Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי מיצובישי סופר לאנסר שנת 95 וכשהאוטו על טורים נמוכים השעון של הטורים לפעמים יורד "במכה" ל0 כאילו הרכב מכובה ואז מזנק בחזרה למעלה .

שמתי לב כשאני נותן מין מכות כאלו לסקאלה אז הוא טיפה יורד (המחוג).

או שלפעמים שמתמקדים במחוג ממש אז הוא מקפץ לו אבל זה ממש כמעט לא מורגש ממש אם מתמקדים אז הוא עולה יורד כזה וזה לא תמיד, האוטו גם על טורים ממש נמוכים , לפעמים רועד.

אם לא הבנתם אותי אני יסביר שנית , מסובך להסביר את הבעייה.

 

תודה לכל העוזרים ושיהיה צום קל.:wink:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אני לא כל כך מבין מה זה מנוע צעדים תקול אבל עשיתי חיפש וראיתי שאפשר לפרק אותו ולנקות אותו,

זה לא עוזר לי שזה נשמע כמו מנוע צעדים תקול, תסבירו לי מה לעשות.

תודה.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

×
×
  • תוכן חדש...