Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקודמי, היום הרבה יבואנים מורידים את הניילונים טרם המסירה ללקוח. נאמר לי עניין של בטיחות, כי יש כאלה שנוסעים עם הניילונים וזה מסוכן ומחליק.

בכל אופן פותח השרשור ,לדעתי טוב עשית ומכאן עליך לדרוש: פיצוי נאה, רכב חדש, או ביטול עסקה ולעבור לרכב אחר.

מה שנראה לך.

רכב תצוגה זה לא רכב חדש. נקודה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי, כמה שטויות בשרשור אחד...

אין מנוע ברכב מתצוגה?

רכב תצוגה זה רכב לנסיעות מבחן?

כל ״עמך ישראל״ עובר בו?

מתייחסים אליו כאל בובת מין?

מה נסגר איתכם?

אתם מתייחסים לזה כאילו איזה נורא זה לקנות רכב מתצוגה, למה לקנות רכב מ״יד ראשונה מרופא״ זה טוב יותר?

(גם אם הוא רופא בוודאות הוא פרוקטולוג....).

זה רכב חדש לחלוטין, פשוט צריך לתת התחשבות למחירו, זה הכל.

עצתי לפותח השרשור-

תבקש הנחה על הרכב מתצוגה, תנסה להוציא גם כמה טיפולים חינם.

קח את הרכב ושלח אותו לידי דיטיילר שיקרצף את הרכב מבפנים ומבחוץ וסע לשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפי מה שאתה אומר, מותר ליבואן או סוכנות למכור רכב שכל מי שרצה נגע בו, איך שהוא רצה, בכמה כח שהוא רצה, לשחק עם ההילוכים והכפתורים כמה שהוא רצה, והרכב נחשב כחדש? מהניילונים?

תחום הרכב בישראל לא מספיק להפתיע. ברוך השם שברהיטים ליבואן אסור לעשות דברים כאלה.

אתה נאיבי. ידוע לך כמה רכבים עוברים פוליש לפני המסירה ללקוח מבלי שהוא יודע על כך?

מישהו יכול להבטיח לך שברכב שחונה בבונדד לא נכנסו ויצאו כמה פעמים? להזכיר לך שכשרכב כבוי אי אפשר לשחרר את תיבת ההילוכים האוטומטית, אלא רק באמצעות מתג.

רכב תצוגה מוגדר כרכב חדש, אלא אם כן יש בו פגמים.

פורסם
כי כשאתה מזמין כלה מאוקראינה אתה מצפה לקבל את מי שהזמנת ולא ברגע האחרון יגידו לך שאתה מקבל כלה מתל ברוך.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

רכב מתצוגה אינו רכב להדגמה. אלו שני דברים שונים שבתכלית. רכב הדגמה הוא רכב שנקנה ע"י היבואן ומשמש לנסיעות. רכב תצוגה לא נקנה ע"י איש (ורק שוחרר ממכס כדי להוציא אותו מהבונדד) והוא חסר בעלות ואיש לא נהג בו.

על אף שאין חוק ברור בנושא, היו לא מעט דברים שדנו בחובת הגילוי שהרכב מתצוגה.

בפס"ד הזה, קבע השופט שזוג שגילה שרכבו מתצוגה, יפוצה בגין עבירה על חוק הגנת הצרכן האוסר על המוכר כל סוג של הטעייה ומחייב אותו לגילוי בדבר שימוש קודם שנעשה במוצר.

חובת המוכר היא לתת לללקוח תיאור מדויק של המוצר, ובכלל זה ליידע אם הרכב מתצוגה או לא. יידוע הלקוח שהרכב מתצוגה זו מדיניות מוצהרת אצל היבואנים, למעט מקרים שהדברים נופלים בין הכסאות או לא מובנים אצל הלקוח.

