Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליית והורדת מחירי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם יודעים למדינה יש גירעון של 40 מיליארד ש"ח בערך....

האם אתם חושבים שבעוד כשנה שנתיים, שהגירעון אמור להסיגר, המחירים יחזרו להיות כמו לפני 4 שנים ?

דיון מהנה..

פורסם

הנהגת המדינה מוכיחה מדי שבוע שהעם לא מעניין אותה, לא רווחתו, לא בריאותו וגם בטיחותו.

מה גורם לך להאמין שמחירי הדלק ירדו רק כי הגירעון ייסגר? המדינה תרצה להגדיל את חשבונה על מנת שביבי יוכל להעסיק עוד גנן ויוכלו לשדרג את כל המכוניות של חברי הכנסת..

פורסם
מעניין...

אבל אם אני לא טועה, הובטח שכשהגירעון יסגר המחירים יחזרו לנורמלים...

כשאתה אומר "נורמלי" אתה מתכוון ל-8 שקלים לליטר, נכון?

ככה זה שהמדינה מונהגת ע"י חדלי אישים שהכיס שלהם זה הדבר היחידי שמעניין אותם.

פורסם

ברגע שהגירעון יכוסה ימצאו דברים חדשים להוציא עליהם כסף, כבישים, רכבות, רפורמות וכו' וכו'

לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאחרי שיש כסף קשה להחזיר אותו לאנשים.

לדעתי מקסימום המע"מ יחזור לשפיות

עוד משהו: אתמול פורסם שמאז עליית מחירי הסיגריות ירדו המכירות ב10% כך שהמדינה לא תרוויח מזה כלום ותהיה עוד סיבה להעלות מיסים נוספים

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

לדעתי לא,הם יפסידו כסף ובמקום להתרחק מהגירעון הם יתקרבו אליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תסלחו לי על הבורות, אבל, כשמורידים את מחירי הדלק, יותר אנשים מתדלקים כלומר בפועל יותר מיסים נכנסים למדינה, לא כך?

כניראה שאנשים שנוסעים פחות בגלל זה לא משפיעים כול כך,רובנו עדיין נוסע,ולמי שיש רכב חיסכוני פחות מודאג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סביר להניח שהדלק יישאר כמו שהוא. ההכנסות האלו הן בטוחות לממשלה.

ההבדל בין עכשיו לבין תקופה עם בלי גירעון היא יכולת הרכישה הכללית.

אם יפתחו את השוק לתחרות ויקלו על "כניסה לתחרות" ליזמים חדשים, המחירים של רוב המוצרים יירדו.

אז לא יהיה כל כך נוראי לחיות פה אבל לזוז עדיין יהיה ממש ממש יקר.

אגב, אני לגמרי בעד מיסוי מטורף לדלק מהרגע שאפשר לתדלק רכבים פרטיים עם חשמל ושלא יהיו הגרעונות של הפרוייקט המפגר של בטר פלייס.

צריך להפסיק את השימוש בדלקים מאובנים ולעבור לאנרגייה סולארית והידרואלקטרית.

פורסם

הסוללות חייבים להציג טווח יותר מרשים מהיום,וגם תהליך ההחדרה יקח הרבה שנים,כי מדובר יהיה על רכבים חדשים.

פורסם

לא אמרתי שלא.

אמרתי שאני בעד זה כשזה יהיה זמין ולא יהיו יותר הקשיים האלו.

כיום זה סתם עול על כולנו ומעלה בכלליות את הכדאיות של קנייה של דברים כי זה מעלה את המחיר של כל אחד מהמוצרים בשוק.

פורסם
תסלחו לי על הבורות, אבל, כשמורידים את מחירי הדלק, יותר אנשים מתדלקים כלומר בפועל יותר מיסים נכנסים למדינה, לא כך?

לא ממש.

הביקוש לדלק נחשב "ביקוש קשיח", כזה שלא מושפע מרמת המחיר כי אנשים חייבים לצרוך אותו. זו הסיבה המרכזית שממשלות ברחבי העולם מרשות לעצמן לגבות דרכו חלק ניכר מהמיסים.

פורסם
מעניין...

אבל אם אני לא טועה, הובטח שכשהגירעון יסגר המחירים יחזרו לנורמלים...

נכון מאוד. ולכן זה יקרה, כי פוליטיקאים לעולם לא משקרים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...