Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איפה ?

באמת רציתי לשאול מישהו היום אבל שחכתי, אני רוצה הלוגן לא קסנון, לא כחול לא לבן ולא דמוי קסנון.

הלוגן צהוב.

עריכה: בעצם לא 3, 5, המקוריות נשרפו כל אחת בתורה, החלפתי, אחת נשרפה כבר והחלפתי ועכשיו השניה נשרפה.

(החלפתי 3 ובסך הכל עברו כבר 5)

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ברוכים השבים. אני לא אוכל חזיר וכל מה שקשור לחיה הזאת והיום שלחו אותי לקנות ספריבס. טת האמת הם נראו טוב. במיוחד לאחר שראיתי אותם מוכנים. בפנימיה דתית שביליתי רוב ילדותי ונערותי הפכו אותי לדתי ומאז אני חזרתי בשאלה אבל משום מה חא מסוגל להריח או לחשוב לטעום.

לספרדים שמייצרים את החמון איבריקו יש אימרה שהחזיר שלהם גרם ליותר מומרים מהאינקויזיציה הספרדית :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ספקטקלס, טסטיקלס וולט אנד ווטץ', אתה צודק לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הגיבוב נסגר, חזר, ואנשים התחילו לדבר פה בשפה לא ידועה. מה זה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

וואוו היה קשה בלי הגיבוב אתמול! לפחות עכשיו הוא איתנו שוב!

בהמשך היום אני אגובב קצת על היום הפתוח אתמול.

ברוכים השבים. אני לא אוכל חזיר וכל מה שקשור לחיה הזאת והיום שלחו אותי לקנות ספריבס. טת האמת הם נראו טוב. במיוחד לאחר שראיתי אותם מוכנים. בפנימיה דתית שביליתי רוב ילדותי ונערותי הפכו אותי לדתי ומאז אני חזרתי בשאלה אבל משום מה חא מסוגל להריח או לחשוב לטעום.

ברגע שתאכל בייקון עם גבינה לא תוכל להבין איך חיית בלי זה. יופי, עכשיו בא לי איזה בייקון ואין לי בבית. סתם הולך להזיל ריר איפשהו! :(

פורסם

גיבוב אתמול , יום ללא גיבוב ( ידוע בכנויו יום שישי).

בגדול, אתמול מרפי ככל הנראה התעסק עם לוקו או מישהו אחר, כי אחרי 4 ימים של מחלה הוא החליט להניח לי.

1. לשם שינוי קמתי מאוחר ביום שישי (מאוחר= 8:30), הילד והאישה לא העירו אותי, כבר התחלה טובה.

2. האישה גררה אותי לקניון (פה כבר התחלתי לקלל בלב), אבל הפתיעה בכך שקנתה רק משהו אחד ועוד לילד, כך שלא נגררתי בין חנויות, בסהכ אכלנו צהריים ובילינו עם הילד במשחקייה (תכלס אני נהנה שם יותר ממנו), המשך סבבה.

3. בזמן שהילד "שיחק" אותה ישן צהריים, קפצתי לאחי ועזרתי לו לסיים פרוייקט נחמד של החלפת לוח השעונים ברכב לאחד כזה מחו"ל שמגיע עם שעון סלד, וזה הצליח (מרפי כנראה באמת התעסק עם מישהו אחר)

4. לקחתי את המאזדה למפגש ביד אליהו, הפעם חוץ מהילד הצטרף גם סבא שלו (במקרה אבא שלי) 3 דורות במפגש רכב, היה ליגה.

5. בערב היינו אמורים ללכת לארוחת ערב אצל חמותי, אך הפעם לדודה של אישתי היה יום הולדת אז תפרנו את ארוחת ערב של חמותי יחד עם היום הולדת, 2 עורבים במכה אחת. סבל קצר יותר.

עכשיו מרפי יקרא את הגיבוב, ויקרע לי את התחת מחר.

אה שכחתי, ראיתי גם את אקסודוס לכמה שניות בדרכו הביתה מהמפגש. (השיא של היום שלי):D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
הגיבוב נסגר, חזר, ואנשים התחילו לדבר פה בשפה לא ידועה. מה זה?

אתה מדבר על החמון איבריקו?

מה שאני כתבתי זה רצף שמשמעותו משקפיים, אשכים, ארנק ושעון. הוא נועד להזכיר לך את סדר הפעולות בהצטלבות, שהיא משהו שבדרך כלל תעשה אחרי שממירים אותך. עם חמון איבריקו או בלי (עדיף עם).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

מול הבית שלי חונה כבר מספר חודשים רכב ישן. המון באו אלינו לשאול אם אנחנו מוכרים ולא האמינו לנו כשאמרנו שהרכב לא שלנו.

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה איזו טריומף או אם ג'י ישנה.

ואנשים רוצים קלאסית במחיר מציאה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תודה תפוחי

מחר אעלה תמונה או 2 יותר ברורות לצורך וידוא הריגה

לא שאני לא סומך עליך, אבל כמו שהמפק"צ שלי היה אומר לנו "לא נרגע עד וידוא הריגה"

מישהו יודע אם יש ברכב הזה משהו מיוחד? משהו שהופך אותו למשהו מעניין באמת?

מקסימום אחכה עד מחר לזיהוי מדוייק שלו בידי מישהו שפחות פצוע ממני בענייני רכב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...