Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30cw - קנייה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי יונדאי i30cw מליסינג, שקיבלתי דרך העבודה, כבר שנתיים וחצי (עלייה לכביש - אוק' 10). רכב מצויין במצב טוב מאוד. בתקופה של 30 חודשים עשיתי עליו קצת פחות מ - 40000 ק"מ, שזה כלום.

הגיע הזמן להחליף, אבל בגלל עליית מיסים לליסינג ועובדה, שאני נוסע מעט, ובגלל שאני בכלל לא אוהב רכבים שהציעו לי, אני חושב, אולי, לקנות את הרכב הזה.

מנהל אפטר ליסינג הציע לי אותו ב - 74000 + אחריות לשנה לכל המכלולים. לפי מה שהוא אומר, המחירון שלו זה 84400.

האמת היא שאני בספק לגבי הסכומים האלה.

בנוסף, יש ברכב מכה מקדימה למטה, שלא משפיעה על נהיגה + שריטות. לפי אותו המנהל, אני יכול לפנות לליסינג בחודשיים שנותרו לי עד סוף התקופה, כדי לתקן את הבעיות. אבל הם בטוח לא הולכים לעשות שום דבר עם השריטות/ צבע וזה יגרום לחלודה, לדעתי. את הרכב ימכרו לי כמו שהוא בלי שום טיפול

אשמח לדעת מה אתם חושבים. האם אני יכול להתמקח ומה לטעון. מה זה "מכלולים" שאליהם נותנים אחריות?

בתודה מראש

פורסם

אם המכה אינה רצינית,כדאי לרכוש את הרכב.אתה מכיר את ההיסטוריה,ק"מ נמוך ויתנו לך אחריות על מנוע וגיר.(בכלל הרכב באחריות מלאה לעוד 4-5 חודשים).

אל תתפתה לכל המציעים רכב דומה ב-10-15,000 למטה,כי שם יש רכבים עם ק"מ גבוה ו/או תאונות לא קלות בכלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אחותי רכשה כזאת לאחרונה עליה לכביש 10/2009 עם 98 א׳ ק״מ ב-59 א׳ ש״ח, ליסינג לשעבר, מאוטוסנטר.

הציעו לה חודש עליה לכביש 03/2010 ב- 63 א׳ ש״ח.

חודש עליה לכביש 10/2010 בערך ב- 66 א׳ ש״ח.

קילומטרז סביב 80-90 א׳ ק״מ.

אחריות לשנתיים (האחריות לארגון ״חבר״, ברגיל האחריות שנה, אבל עכשיו ראיתי שמציעים 3 שנים אחריות לכולם).

הבדיקה יצאה מצויין והרכב גם נוסע מצויין (ממש התרשמתי לטובה מיחידת ההנעה הזאת, מאד זריזה והגיר מצויין) למעט ששמתי לב לרעידות בעצירה כשההילוך בדרייב, תיקנו כל מיני דברים קוסמטיים.

נראה לי שאתה יכול להוריד יותר במחיר, לבקש לתקן כל הבעיות ומתן אחריות לשנתיים לפחות (בדוק מדיניות חברת הליסינג שלך במכירת רכבים בשוק החופשי). 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תחשוב על זה ככה - אם הייתה לך הזדמנות לרכוש רכב פרטי במצב מצוין עם 40 אלף ק"מ, במחיר של 10 אחוז פחות מהמחירון, האם היית רוכש אותו?

אם התשובה היא כן, אז לך על זה וקנה את הרכב שלך, גם אם יש רכבים עם יותר הנחה. השקט הנפשי של לדעת שאתה היד הראשונה בפועל של הרכב ואתה יודע בדיוק איך נהגו בו, שווה הכל.

פורסם

הי

מציע לך להיכנס ללוי יצחק לראות מה המחירון. (84 נשמע לי הרבה. תברר בחברת הליסינג כמה הם מוסיפים לכל חודש עליה לכביש.

בדרך כלל החברות נוהגות להוסיף 200-300 ש"ח יותר מלוי יצחק.)

אבל בגדול, תחשוב שמבחינתך אתה קונה רכב מפרטי ולא מליסינג, ואתה גם מכיר את ההיסטוריה שלו משעלה על הכביש.

ממליץ לך לבקש טופס חתום מחברת הליסינג ומהחברה שאתה עובד בה שמאשר את היותך נהג יחיד ברכב, שיהיה לך תיעוד לרגע שבו תרצה למכור בעתיד.

• תוכן חדש...