Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי עם זיהוי גומייה\ספוג שנמצאת על הבולם האחורי ברכב. מצב הגומייה לא מזהיר במיוחד, נגיעה קטנה בגומייה והיא מתחילה להתפורר.

אציין שהרכב עושה רעשים של חריקת מיטה בזמן בלימה, האם זה יכול להשפיע על הרעש?

מה תפקיד הגומייה בבולמים?

האם זה סימן להחליף את הבולמים בדחיפות?

אשמח לשמוע דעות, תודה!

IMG_2483.jpgIMG_2480.jpg

l43k9nkuv

פורסם

הגומי שמתפורר קוראים להן גומיות אבק, ששומרת על הבולם בזמן שהוא עובד שלא יכנס לכלוך ומן הסתם אבק למערכת ויגרום לבלאי מואץ לבולם אך לא מיידי, הספוג החום שאתה רואה הוא ספוג קשיח והוא קובע את גבול מהלך הבולם וגם סופגת מהלומות חזקות.

הרעשים שאתה שומע בבלימה, מכיוון שהמערכת מורכת מהרבה תותבי גומי ותפוחים צריך להרים את הרכב על ליפט ולמצוא מהיכן מגיעים הרעשים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. אם וכאשר אני מחליף בולמים, לבקש להחליף את הגומיות גם או שזה בא קומפלט עם הבולמים החדשים?

2. אז זהו שהספוג הוא כבר לא כל כך קשיח, נגעתי בו בעדינות והוא ממש מתפורר, חוץ מזה הוא אמור להיות ממוקם בתחתית הבולם? או שאצלי הוא פשוט התפרק כבר ונפל? אם זה המצב, יש צורך להחליף את כל הבולם או שאפשר לעשות "שיפוץ" ולהחליף רק את הספוג?

נכנסתי למוסך לפני שבוע בקשר לבעיה אחרת, אך על הדרך ביקשתי מהמוסכניק לבדוק לי את הרעש, הוא עשה סיבוב ברכב, הרגיש שהרכב ממש קופץ במהלך נסיעה, חזר למוסך, לחץ על הצדדים של הרכב ואמר ש3 מהבולמים שלי תפוסים.

האם זה הגיוני שכל כך מהר הוא קבע שהם תפוסים? כדאי להיכנס למוסך יותר רציני שיבדוק לי את עניין הבולמים?

• תוכן חדש...