Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול להתאים צמת חשמל של ר"ד לצמת חשמל מקורית של הרכב (אלפא 147)

בצמה המקורית אין חיבור acc אבל יש שתי חוטים של canbus.

פורסם

תבדוק אם המצית עובדת גם בלי ACC עם היא עובדת רק אחרי ACC אז תחבר את הפלוס שלה לACC של הרדיו וזהוא היא תתן את הפיקוד

פורסם

האמת שהזמנתי צמה מוכנה, אבל משום מה אין לה את החוטים של הקנבאס, וזאת בנוסף למיקום לא נכון של חוט המתח הקבוע.

במס' פורמים הציעו לעשות בדיוק מה שאמרת, אבל אני רוצה כמה שפחות אילתורים

פורסם

אז אולי הזמנת צמה לא נכונה, לפי דעתי זה מה שאני הייתי עושה אבל אני קצת מבין בזה ואני יודע פחות או יותר מה אני עושה ואם חס וחלילה יקרה משו אני יבין [אם אני ישרוף פיוז או משו בסגנון] אם אתה לא מבין בזה או שתעזר בחבר או במישו שמבין בזה.

ואני מדבר עם על ההזמנה של המתאם וגם על ההתקנה

בהצלחה ושבוע טוב! :-)

פורסם

בתור הנדסאי אלק', אפשר להגיד שאני מבין מה אני עושה.

פשוט לא אוהב לעבור באילתורים, זה עובד, וזה עובד טוב, אבל אם אפשר להסתדר מבלי לחתוך חיווט מקורי - לא עדיף?

לגבי הצמה, הזמנתי צמא מתאימה, אבל מסתבר שהזמנתי את הסוג הפשוט יותר (כרגע אני מנסה לאלתר משהו, כי הבנתי שהיא מכילה רכיב שמאפשר תקשורת קאנבאס, רק צריך לחווט אותה מחדש.)

• תוכן חדש...