Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התיקון למיסוי הירוק - הקליאו דיזל תעלה כמו משפחתית לפחות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק,ואז רוב האנשים יעדיפו לקבל יותר פח לשקל גם אם הקילאו תהיה יותר משתלמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נכון גם לגבי אנשים שמשמיצים את המותג וטוענים שהוא לא שומר על ערך.. כאילו למה אני קונה רכב חדש? בשביל למכור אותו?

עוד לפני שהוא אצלי אני צריך לחשב מה יהיה ערכו בעוד X שנים?

טיפשי.

טיפשי? אני מאמין שאתה לא איש עסקים. אבל לא יקרה כלום אם תהיה גם צרכן נבון.

פורסם

אם הרכב מצוין ויוביל את הקטגוריה,לא לקנות כי בעתיד יהיה קשה למכור זה גם טיפשי לדעתי,אלא אם אתה קונה אותו לשנה שנתיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסכתי את הסכום בשביל רכב חדש, לא נראה לי שבעתיד אוציא רכב חדש מהחברה. אני מחשיב את עצמי במעמד הביניים אבל עדיין לא ריקי כהן, אז לקרוע את הניילונים בשבילי זאת חוויה של פעם אחת ודי.

אני ממש לא קונה בשביל למכור, הרכב הזה ישמר על ידי וישרת אותי לפחות חמש שנים.

כמה הוא ימכר בעתיד? ממש לא אכפת לי, אך מי שיזכה לקנות אותו ממני רק ירוויח.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם
אם הרכב מצוין ויוביל את הקטגוריה

בדגש על "אם". בחו"ל (מערב אירופה, לצורך העניין) הרכב לא כבש את ראשות הקטגוריה, המאוישת ע"י הפולו והפיאסטה.

:idea:
פורסם

בסקירה במגזין אוטו נכתב באחד הטוקבקים :

"כבעל רכב מדגם רנו קליאו אוטו' חדשה, מסקנתי היא שרנו זה רכב בלתי אמין בעליל! למרות נוחות הנסיעה (לא ניקח בחשבון את "נוחות ההמתנה" לגרר או במוסך). הגרוע מכל, שמדיניות היבואן היא להתחמק ממתן שירות במסגרת אחריות לרכב, ושם ישכנעו אותך שהרכב תקין והרעשים שאתה שומע הם מוזיקה קלסית שבוקעת מהרדיו למרות שהוא בכלל סגור :-) יתרה מכך, שכנעו אותי שרנו-קליאו בפרט הוא רכב צרפתי אמין לעומת הרנו-מגאן הקודמת שהייתה לי שבזכותה אני מכיר את כל המוסכים באזור ואת כל המכונאים בשמם הפרטי וכך הם אותי. המלצתי היא בבחינת ובחירת רכב, לרכוש אך ורק רכב אמין כגון יפני/ קוריאני/גרמני.

חושב שתדעו,את הרנו קליאו מרכיבים בטורקיה כך שגם רמת ההרכבה של הרכב לוקה בחסר! או כפי שאמר לי מכונאי בכיר ברנו: "שיכור טורקי הרכיב אתה, מה אתה מצפה?" לסיכום: תתרחקו מרנו! מה עוד שלארץ מביאים דגמים נחותים בגלל מחירים תחרותיים. בימים אלו אני במשא ומתן לעסקת טרייד-אין לרכב מתוצרת קוריאני למרות חוסר כדאיות כלכלית. "

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2572642

פורסם

"כבעל רכב מדגם רנו קליאו אוטו' חדשה, מסקנתי היא שרנו זה רכב בלתי אמין בעליל! למרות נוחות הנסיעה (לא ניקח בחשבון את "נוחות ההמתנה" לגרר או במוסך). הגרוע מכל, שמדיניות היבואן היא להתחמק ממתן שירות במסגרת אחריות לרכב, ושם ישכנעו אותך שהרכב תקין והרעשים שאתה שומע הם מוזיקה קלסית שבוקעת מהרדיו למרות שהוא בכלל סגור :-) יתרה מכך, שכנעו אותי שרנו-קליאו בפרט הוא רכב צרפתי אמין לעומת הרנו-מגאן הקודמת שהייתה לי שבזכותה אני מכיר את כל המוסכים באזור ואת כל המכונאים בשמם הפרטי וכך הם אותי. המלצתי היא בבחינת ובחירת רכב, לרכוש אך ורק רכב אמין כגון יפני/ קוריאני/גרמני.

