Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חדש זה חדש שהוא בתול שאתה הראשון שנוגע בו לא כל זב חוטם מהרחוב שהתיישב לך ברכב ועשה מה שעשה

בתור נער זכור לי שתמיד היינו באים לסוכנויות רכב והיינו נהנים לשבת ברכבים היו גם איתנו תמיד כאלה גם מבוגרים מסביב שמנסים לשבור כל דבר ברכב של התצוגה ולבדוק כמה הוא עמיד.

וותר על זה וקח רק אבל רק רכב חדש דנדש ולא תצוגה!

הבחור שאמר לך מקודם שהוא קנה רכב חדש וראה שמתייחסים לרכב מהתצוגה כמו בובת מין הוא יודע מה שהוא אומר!!:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רכב זה לא טלוויזיה וכל עוד אין לו פגיעות כתוצאה מעמידה בתצוגה אין הרבה מקום לגמישות במחיר. אני גם לא בטוח שהחוק מחייב את היבואן להצהיר שמדובר ברכב מתצוגה (אולי יש הנחיות כלליות של המועצה לצרכנות לגבי גילוי נאות בעסקה, אבל לא משהו ספציפי בקשר לרכבים).

יחד עם זאת, המציאות היא שרוב היבואנים (אני מאמין שכולם, אבל לא מידיעה) כן מיידעים את הלקוח בזמן ביצוע העסקה וחלקם אף מחתימים את הלקוח שהוא יודע שמדובר ברכב מתצוגה. יותר מזה, מהכרות טובה עם כלמוביל (היבואן ממנו רכש פותח השרשור) על איש המכירות (אולם יבואן או סוכנות משנה) להחתים את הלקוח על מסמך בו הוא מצהיר שהוא יודע שמדובר ברכב מתצוגה. בהעדר מסמך כזה פשוט לא מכינים את הרכב ללקוח. אז או שהלקוח חתם על המסמך והוא לא יודע על מה הוא חתם, או שהרכב לא היה בתצוגה.

לגבי הנחה- זה ממש תלוי במו"מ ובמלאי. ההנחה המקובלת היא 1%-2% ממחיר הרכב וזאת כדי לתת ללקוח הרגשה טובה. בד"כ רכבי תצוגה נמכרים כשלקוח רוצה צבע\דגם\גירסה X ואין במלאי ולכן הוא לוקח את הרכב מהתצוגה כדי לא להמתין (ואז הנחה כספית כפי שתיארתי לו עוזרת לו ללכת על זה). לא נתקלתי בהברה מקרים בהם היה מלאי גם מתצוגה וגם מהבונדד ובגלל 1%-2% הלקוח בחר ברכב מהתצוגה, אבל גם זה קורה.

רכבים מתצוגה לא עוברים אונס קבוצתי ע"י המבקרים באולם. כן קורה שילדים קטנים עולים עם הרגליים על המושבים אבל מעבר לכך לא נתקלתי בוונדליזם מיוחד. תאמין לי שבתור מנהל אולם תצוגה הייתי צריך להסביר כל נזק ברכב שהייתי מחזיר לבונדד ולכן עובדי האולם שומרים על הרכבים.

לפותח השרשור- 5K ש"ח הנחה+ טיפול זה יותר מ-4% ממחיר הרכב. זאת הנחה גבוה מהמקובל בכלמוביל על רכב מתצוגה ואני חושב שזה פיצוי הולם. כל זאת כמובן אם אין שום פגם ברכב.

תיקון טעות בשרשור הזה- אין קשר בין שחרור מהמכס לבין רכב מתצוגה. יש אולמות שמוגדרים "בונדד" והרכבים שם לא יהיו משוחררים מהמכס ויש אולמות שלא מוגרדים כך ולכן הרכבים בהם שוחררו מהמכס.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כשקניתי את הגטס 07' נאמר לי בפירוש שהמכונית מגיעה מתצוגה בעפולה, ותגיע על גבי מובילית ולא בנסיעה.

המכונית היתה עם 12 ק"מ על מד המרחק, ולצערם נפגעה בעת הפריקה הדלת האחורית שמאלית, ולמרות שתוקנה היטב, קיבלתי 3 טיפולים חינם.

על המכונית עצמה קיבלתי הנחה של 3%, וכמובן שהוחתמתי על מסמך שאומר במפורש שהמכונית שימשה לתצוגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כשקניתי את הגטס 07' נאמר לי בפירוש שהמכונית מגיעה מתצוגה בעפולה, ותגיע על גבי מובילית ולא בנסיעה.

המכונית היתה עם 12 ק"מ על מד המרחק, ולצערם נפגעה בעת הפריקה הדלת האחורית שמאלית, ולמרות שתוקנה היטב, קיבלתי 3 טיפולים חינם.

