Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים בפורום,

רכשתי הונדה סיוויק 2002 ES לאחר שבוע הרגשתי שההילוך בין 2 ל 3 "מחליק" וכשהלכתי לטיפול 10,000 והחלפת בוקסות אז המכונאי בדק את שמן הגיר והוא היה חדש ,אך לא מקורי. הוא אמר לי שזה שמן שלא מתאים לרכב ושאני אחליף שמן[גיר הוחלף ברכב לפני כשנה] אמרתי לו שאמרו לי שיכול ללכת הגיר אם מחליפים שמן וכו''.הוא טען שזה לא נכון ולבסוף החליף שמן 3 ליטר ולא בסרוגין ולא ערבב עם השמן הישן. חזרתי ושאלתי גם לאחר הטיפול והוא אמר לי לא לדאוג. רק לציין שהגעתי אליו לאחר המלצות וכו''. הבעיה לא נפתרה אחרי החלפת השמן. פעם ביום כשהאוטו קר יש לי את ההחלקה הזו בהילוכים אמרו לי שהגיר בתחילת דרכו ללכת. זה נכון?

היום החלפתי עוד פעם שמן גיר כדי לנקות את המערכת או... וכשאני לא בזמן נסיעה [רכב דלוק] ואני מעביר הילוכים [גיר אוטומט]

יש רעש של טק וזה קורה בין הילוך N ל D ומ- D ל הילוכים D3 ו-2.יש סיבה לדאוג או... אולי זה גם היה קיים לפני ולא בדקתי.

שאלה נוספת נורת חיוי של הדלק נדלקת מידי פעם עולה הרבה להחליף מצוף? או מה שזה לא יהיה.

תודה.

פורסם

בהונדה חובה שמן גיר מקורי בלבד.

גש למוסך הונדה הקרוב לביתך ותקנה שמן גיר ותחליף אותו לבד או אצל מוסכניק.

אגב, בודקים את כמות השמן בהילוך ניוטרל כשהרכב מונע.

פורסם

הרכב עשה 145,000 ק"מ.

נכון להיום אחרי החלפת השמן בפעם השניה

הגיר לא מחליק גם שהאוטו קר.

עומד ללכת?

פורסם

אגב, בודקים את כמות השמן בהילוך ניוטרל כשהרכב מונע.

ספציפית בדגם זה בודקים כשהמנוע כבוי.

נוהל בדיקה:

לאחר נסיעה מספיק ארוכה, כדי ששמן גיר יגיע לטמפרטורת עבודה מחנים במשטח ישר ומכבים מנוע.

מחכים 60 עד 90 שניות ובודקים שמן.

אל תשאלו אותי מדוע זה כך, זה נוהל יצרן וזה שונה מרכבים אחרים.

• תוכן חדש...