Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם אתה עוצר וחושב לרגע, אתה לא באמת מקבל רכב חדש בכל מקרה. אתה מקבל רכב שאדם אחר נהג בו לפניך קילומטרים בודדים, אם לא כמה עשרות במקרה הרע, ואדם נוסף "חיבל" במערכת החשמל הרגישה שלו בכדי להתקין את חיישני הרוורס הנחשקים שרצית ויש סיכוי לא מבוטל שאחד הג'נטים שלו גם ככה חטף פגיעה כשניסו להחנות אותו בסוכנות.

אם מבחינתך זה הופך אותו לחדש יותר מרכב תצוגה שהדלת שלו נטרקה קצת יותר פעמים, אשריך.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אם אתה עוצר וחושב לרגע, אתה לא באמת מקבל רכב חדש בכל מקרה. אתה מקבל רכב שאדם אחר נהג בו לפניך קילומטרים בודדים, אם לא כמה עשרות במקרה הרע, ואדם נוסף "חיבל" במערכת החשמל הרגישה שלו בכדי להתקין את חיישני הרוורס הנחשקים שרצית ויש סיכוי לא מבוטל שאחד הג'נטים שלו גם ככה חטף פגיעה כשניסו להחנות אותו בסוכנות.

אם מבחינתך זה הופך אותו לחדש יותר מרכב תצוגה שהדלת שלו נטרקה קצת יותר פעמים, אשריך.

אבל שנינו יודעים שלא מדובר על טריקת דלת פעמיים. אנשים נכנסים, ובד"כ לא אכפת להם מהרכב. אולי התעללו במנופי ווישרים והם על סף שבירה? אולי מישהו שבר כפתור והחזיר אותו למקום כך שלא רואים עד שמשתמשים בכפתור והוא נושר לך בידיים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר כתבו פה ואני מסכים, רכב באולם תצוגה עובד בצל באולם ממוזג וזה עדיף מרכב שעמד חצי שנה באילת. אני לא רואה שום בעיה ברכישת (אפילו רכשתי לקרובי משפחה רכב מתצוגה). כן הייתי ממליץ לגשת לראות את הרכב הספציפי לפני סגירת העסקה כדי להיות רגועים. אני אומר פעם נוספת, אם יש רכב זהה לא מתצוגה אז בעבור ההנחה המקובלת גם אני הייתי בוחר ברכב לא מתצוגה, אבל זה תמיד זה המצב כפי שציינתי בהודעה הקודמת.

אם לא היית עובד באולם תצוגה קרובי המשפחה שלך לא היו קונים רכב מתצוגה.

אני מעדיף לרכוש רכב שעמד מספר חודשים בנמל מאשר רכב שנהפך להיות 'זונה' לציבור המבקרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה מקבל רכב חדש לחלוטין.

כל ה"נהיגה" מסתכמת כמה מטרים בודדים שמפרידים בין המובילית לאולם התצוגה.

אף אחד לא נהג בו ואף אחד לא קרע אותו, וכפי שאמר כספר, שיש לו ניסיון של כמה ימים בענף, מדובר במכונית חדשה לחלוטין.

הפיצוי שקיבל בסך 5K וטיפול, הולם בהחלט, מה גם שאיש אחריו לא יידע לעולם שמדובר היה במכונית מתצוגה, כך שהרווח כולו שלו.

אין צורך לחולל דרמות היכן שלא צריך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כבר כתבו פה, טלוויזיות בחנויות חשמל עובדות 24/7 וזה בהחלט גוזל מאורך החיים שלהן. רכב באולם תצוגה עומד והמנוע לא עובד ולכן המשמעות נמוכה יותר ולא דומה.

....

אני ובאלומות שאני מכיר לא פירקתי כלום. מצית אם מוציאים זה כנראה כדי שלא יגנבו, אבל גם אולי כדי שלא יפעילו אותה ויגרמו לשריפה (חלק מהרכבים עומדים בתצוגה עם מתח חשמלי כדי שהמולטימדיה תעבוד.