תהליך קבלת רשיון לייבוא רכב (מסמך שמעניין לקרוא אותו בלי קשר) לא מתייחס לעניין התצוגה באופן ישיר, אבל מגן על הלקוח בכך שהוא מחייב את היבואן ליידע על נזק שנגרם לרכב ועל ההיסטוריה שלו.

רוב היבואנים מורידים ניילונים מהמושבים אוטומטית, אחרי כמה מקרים שבהם אנשים המשיכו לנסוע עם ניילונים על המושבים (הבעיה הבטיחותית ברורה לכולם).

פורסם

גם אם חוקי, בטח לא נעים.

משאיר טעם בפה של רכב שכל עמך ישראל בדקו את איכות ההרכבה שלו וישבו עם הסרחון שלהם בתוכו.

אני לפני שנים רבות קניתי אקסנט 3 דלתות מהחברה, ונאמר לי שיש במלאי מיידית את הדגם הנ"ל בתצוגה בב"ש, או לחכות חודש וחצי. הסכמתי לקחת אותו תמורת הנחה של 5% שנתנו לי, עד כמה שזכור לי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
משאיר טעם בפה של רכב שכל עמך ישראל בדקו את איכות ההרכבה שלו וישבו עם הסרחון שלהם בתוכו.

גם אתה מסריח כשאתה יושב ברכב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
על רכב תצוגה מורידים בין 3 ל 5 אחוז.

סע.

לא הייתי בונה על כלל האצבע הזה.

רכב מתצוגה יהיה הרכב האחרון שימכור היבואן בסדר העדיפויות שלו, ויתן הנחה רק אם יש לו סיבה כלכלית (התקרבות סוף נתון, למשל) לתת הנחה כזו.

לרוב יהנה הקונה מהאבזור שהותקן ברכב עבור התצוגה ואולי הנחה סמלית נוספת.

מובן שזה משתנה מיבואן ליבואן, מדגם לדגם וממצב ספציפי אחד למשנהו.

פורסם
גם אם חוקי, בטח לא נעים.

.

אם לוקחים בחשבון שרכב מתצוגה נמצא תמיד נקי מתחת לקורת גג, להבדיל מרכב "חדש" שיושב חודשים ארוכים במגרש צמוד לים בסביבה רווית מלח ים ולחות מאכלת, תחת השמש הקופחת שפוגעת בפלסטיק, בצבע ובריפוד הפנימי, עם חום שמגיע בתוך תא הנוסעים לעשרות מעלות...

יכול להיות שמתצוגה זה דווקא נעים מאוד...

פורסם

אם אני מזמין רכב היום, ושאלתי על מלאי הצבע של הדגם, ואמרו לי שיש 7 חתיכות, כלומר הרכב יגיע תוך 14 ימי עסקים, יש סיכוי שזה מתצוגה?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אם אני מזמין רכב היום, ושאלתי על מלאי הצבע של הדגם, ואמרו לי שיש 7 חתיכות, כלומר הרכב יגיע תוך 14 ימי עסקים, יש סיכוי שזה מתצוגה?

שוב,

אם תשאל אם זה מתצוגה, אף אחד לא ישקר (אני מניח). תוכל לבקש מהמוכר לציין על ההזמנה שהרכב אינו מתצוגה.

אין קשר בין זמן האספקה לבין מקור הרכב.

14 ימי עבודה לאספקה הם המקסימום שאליו מתחייבים כל יבואני הרכב לאספקת רכב שנמצא בארץ.

אגב, מאוד קל לעקוב אחרי מקור הרכב ולהוכיח אם הרכב היה בתצוגה או לא.

רכב בתצוגה משוחרר ממכס, כלומר שולמו עליו כבר המיסים למדינה ע"י היבואן. רכב שאינו מתצוגה אינו משוחרר וממתין לתשלום הלקוח לשחרור. בעת קבלת הרכב אפשר לבקש מהיבואן את המסמך של עמיל המכס ולראות את תאריך השחרור.

