Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 1600 אוטומטית שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להתסכל בזמן האחרון על אאודי אוטו מרשים מאוד ונראה טוב לדעתי..

הסתכלתי על המחירים של הA3 המנוע 1600 מודל 00-02 והאמת שהמחירים לא בשמיים בכלל? לפי מה שהבנתי ה1800 אוכלת דלק בצורה מטורפת ודיי הגיוני.. בכל מקרה בדקתי וה1600 היא 1 ל10.5 משהו כזה שזה בסדר מבחינתי בכל מקרה יש איזה סיבה למחירים האלה כי 20K אני לא רואה בזה מחיר מופקע בשביל האוטו הזה..

אז אני מתעניין בקשר לA3 1600 מה אתם אומרים? יש איזה בעיה נפוצה אצליהן? האמת שלא משנה לי אם אוטומט או ידני..

תודה

פורסם

אם אתה חייל משוחרר/סטודנט שמחפש רכב להתנייד בו וערך מוסף אתה תאכל ממנו הרבה ח*א.

אם אתה אדם מבוגר שקונה את הרכב מחיבה ויש לך את היכולות והרצון לתחזק אותו אז קנה אחת.

גיר אוטומטי באאודי ישנה וכל האלקטרוניקה שיש באוטו הזה והטורבו הופכים אותו לרכב שעלול להיות יקר מאוד לאחזקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חבר שהחזיק כ5 שנים A3 מנוע 1.8 לא טורבו, גיר ידני, מעיד שהרכב מומלץ, והתחזוקה לא כזאת יקרה כמו שעושים ממנה כל עוד אתה לא מזניח את הרכב כמו אדיוט.

דרך אגב, מציע לך גם לבדוק את המקבילה שלה, גולף.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
חבר שהחזיק כ5 שנים A3 מנוע 1.8 לא טורבו, גיר ידני, מעיד שהרכב מומלץ, והתחזוקה לא כזאת יקרה כמו שעושים ממנה כל עוד אתה לא מזניח את הרכב כמו אדיוט.

דרך אגב, מציע לך גם לבדוק את המקבילה שלה, גולף.

ההבדל באחזקה בין ידני ואוטומט יכול להיות ענקי במקרה שנדרש שיפוץ גיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלום רב.

המרכב של הרכב קשה מאוד על מנוע ה-1.6, בנוסף לתיבת הילוכים אוטומטית הרכב יהי עצל.

הייתי ממליץ לך לחפש סיאט טולדו עם אותם מנועים,שלדה יותר קלה וצריכת דלק יותר שפויה.

פורסם

אני עוד תלמיד תיכון בגדול אני יעבוד ולא חסר לי כסף במשפחה ברוך השם,

וכשיהיה לי את האוטו אני אתחייב לשמור עליו אני לא אחד שקונה ושומר על האוטו חודשיים מתוך התלהבות ומפסיק,

אני כן יצליח לתחזק אותו כמו שצריך אבל אני מפחד מבעיות נפוצות באוטו, גיר מנוע וכו'..

אני לא מעוניין בטורבו

פורסם

קודם כל אציין שיש לי רכב כזה מודל 2011 ואני מאוד מרוצה ממנו.

לדעתי זה לא רכב לתלמיד תיכון, האחזקה עלולה להיות מאוד יקרה אם מכלול משמעותי יסיים את חייו. זה שיש במשפחתך כסף (ברוך השם) זה טוב, אבל השאלה היא האם אתה רוצה שהוריך יצטרכו לממן כל כמה חודשים טיפול רציני ברכב?

לדעתי רכב ראשון צריך לשקף את יכולותיך כדי שתוכל לטפל בו בכוחות עצמך. עם השנים והגידול ביכולת הכלכלית שלך תגיע גם לרכבי יוקרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין מה להשוות מודל 2011 למודל 02.

בכל מקרה, לחבר יש מודל 02 ידני 1.6- רכב שאם מטפלים בו, אמין בצורה בלתי רגילה, רכב יציב ודי חסכוני אפילו.

ממליץ בחום על ידני בלבד. מרכבים אוטומטיים בשנתונים הנ"ל הייתי מתרחק, דווקא גולפים בשנתונים הנ"ל לפי דעתי לא מזדקנות בצורה יפה כמו האאודי, לא יודע למה- אבל מנסיון עם חברים.

בקיצור, אם אתה מוצא אחת שמורה וידנית לך על זה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אתה לא כל כך חזק בהבנת הנקרא, אה?

ציינתי שיש לי רכב כזה כדי להדגיש שאני עקרונית בעד הרכב אבל חושב שהרכב אינו מתאים כרכב ראשון לתלמיד תיכון. העובדה שרכב מודל 2011 ורכב מודל 2002 אינם בני השוואה ברורה לכל בר דעת.

אני עדיין חושב שרכישת רכב כזה כרכב ראשון לאדם שהכנסתו אינה גבוהה תתברר כטעות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...