Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ומקווה שזה המקום הנכון לשאלה

אני ואישתי מחפשים רכב משפחתי (ילד בתכנון) לא חדש וחסכוני (לפחות 1 ל-12)

התחלנו בתקציב של 50k ודי ננעלנו על הניסן נוט, היות ואין לנו את כל הסכום חיפשנו מאחת מחברות הליסינג

מסתבר שהרכב די נדיר (גם בשוק הפרטי) ועכשיו אנחנו מתלבטים אם לחפש משהו אחר פחות חסכוני או אולי קטן יותר או לבדוק לגבי ליסינג על המנוט

השאלה שלי אם יש אפשרות באחת מהחברות לקחת רכב מיד ראשונה בליסינג או שזה רק לרכב חדש?

בנתיים הספקתי לדבר רק עם אוויס ואצל זה רק חדש

ממש תודה על העזרה

פורסם

כשאומרים ליסינג פרטי, מתכוונים בדרך כלל למסלול שכולל 15-36 תשלומים חודשיים ותשלום גדול נוסף בסיום העסקה או אפשרות לטרייד אין ומעבר לעסקה אחרת.

הבעיה היא שרוב חברות הליסינג לא רוצות להתעסק עם רכבים בני 5-6 שנים ולכן לא עושות ליסינג פרטי לרכב משומש.

במקום זה, ברוב חברות הליסינג אפשר לקבל מימון 60 תשלומים. בהנחה ויש לכם חצי מהסכום, בפריסה כזאת אתם משלמים משהו כמו 500 ש"ח בחודש על מימון הרכב. זה די קרוב לליסינג מימוני, אבל אין התחייבות מצד החברה "לקנות" מכם את הרכב בסוף העסקה - לא הבדל מהותי לדעתי.

ועוד משהו - יהיה לכם קשה למצוא ניסאן נוט בחברות הליסינג כי הרכב לא היה נפוץ בציי הרכב. אולי שווה לבדוק את האפשרות לקבל הלוואה מהבנק ולקנות מהשוק הפרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק אפשרות להלוואה בנקאית. סביר שבסופו של דבר תהיה יותר נוחה מה"ליסינג הפרטי" שאינו אלא שיטת הלוואה שדי כובלת אותך לסוכנות רכב מסויימת גם בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הנוט קשה למצוא גם בשוק הפרטי, לא מובן לי למה אבל משום מה לא הלך לקרסו עם הרכב

הלוואה בנקאית אני מעדיף לא לקחת כי אני לא רוצה לסתום את מסגרת האשראי, במידה ואצטרך אותה בעתיד למשהו אחר

מימון לרכב אצל חברות הליסינג או טרייד אין של היבואנים, לפי מה שהבנתי, מבוצע דרך הלוואות חוץ בנקאיות מה שאומר ריביות באזור ה-9%-10%. יקר.

מה שאתה אומר על חוסן רצון מצידם להתעסק עם רכב בן 6 נשמע הגיוני, אבל מצד שני אם לוקחים אצלם רכב במימון של 60 תשלומים יש מקומות שכן נותנים התחייבות לטייד אין עתידי, כמובן בתנאי הרכב.

אז מה ההבדל מבחינתם?

פורסם

הלואה בנקאית נוספת מעבר למסגרת האשראי, והריבית תהיה פחותה מהמספר שהבאת (כמובן בתנאי שאתה לווה "טוב"). יתרן נוסף הוא שאתה לא מחובר לסוכנות מסויימת עם כמעט התחייבות להחליף את הרכב בעוד 2.5-3 שנים בלי קשר לצרכיך ויכולתך.

כמובן שאיני ידוע איזה הצעות תקבל ממקורות שונים, אבל אני ממליץ לך לא לפסול אפשרות של הלואה בנקאית (עם עדיפות בסניף שמכיר אותך, או במסגרת הסדר של מקום העובדה וכו') לפני שבדקת את האופציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאתה אומר על חוסן רצון מצידם להתעסק עם רכב בן 6 נשמע הגיוני, אבל מצד שני אם לוקחים אצלם רכב במימון של 60 תשלומים יש מקומות שכן נותנים התחייבות לטייד אין עתידי, כמובן בתנאי הרכב.

אז מה ההבדל מבחינתם?

התחייבות לטרייד אין עתידי זה נחמד אבל -

1. טרייד אין פירושו שאתה רוכש רכב נוסף דרכם. ואם לא תרצה?

2. איזה מחיר תקבל על הרכב שלך? מתחייבים לקחת ממך את הרכב, אבל באיזה מחיר?

בשורה התחתונה, אם אתה מוצא עסקת מימון של 30 תשלומים בריבית סבירה + התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון - זאת עסקה ששקולה לליסינג פרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

החלטתי לא להסתבך עם החישובים והסיכונים של הליסינג

הלכתי על הלוואה בנקאית

עכשיו נשאר משהו סביר בתקציב

תודה על העזרה

• תוכן חדש...