אם הרכב שוחרר חודשים לפני האספקה, המשמעות היא שהוא שוחרר מהבונדד. לא בהכרח זה אומר שהוא מתצוגה (לפעמים משחררים רכב עבור לקוח שבסוף מבטל את ההזמנה, והרכב נותר משוחרר) אבל זה מדליק נורה אדומה.

פורסם
שוב,

אם תשאל אם זה מתצוגה, אף אחד לא ישקר (אני מניח). תוכל לבקש מהמוכר לציין על ההזמנה שהרכב אינו מתצוגה.

אין קשר בין זמן האספקה לבין מקור הרכב.

14 ימי עבודה לאספקה הם המקסימום שאליו מתחייבים כל יבואני הרכב לאספקת רכב שנמצא בארץ.

אגב, מאוד קל לעקוב אחרי מקור הרכב ולהוכיח אם הרכב היה בתצוגה או לא.

רכב בתצוגה משוחרר ממכס, כלומר שולמו עליו כבר המיסים למדינה ע"י היבואן. רכב שאינו מתצוגה אינו משוחרר וממתין לתשלום הלקוח לשחרור. בעת קבלת הרכב אפשר לבקש מהיבואן את המסמך של עמיל המכס ולראות את תאריך השחרור.

אם הרכב שוחרר חודשים לפני האספקה, המשמעות היא שהוא שוחרר מהבונדד. לא בהכרח זה אומר שהוא מתצוגה (לפעמים משחררים רכב עבור לקוח שבסוף מבטל את ההזמנה, והרכב נותר משוחרר) אבל זה מדליק נורה אדומה.

מישהו קיבל מסמל כזה?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

הכוונה הייתה לקנות רכב חדש לכן אני מבין לחלוטין את ההרגשה של הקונה.

אם לא היה אכפת לו לקנות "רכב יד ראשונה מרופא" אז הוא היה פונה ללוח יד 2.

רכב תצוגה הוא רכב שנכנסו אליו מאות עד אלפי בני אדם שטינפו את הרכב בצורה כזו או אחרת, עיקמו\שברו פלסטיקים וכו'.

למה שהבחור יקח רכב שנכנסו אליו אלף איש?

אם אין לכם שום בעיה עם העניין אז תפתחו את הדלתות של הרכב ותציעו לעשרות אנשים ביום להכנס אליו ולחוש אותו.

בסופו של דבר, גם אלו שכתבו בעד שהבחור יקח את הרכב, במצב דומה לא הייתם מתפשרים אלא על הנחה גדולה או בונוס משמעותי.

למה הוא צריך לקחת את הסיכון (ולו הקטן ביותר) שהוא יגלה בעוד חודש שחצי מהפלסטיקה שלו שבורה\עקומה\מלוכלכת בלא יודע מה או שהידית ההילוכים נוטה כי איזה ילד שיחק בה.

ההמלצה שלי, הנחה של מינימום 6% או טיפולים סדירים בחינם לשנתיים.

אחרת, אין שום בעיה לעניין ערוץ תקשורת כזה או אחר בעניין הבזיוני הזה (בכך שלא דיווחו לך שלא מדובר ברכב חדש, בין אם החוק לא אומר שחובה עליהם לדווח, זה מעניין לי את התחת, כל סוכנות צריכה לדווח על זה מפאת חוקי מוסר בסיסיים).

סתם להניח את הדעת, בשום מדינה אחרת בעולם לא היה מצב שהסוכנות "תשכח" ליידע אותך שמדובר ברכב הדגמה.

פורסם
מישהו קיבל מסמל כזה?

לא מכיר מישהו שביקש. אבל המסמך קיים.

האופציה של להחתים את המוכר על זה שהרכב לא מתצוגה גם קבילה.

תמיד אפשר לשאול את המוכר שיבדוק אם הרכב משוחרר ממכס או לא, ולבקש רכב שעדיין לא שוחרר.

זה פדמנטיות יתר לדעתי, אני לא הייתי עושה את זה, אבל זו גם דרך.

• תוכן חדש...