על המכונית עצמה קיבלתי הנחה של 3%, וכמובן שהוחתמתי על מסמך שאומר במפורש שהמכונית שימשה לתצוגה.

מכובד בהחלט. כך עושים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
רכב זה טלוויזיה וכל עוד אין לו פגיעות כתוצאה מעמידה בתצוגה אין הרבה מקום לגמישות במחיר.[/

quote]

אז למה בכל החנויות, טלויזיה מתצוגה נמכרת בהנחה משמעותית?

אני, כמו רבים, מעדיף לא לקבל הנחה אך לקבל טלויזיה חדשה מהקופסא.

משכנתא זה קל

פורסם
רכב זה טלוויזיה וכל עוד אין לו פגיעות כתוצאה מעמידה בתצוגה אין הרבה מקום לגמישות במחיר. אני גם לא בטוח שהחוק מחייב את היבואן להצהיר שמדובר ברכב מתצוגה (אולי יש הנחיות כלליות של המועצה לצרכנות לגבי גילוי נאות בעסקה, אבל לא משהו ספציפי בקשר לרכבים).

חנויות חשמל משלמות כשליש מעלות של חדש עבור מוצרים שמיועדים לתצוגה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
רכב זה טלוויזיה וכל עוד אין לו פגיעות כתוצאה מעמידה בתצוגה אין הרבה מקום לגמישות במחיר. אני גם לא בטוח שהחוק מחייב את היבואן להצהיר שמדובר ברכב מתצוגה (אולי יש הנחיות כלליות של המועצה לצרכנות לגבי גילוי נאות בעסקה, אבל לא משהו ספציפי בקשר לרכבים).

יחד עם זאת, המציאות היא שרוב היבואנים (אני מאמין שכולם, אבל לא מידיעה) כן מיידעים את הלקוח בזמן ביצוע העסקה וחלקם אף מחתימים את הלקוח שהוא יודע שמדובר ברכב מתצוגה. יותר מזה, מהכרות טובה עם כלמוביל (היבואן ממנו רכש פותח השרשור) על איש המכירות (אולם יבואן או סוכנות משנה) להחתים את הלקוח על מסמך בו הוא מצהיר שהוא יודע שמדובר ברכב מתצוגה. בהעדר מסמך כזה פשוט לא מכינים את הרכב ללקוח. אז או שהלקוח חתם על המסמך והוא לא יודע על מה הוא חתם, או שהרכב לא היה בתצוגה.

לגבי הנחה- זה ממש תלוי במו"מ ובמלאי. ההנחה המקובלת היא 1%-2% ממחיר הרכב וזאת כדי לתת ללקוח הרגשה טובה. בד"כ רכבי תצוגה נמכרים כשלקוח רוצה צבע\דגם\גירסה X ואין במלאי ולכן הוא לוקח את הרכב מהתצוגה כדי לא להמתין (ואז הנחה כספית כפי שתיארתי לו עוזרת לו ללכת על זה). לא נתקלתי בהברה מקרים בהם היה מלאי גם מתצוגה וגם מהבונדד ובגלל 1%-2% הלקוח בחר ברכב מהתצוגה, אבל גם זה קורה.

רכבים מתצוגה לא עוברים אונס קבוצתי ע"י המבקרים באולם. כן קורה שילדים קטנים עולים עם הרגליים על המושבים אבל מעבר לכך לא נתקלתי בוונדליזם מיוחד. תאמין לי שבתור מנהל אולם תצוגה הייתי צריך להסביר כל נזק ברכב שהייתי מחזיר לבונדד ולכן עובדי האולם שומרים על הרכבים.

לפותח השרשור- 5K ש"ח הנחה+ טיפול זה יותר מ-4% ממחיר הרכב. זאת הנחה גבוה מהמקובל בכלמוביל על רכב מתצוגה ואני חושב שזה פיצוי הולם. כל זאת כמובן אם אין שום פגם ברכב.

תיקון טעות בשרשור הזה- אין קשר בין שחרור מהמכס לבין רכב מתצוגה. יש אולמות שמוגדרים "בונדד" והרכבים שם לא יהיו משוחררים מהמכס ויש אולמות שלא מוגרדים כך ולכן הרכבים בהם שוחררו מהמכס.

אני לעולם לא הייתי קונה רכב מתצוגה וגם לא ממליץ לאף אחד מחבריי לקנות רכב מתצוגה.

כפי שכתבת ילדים שעולים על הרכב וגם מבוגרים שנכנסים ומתיישבים ברכב עם תיקים ואביזרים אשר עלולים לגרום לשריטות בחלקי הפלסטיק ולבדים של המושבים.

אני ראיתי במו עיניי כיצד לקוח שבר את מגירת האיחסון (תא כפפות) בגולף דור 5 בזמן שהייתי בעולם התצוגה בבני-ברק. נכון מתקנים אבל זה אף פעם לא יראה כמו התקנה מקורית של הייצרן.