חושב שתדעו,את הרנו קליאו מרכיבים בטורקיה כך שגם רמת ההרכבה של הרכב לוקה בחסר! או כפי שאמר לי מכונאי בכיר ברנו: "שיכור טורקי הרכיב אתה, מה אתה מצפה?" לסיכום: תתרחקו מרנו! מה עוד שלארץ מביאים דגמים נחותים בגלל מחירים תחרותיים. בימים אלו אני במשא ומתן לעסקת טרייד-אין לרכב מתוצרת קוריאני למרות חוסר כדאיות כלכלית. "

ואתה מאמין לכל טוקבק שאתה קורא באינטרנט? באמת?

מגאן 265

פורסם
בדגש על "אם". בחו"ל (מערב אירופה, לצורך העניין) הרכב לא כבש את ראשות הקטגוריה, המאוישת ע"י הפולו והפיאסטה.

בוא רק נזכור שהגרסאות שנבחנו בחו"ל הן שונות. החל ממנוע ה ECOBOOST בפיאסטה , ורמות אבזור גבוהות יותר בפולו.

בישראל מבחינת חבילה כוללת על הנייר, לדעתי הקליאו לוקחת. רק צריך לראות איך זה במציאות...

דרך אגב, באילו אולמות תצוגה כבר אפשר לראות אותה?

פורסם
בוא רק נזכור שהגרסאות שנבחנו בחו"ל הן שונות. החל ממנוע ה ECOBOOST בפיאסטה , ורמות אבזור גבוהות יותר בפולו.

בישראל מבחינת חבילה כוללת על הנייר, לדעתי הקליאו לוקחת. רק צריך לראות איך זה במציאות...

דרך אגב, באילו אולמות תצוגה כבר אפשר לראות אותה?

ת"א וחיפה.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

הפיאסטה שלטה בקטגוריה ביד רמה עוד הרבה לפני שהגיע האקובוסט. הפולו, הצעירה ממנה, התמקמה לצידה בצמרת בשל איכויותיה השונות, שאינן קשורות דווקא לאבזור ושאותן אתה בוודאי מכיר ("גולף קטנה" הוא מינוח שדבק בה סמוך לחשיפתה).

ייתכן שהקליאו היא חבילה טובה יותר בארץ בשל ענייני תמחור, אבל כרכב נטו, כנראה שהיא לא מתברגת בצמרת, אם כי אני מודה שמוקדם לומר זאת בשל הסמיכות לתחילת שיווקה באירופה. נחכה ונראה.

:idea:
פורסם

חזרתי מאולם התצוגה בחיפה,

הקליאו נראית כזו פרווה, שאפילו לא עניין אותי להיכנס פנימה (לרכב) ולהתרשם.

אולי זה רק רכב התצוגה, אבל לא נפלתי.

משכנתא זה קל

פורסם

חושב שתדעו,את הרנו קליאו מרכיבים בטורקיה כך שגם רמת ההרכבה של הרכב לוקה בחסר! או כפי שאמר לי מכונאי בכיר ברנו: "שיכור טורקי הרכיב אתה, מה אתה מצפה?" לסיכום: תתרחקו מרנו! מה עוד שלארץ מביאים דגמים נחותים בגלל מחירים תחרותיים.

באותה הנשימה צריך להתרחק מטויוטה והונדה (גם אותן מייצרים בתורכיה)

וגם בוודאות הטוקבקיסטים יודעים הכי טוב שרנו זה פח ויפנית או מוות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

וואלה, למדתי משהו. שיכורים תורכים הם כנראה משהו מיוחד. מתנדנדים יותר, מקיאים יותר, מקללים יותר - ובמיוחד שיכורים תורכים מבורסה שעובדים במפעלי רנו.

ואני לא יודע מי יותר אינטליגנטי; הדובר, כותב הטוקבק המקורי או המצטט :roll:

או שמא שלושתם הם אחד, רק שהוא קצת שתוי, אז האצבעות רצות ללא שליטה על המקלדת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...