיס גלגלים זהה, כל השאר מאחור, אז אני מניח שלא אמור להיות חסר מקום.

פורסם

כצפוי היא נראית ממש טוב. המאזדה 3 תמיד הייתה מכונית יפה לדעתי, ולמרות שיופי זה עניין של טעם אי אפשר להגיד שהיא לא בעלת אחד מהעיצובים היותר "מעוררים" בקטגוריה. אם היא לא הייתה נמכרת בכמויות כאלה מטורפות, היה כיף לראות אותה בהשוואה לשאר מכוניות הליסינג חסרות העיצוב (או בעלות העיצוב המוגזם...).

קצת מוזר לי קו החלונות עם הבגאז' ומיקום הידיות שנראה נמוך מדי ביחס לחלון (במיוחד בידיות של הדלתות האחוריות). פעם ראשונה שהמאזדה 3 סדאן נראית כגרסה עם תא מטען מודבק לגרסאת ה-5 דלתות. בכל זאת, היא נראית טוב. לפחות לדעתי...

בקשר למנועים, עכשיו מנוע ה-1.5 נשמע קצת יותר נורמלי ביחס לנתונים שפרסמו קודם שלו היו רק 100 כ"ס. עם 117 כ"ס יש לה דווקא סיכוי יותר טוב, למרות שאני די משונע שכל עוד לא תהיה גרסה עם מנוע 1.6 כמו שאוהבים בארץ יהיה לה קשה יותר לשחזר את ההצלחה. דווקא היבואן מדבר על זה שהוא מאמין שיוצע דגם עם מנוע 1.6 ליטרים (כך שמעתי) וגם מאזדה לא חושפים יותר מדי פרטים כרגע. ממה שאני הבנתי מקריאה באינטרנט, למאזדה אכן יש מנוע סקיי-אקטיב 1.6 עם הספק של 130 כ"ס במחסנים שלהם (או שהוא עדיין בפיתוח) שאמור להיות במיאטה הבאה. נראה לי שיהיה נחמד לקבל את המנוע הזה ב-3 החדשה.

• תוכן חדש...