למה מפרקים מרכב מתצוגה את המצית ואולי עוד חלקים שאפשר לגנוב ? כי הישראלים נוגעים בכול דבר בצורה מכוערת כאילו הרכב שלהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

כספר ניהל אולם תצוגה, אני ניהלתי שניים.

אנחנו כאנשי מקצוע שעובדים בתחום ממשיכים לטעון כי רכב באולם צתוגה נשמר טוב יותר מרכב בבונדד.

אז כל מי שראה פעם לקוח ונדליסט באולם תצוגה שיילך לבונדד ואז יחליט.

כל הרכבים, מהבונדד או מהאולמות עוברים תהליך של הכנה למסירה ונמסרים (בשאיפה) ללא פגמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רכב זה לא טלוויזיה וכל עוד אין לו פגיעות כתוצאה מעמידה בתצוגה אין הרבה מקום לגמישות במחיר.[/

quote]

כבר כתבו פה, טלוויזיות בחנויות חשמל עובדות 24/7 וזה בהחלט גוזל מאורך החיים שלהן. רכב באולם תצוגה עומד והמנוע לא עובד ולכן המשמעות נמוכה יותר ולא דומה.

אני לעולם לא הייתי קונה רכב מתצוגה וגם לא ממליץ לאף אחד מחבריי לקנות רכב מתצוגה.

כפי שכתבת ילדים שעולים על הרכב וגם מבוגרים שנכנסים ומתיישבים ברכב עם תיקים ואביזרים אשר עלולים לגרום לשריטות בחלקי הפלסטיק ולבדים של המושבים.

אני ראיתי במו עיניי כיצד לקוח שבר את מגירת האיחסון (תא כפפות) בגולף דור 5 בזמן שהייתי בעולם התצוגה בבני-ברק. נכון מתקנים אבל זה אף פעם לא יראה כמו התקנה מקורית של הייצרן.

למה מפרקים מרכב מתצוגה את המצית ואולי עוד חלקים שאפשר לגנוב ? כי הישראלים נוגעים בכול דבר בצורה מכוערת כאילו הרכב שלהם.

צא מזה, זאת סה"כ מגירת אחסון שנשלפת עם קליפסים ומכניסים במקומה אחת אחרת חדשה. זה יהיה בדיוק כמו רכב שלא היה בתצוגה. אם היית יודע איך נראה דשבורד של רכב בזמן התקנת מערכות מיגון כנראה לא היית כותב את מה שכתבת על מגירת אחסון שמחליפים.

אני ובאלומות שאני מכיר לא פירקתי כלום. מצית אם מוציאים זה כנראה כדי שלא יגנבו, אבל גם אולי כדי שלא יפעילו אותה ויגרמו לשריפה (חלק מהרכבים עומדים בתצוגה עם מתח חשמלי כדי שהמולטימדיה תעבוד.

כבר כתבו פה ואני מסכים, רכב באולם תצוגה עובד בצל באולם ממוזג וזה עדיף מרכב שעמד חצי שנה באילת. אני לא רואה שום בעיה ברכישת (אפילו רכשתי לקרובי משפחה רכב מתצוגה). כן הייתי ממליץ לגשת לראות את הרכב הספציפי לפני סגירת העסקה כדי להיות רגועים. אני אומר פעם נוספת, אם יש רכב זהה לא מתצוגה אז בעבור ההנחה המקובלת גם אני הייתי בוחר ברכב לא מתצוגה, אבל זה תמיד זה המצב כפי שציינתי בהודעה הקודמת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כל מנהלי אולמות התצוגה שבעולם לא יצליחו לשכנע אותי , ההנחה צריכה להיות ממש משמעותית על מנת שיהיה בזה איזו שהוא הגיון , (לפחות 10 אחוז לטעמי)

הלקוח משלם ממיטב כספו על מנת להינות ממוצר חדש ולא רכב שהדלת שלו כבר נטרקה מאות אם לא אלפי פעמים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

זה VW, זה חלק מהפרסטיג' של המותג, אם לא נשבר באולם, זה ישבר אצל הלקוח :)

haters will hate

פורסם

קספר אני לא מסכים איתך. לא אכפת לי מה רמת הרכב מתצוגה. לקוח שנכנס ומשלם על רכב, מצפה לקבל רכב חדש: לא כזה שמישהו כבר ״דאג״ לעבור עליו. מעבר לזאת, נהוג בכל תחום (כן, גם ברכבים) למכור מוצר שהיה בתצוגה בהנחה משמעותית בהשוואה לכזה שלא היה בתצוגה. פותח האשכול צודק בסירובו לקבל את הרכב, ועל היבואן לתת לו את מה ששילם עבורו, כלומר רכב חדש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...