Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הציעו לי הנחה של 5 אלף.

שווה לקחת?

5 אלף? לא בשמים אבל כבר מעניין. אולי עוד 2-3 טיפולים.

BMW "יש עליה כבוד", אתה לא יכול להשוות ליונדאי. :shock:

BMW ישראל... דוגמא מצויינת. הידעתם? יכול להיות שכבר ב-2013 תפתח החברה אתר אינטרנט הפועל באופן תקין המספק מידע על רכבי החברה בישראל.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
הציעו לי הנחה של 5 אלף.

שווה לקחת?

דבר ראשון - הם מדברים בשפה הנכונה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא הייתי מסכים, בטוח שלא לסכום שהציעו לך...

השקעת כל כך הרבה כסף כדי לקבל רכב חדש לגמרי, תחשוב אם 5 אלף ש"ח שווים לך את ההבדל.

בכללי, אחרי שהם ניסו למכור לך רכב מתצוגה במחיר של חדש אני במקומך הייתי שואף לביטול עיסקה מול אותו

גורם במלוא הכוח.

לדעתי כדאי לך לפנות למועצה לצרכנות וגם למדור רכב באחד מאתרי החדשות.

אולי אחרי כל זה, הם יתנו לך 5 אלף ש"ח כפיצוי על עוגמת הנפש ובנוסף תקבל רכב חדש.

מבחינתי, סידור כזה יכול להיות הוגן.

פורסם

5 אלף שיתקזזו מירידת הערך, הרכב הזה לא יהיה רשום כבעלות 01, אין בזה שום פסול, ואני לא מאמין שאנשים נכנסו לאוטו ואנסו אותו.

הרכב עומד באולם תצוגה, לא פתוח באמצע התחנה המרכזית הישנה.

זה לא ששמו אותו בחניה של האוטומוטור עם כל הדלתות פתוחות ובלי השגחה, פאקינג אולם תצוגה.

התסכול נובע כמו שאמרו מקודם, מהעובדה שלא יידעו אותך במהלך ההכנה, מבאס, תלוי איך מסתכלים, אתה מקבל רכב תקין וחדש עם הנחה של 5000 שקלים וטיפול ראשון חינם, קח אוטו מהבונדד ותיסע עליו שבוע - מצבו יהיה פחות טוב מרכב תצוגה שעמד בבאולם חודשיים.

haters will hate

פורסם

אולמות תצוגה בד"כ הם לא מרחבים גדולים, הרכבים בד"כ עומדים בסמוך לקירות/שלטים כלשהם. כמה אנשים, נניח בתקופה של חודש, לדעתכם, יכלו לפתוח את הדלת ובטעות לדפוק אותה בקיר/שלט? לא בהכרח נשאר נזק/אולי תוקן נזק, אבל זה יכול לקרות נכון? כאשר הייתי מטפל במוסך צ'מפיון ברכב הקודם שלנו, הייתי מבלה חלק מהזמן באולם תצוגה הסמוך. ראיתי איך אנשים נכנסים ומתייחסים לרכב. כאשר רכשנו את הרכב הנוכחי, ישבתי ברכב זהה בתצוגה, ראיתי איך לקוחות אחרים נכנסים ומתייחסים אליו. כן, לא כולם מתייחסים אליו כמו אל זבל, אבל מספיקה אי זהירות אחת כדי שילד בטעות ישרוט טיפה את הרכב, מספיק טיפה כדי שהגברת הנחמדה עם התיק היפה שלה תשאיר שריטה קטנה וכו' וכו'. שלא לדבר על אלו שנכנסים, ובדומה למערכון של ארץ נהדרת - "בודקים" את הרכב על ידי פתיחה, סגירה והזזה של כל דבר שניתן להזזה. יתרה מכך, לעתים לוקח לאנשים זמן להבין שהמתג הזה או הידית הזאת - לא אמורים לזוז.

כן, תקראו לזה הגזמה, תקראו לזה איך שאתם רוצים - כאשר אני רוכש רכב חדש, אני מצפה לקבל רכב חדש. לא רוצה לקבל רכב שישבו בו הרבה אנשים. גם זה שהחבר'ה שעובדים בנמל ובצ'מפיון נסעו עליו - לא גורם לי להרגשה טובה. אבל פה אין מה לעשות.

אגב, אני לא יודע מה לגבי עכשיו - אבל פעם רכב מתצוגה היה נמכר במחיר נמוך מהמחיר של רכב שאינו מתצוגה. זה נכון לגבי יבואן הונדה ווולוו(גם לגבי הונדה וגם לגבי וולוו) וזה נכון גם לגבי צ'מפיון.

פורסם

אין פה מקרה של אם שרטו ואם גרמו נזק ואם ואם ואם,

בדוק את הרכב מכל הכיוונים ובמידה והכל תקין מדובר בפיצוי יפה שניתן (ובצדק) לא על כך שמדובר ברכב תצוגה אלא משום שפרט זה "הושמט" בעת סיכום העיסקה.

לא צריך להיות חזירים ואין טעם לנפח סתם ללא פרופרציות.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במידה ואכן האוטו בסך הכל תצוגה,

כלומר:

1. בעלים קודמים 00

2. תאריך רישום של עכשיו, ולא של לפני כמה חודשים

3. קילומטרים בודדים על השעון

אז פיצוי של 5K נשמע כמו עסקה הוגנת מאוד.

לדעתי אפשר גם לדרוש שינקו את הרכב היטב וכמובן אתה תקדיש זמן כפול מהרגיל לבדוק שכל הסלון של הרכב נראה ומרגיש 100%, אין שום דבר שבור וכו'.

ואם בא לך ללחוץ עליהם אז אולי תוכל לסחוט עוד איזה טיפול בחינם.

אבל בגדול ה5K זו הנחה יפה על רכב תצוגה והשיקולים שהציגו פה נכונים - אז פתחו וסגרו את הדלתות ושיחקו עם המושבים 400 פעם.

נו.

מצד שני האוטו לא ספג שמש שהורסת את הצבע חצי שנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

5K זו הנחה יפה. אבל עצם העובדה שהם הביאו לך אותו מבלי ליידע אותך קודם, זה לא יפה.

תבקש עוד טיפול ואולי שדרוג גלגלים או משהו אפשרי שהם יכולים לתת (חיישני רוורס וכו'...)

פורסם

5K זה יפה, הייתי מוסיף לזה שאת שני הטיפולים הראשונים לא אצטרך לשלם. אולי אפילו הייתי אומר שלושה טיפולים, כדי שהם יגידו שאתה מגזים, ואז ייתנו לך שניים :lol:

מה שמפריע פה זה לא שזה "רכב תצוגה", אלא העניין הפשוט שהעלימו את העובדה הזאת.

עובדה בשטח שברגע שאמרו לו שזה רכב תצוגה, הוא החליט שהוא לא לוקח את הרכב. סימן שזה מפריע לו. אם היו שואלים לפני, היה אומר להם שבשום פנים ואופן הוא לא מוכן לרכב תצוגה.

אז עכשיו אחרי שניסו "לדחוף" בשיטת מצליח (מה היה קורה אם הוא לא היה שואל?) את הרכב ללקוח ולא הצליחו, הם צריכים לתת משהו קטן.

אני אישית לא הייתי מוכן לקחת רכב תצוגה, לא בגלל שקרה לו משהו מיוחד, פשוט בגלל ההרגשה שאלף אנשים אחרים ישבו באוטו לפניי. לא יודע מה איתכם, אבל לי זה מפריע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...