Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 מגה בבזק,באמת 100 מגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי לקבל 100 אמיתיים בבזק צריך :

א. להיות ממש קרוב ל MSAG (ארון התקשורת השכונתי ; חלקם ממוקמים גם בתוך בניינים).

ב. להשתמש בראוטר המכיל סוויץ' של 1 ג'יגהביט (נכון לעכשיו, בזק מספקת רק אחד כזה תוצרת דילינק, דגם 7850) ולא 100 מגהביט כמו ב 6740 וה VVG2000 הנפוצים שמסופקים ללקוחות ה VDSL.

בכל מקרה, כל לקוח שמתחבר לחבילת ה 100 אמור לקבל לכל הפחות 60 ברמת התשתית.

פורסם
תחליפו כרטיסי רשת וראוטרים חברה.

אני עם מקבוקים ומול איירפורט אקסטרים ובn 5 ג׳יגהרץ עובר את ה150 בהעברת קבצים.

למיטב זכרוני wifi 5GHz לא חוקי בארץ...

בדרך כלל הוא גם מבוטל ברמת הfirmware

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו שאלפא אמר - אתה טועה - בהחלט מותר להשתמש ב5gh בארץ - פשוט טווח התדרים הוא מוגבל בצורה שונה מארה"ב ורוב אירופה.

אני יכול לתת לך בשלוף רשימה של 5 ראוטרים של כל החברות הגדולות שעובדים ב5GH ומיובאים לארץ (בערך כל דגם דגל של כל החברות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שימו לב שב100שח לחודש אתם מקבלים 100/1.5, זה ratio שנחשב ביזיוני במקרה הטוב.

מי שמרבה להשתמש בשיתוף קבצים (ע"ע torrent) יקבל תמורה עדיפה בחבילה כמו 20/3.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוקי אז ככה, באמת המהירות שהתייצבה ונהייתה קבועה היא 40 מגה הורדה בwifi ו85 מגה בחיבור כבל רשת.

יש לי 2 מחשבים ניידים בבית, אחד dell xps עם כרטיס רשת dell wireless 1520 wireless N-wlan mini card.

והנייד השני הוא מקבוק אייר משנת 2012. גם בו יש כרטיס רשת מתקן N.

הנתב שקיבלתי הוא נתב של Dlink מדגם dsl 6740u.

בשני הניידים , ובאייפון (5) המהירות המירבית אליה הגעתי היא הורדה של 44 מגה לשניה בספיד טסט.

יש דרכים להעלות את המהירות? למה יש זליגה כל כך גדולה של מהירות באלחוטי?

פורסם

יתכן שהערוץ עליו אתה יושב נמצא בשימוש בעוד ראוטרים בסביבתך והדבר עשוי לגרום להאטה. אתה יכול לנסות לשנות את הערוץ (ברירת מחדל היא 6, אאל"ט) ולראות אם יש שיפור (אגב, 40 מביט באלחוטי זה לא רע בכלל). את הערוץ אתה משנה ב Advanced Wireless Settings בממשק הניהול של הנתב (10.0.0.138 בדפדפן - Admin/Admin).

פורסם

יש אפליקציה לאנדרואיד (ובטח גם לאייפון) שנקראת WIFI ANALYZER, האפליקציה תראה לך ערוצים עמוסים ופתוחים בסביבתך. אחרי שראית אילו ערוצים עמוסים, תגדיר את הראוטר שלך לערוץ פתוח שלא נמצאים עליו הרבה ראוטרים או בעדיפות שום ראוטר. מצורפת תמונה מההגדרה בראוטר שלי שהגדרתי לעבוד על ערוץ מספר 13.

Capture.JPG

פורסם
במק תפעיל network utility. מה מהירות הwifi המוצהרת שם?

התכוונת ל link speed ? אם כן, אז רשום 144 mbits\s

adidas1- לא הצלחתי למצוא אפליקציה דומה לאייפון.

פורסם

סביר לחיבור n חד ערוצי (המק מסוגל לכפול מכך). בתיאוריה זה אמור לכסות אותך עם ראוטר סביר לבערך 60-70 מגהביט אמיתיים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...