כספר, אין חשיבות לזה שהמערכות החשמליות ברכב מופעלות בכל זמן שהות הרכב באולם(נניח 12 שעות ביממה למשך חצי שנה)?

אני בטוח שיש בלאי למערכות הללו(נורות, מנועים של האוורור, מתגים ומעגלים חשמליים), בדיוק כמו הטלווזיה מהתצוגה שעובדת נונ-סטופ ונמכרת בסוף בהנחה משמעותית.

פורסם
קספר אני לא מסכים איתך. לא אכפת לי מה רמת הרכב מתצוגה. לקוח שנכנס ומשלם על רכב, מצפה לקבל רכב חדש: לא כזה שמישהו כבר ״דאג״ לעבור עליו. מעבר לזאת, נהוג בכל תחום (כן, גם ברכבים) למכור מוצר שהיה בתצוגה בהנחה משמעותית בהשוואה לכזה שלא היה בתצוגה. פותח האשכול צודק בסירובו לקבל את הרכב, ועל היבואן לתת לו את מה ששילם עבורו, כלומר רכב חדש.

אתה צודק שלקוח ששילם על רכב חדש צריך לקבל רכב חדש ושיש חובה (לכל הפחות מוסרית) ליידע את הלקוח שהרכב שיקבל הוא רכב מתצוגה ושהלקוח יחליט אם זה מתאים לו או לא. אני סה"כ אומר מניסיון שרכב מתצוגה זה רכב שכיסחו אותו מבפנים ושיש גם יתרונות ברכב מתצוגה, בכל מקרה הפיצוי שקיבל פותח השרשור הוא הוגן ביותר ותואם אם הניסיון שלי בתחום.

אם הלקוח רוצה שיחלפו לו רכב ולא נאמר לו שמדובר ברכב מתצוגה, זכותו לדרוש זאת מהיבואן.

אם לא היית עובד באולם תצוגה קרובי המשפחה שלך לא היו קונים רכב מתצוגה.

אני מעדיף לרכוש רכב שעמד מספר חודשים בנמל מאשר רכב שנהפך להיות 'זונה' לציבור המבקרים.

מה הקשר?

את הרכב בו הייתי מעורב ברכישתו לא קנו מאולם התצוגה שלי (בכלל לא מאותו מותג) ואפילו לא ראינו את הרכב הספציפי לפני הרכישה. התנאים המועדפים שקיבלנו בהשוואה לרכב לא מתצוגה התאימו לרוכש וזהו.

כספר, אין חשיבות לזה שהמערכות החשמליות ברכב מופעלות בכל זמן שהות הרכב באולם(נניח 12 שעות ביממה למשך חצי שנה)?

אני בטוח שיש בלאי למערכות הללו(נורות, מנועים של האוורור, מתגים ומעגלים חשמליים), בדיוק כמו הטלווזיה מהתצוגה שעובדת נונ-סטופ ונמכרת בסוף בהנחה משמעותית.

אני לא איש טכני אבל אני מניח שיש חשיבות. בכל מקרה מעט מאוד מכוניות ובמעט אולמות מוחזקות עם סוויץ' פועל כל היום וכל יום, זה די נדיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני לא הייתי לוקח, ולו רק בגלל שניסו לדחוף לי בשיטת מצליח.

אם היו מודיעים מראש, ניחא. אבל למה צריך לגלות את זה במעמד מסירת הרכב?

בנוסף, פותח השרשור ציין שיש כתמים על הדשבורד... :evil:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
גם אני לא הייתי לוקח, ולו רק בגלל שניסו לדחוף לי בשיטת מצליח.

אם היו מודיעים מראש, ניחא. אבל למה צריך לגלות את זה במעמד מסירת הרכב?

בנוסף, פותח השרשור ציין שיש כתמים על הדשבורד... :evil:

הגיוני, אצלי בשכונה יש סניף מזדה והונדה ליד מקדונלס, שוארמה ופלאפל :)

זאת אומרת שאם בנאדם אכל משהו ומיד אחרי זה נכנס לסוכנות וניגב באלגנטיות את השאריות על הכיסא והדשבורד, מצאנו את הפתרון.

• תוכן חדש...