Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עשיתי ביטוח דרך קרסו בסוכנות עצמה, לא בדקתי בשאר המקומות אך האבסורד הוא שעד היום הייתי מבוטח דרך סוכן פרטי והיה לי ביטוח מקיף למגאן הישנה (אל תשאלו למה - מחירון 20K) ושילמתי כמעט 4100 ש"ח כולל חובה.

על הקליאו החדשה שעלתה לי 89K, שילמתי בקרסו 1681 ש"ח חובה + 2100 ש"ח מקיף = 3781 ש"ח.. :?

עכשיו נשאר רק לבטל ולקבל החזר על הקודם (חודשיים נוצלו)

ד"א, המערכת STOP&START עובדת (להבדיל מהנסיעת מבחן) באופן חלק מאד, אך שמתי לב שהמזגן מפסיק לקרר כשהוא בסטנדביי - והמערכת לפתע מניעה שוב מבלי שאגע במצמד כאשר הטמפרטורה עולה בפנים הרכב ונדרש קירור.. (יש לי בקרת אקלים דיגיטלית) - זה לצערי לא בנוי למדינתינו החמה.. יותר מתאים לאירופה או לחורף, היום באיזור הקריות הראה 29 מעלות - כאשר 30 מעלות זו הטמפרטורה המקסימלית שהמערכת פועלת בה (מעל ניתוק אוטומטי)

שטויות , לפחות יש לך את האפשרות ואני בטוח שעם התוכנה תוכל לבטל את המגבלה של ה 30 מעלות. מעבר לזה החורף יגיע ואז כבר לא

תיהיה לך את הבעיה הזאת .

אוטו-מאניה :-)

פורסם
רגע, בוא נעשה סדר

89 אלף זה המחיר שעלה לך, לאיזו גרסה? לא עשית טריד אין עם המאגן?

89 אלף זה המחיר הסופי ששילמתי על הקליאו 900 סמ"ק טורבו בנזין - ברמת אבזור הגבוהה ביותר הנקראת COLLECTION, כאשר עלות הקודן ואגרת הרישוי היא על חשבון קרסו.

לא עשיתי טרייד אין כי הציעו לי מחירון פחות 5 אלף.. העדפתי למכור לחבר במחיר גבוה יותר, והיום גם נמכר.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

תודה לכולם, ועוד כמה תמונות למי שביקש/התעניין. (סליחה על האיכות גלקסי S3)

אה והתחדשתי בסימלון :oops:

ekxj.jpg

p34e.jpg

f3vm.jpg

פורסם

אוקי, אז לפי התמונות האלו הוא לא יפה. הוא מדהים!

ממש אהבתי את הטאצ' על הדלתות ואת האדום בגריל.

אחלה בחירה :)

הפנים של הרכב קצת מוזר, עם הקונסולה הזאת שנראית לא ממש קשורה אבל מגניב ביותר.

פורסם

הרגת אותי עם התמונות, נראת מעולה!

רק שיתחילו לשחרר כבר לליסינגים! (בתקווה במחיר טוב).

אני יושב על הגדר כבר תקופה רק בגללה.

פורסם

ניראה לי שסופר מיני הכי יפה!

הייתה לך אפשרות לבחור את השילוב האדום או שלכול צבע שילוב שלו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש, וסע בבטחה.

אחלה רכב, עשיתי נסיעת מבחן על ה1.2 טורבו מאוד נהניתי, לא הזמנתי את הרכב רק מפאת גודלו שלא מתאים למשפחה צעירה.

מה הבעיה עם הגודל? יש דווקא סיבה אחרת למה זה לא מתאים למשפחה צעירה, משהו שכנראה עדיין לא איכפת לאנשים בארץ, אבל זה לא הגודל.

פורסם

לצערי בארץ ניתן לבחור מתוך מבחר מצומצם שנבחר עבורך, לא ניתן לשלב איך שרוצים כמו באירופה.

במקרה שלי, לא היתה בחירה בכלל כי הביאו רק את האדום בצבע רכב לבן.

פורסם

לצערי בארץ ניתן לבחור מתוך מבחר מצומצם שנבחר עבורך, לא ניתן לשלב איך שרוצים כמו באירופה.

במקרה שלי, לא היתה בחירה בכלל כי הביאו רק את האדום בצבע רכב לבן.

פורסם

יפה מאוד. תתחדש תהנה וסע בזהירות.

עם זאת, אני לא אוהב את זה שהיא נראית כ"כ קרבית כשבפועל היא לא. היא נראית מעולה, אין ספק, אבל היה נחמד אם למראה היו מתלוות קבלות ביצועים.

פורסם
תתחדש! הפס האדום מוסיף מאוד, אם כי הוא קצת מגוחך בהתחשב בזה שהוא מסמל בד"כ רכבים "קצת" יותר חמים. בנוסף, גודל הסמל שלהם מקדימה גם מוגזם. עדיין, ייתכן מאוד שהרכב הבא שלנו יהיה רנו. לפחות אחד מהם.

נתת לי סיבות להיות אופטימי עכשיו :-D

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...