Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה רק מראה שלא תמיד היבואנים עצמם אשמים, גם הסוכנויות אשמות.

יש לי שאלה, רכב תצוגה אומר בהכרח רכב נסיעת מבחן?

זה אומר בהכרח לא רכב נסיעת מבחן , רכבי נסיעות המבחן הן רכבים עם רישוי בבעלות היבואן , רכבי התצוגה לא מרושים , אבל גם ביקור של כל עם ישראל ברכב שלך זה לא שוס גם מבלי שיסעו בו....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני חושב שדגם תצוגה בד"כ מגיע עם אבזור מלא, תתקנו אותי עם אני טועה.

אני חושב שפשרה תהיה הנחה משמועתית או לפחות להגיע למחיר של רכב ערום.

כשקניתי את הוולוסטר פשוט לקחתי את הרכב עליו ביצעתי נסיעת מבחן, ופה זה חלק מהעניין, אתה רוצה לקנות רכב אתה מבצע נסיעת מבחן על הרכב הספציפי שאתה רוצה לקחת, נהגתי על כמה ובסוף בחרתי אחת, אותו הדבר עם שאר הסוכניות שהלכתי אליהם, כשסיימתי את נסיעת המחן על האבארט פשוט החנתי אותה מול החנות בציפיה לנהוג אותה הביתה :)

אז אני לא חושב שיש ממה להתרגש

haters will hate

פורסם
זה רק מראה שלא תמיד היבואנים עצמם אשמים, גם הסוכנויות אשמות.

יש לי שאלה, רכב תצוגה אומר בהכרח רכב נסיעת מבחן?

גם אם לא נסעו ברכב. במהלך השבועיים האחרונים הייתי באולמות תצוגה, אנשים העבירו הילוכים בפראות (בלי קלאץ' שהרכב כבוי, לא יודע אם זה עושה נזק), והתייחסו לרכב כאילו זו בובת מין.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
יכול להיות שנגמר במלאי ולא רוצים שתחכה.

יכול להיות שהם "מרעננים" את התצוגה כדי לא להעמיד רכב אחד יותר מדי זמן (אחרי הכל הם מוכרים ממנו המון ולא מעט אנשים עוברים עליו).

אני לא הייתי מסכים, אלא אם כן הייתי קונה רמת גימור בסיסית והיו מודעים לי שאני מקבל רמת גימור מירבית במקום אבל מתצוגה.

אתה רציני?

אתה יודע מה זה רכב תצוגה?

כול עמחה ישראל עובר בו, בודק את איכות ההרכבה ויכולת ההעמסה.

למה שהוא ייקח רכב כזה, כאשר שילם מחיר מלא??

אל תוותר, רכב חדש בניילונים ולא פחות!

חוצפנים הזויים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני יודע, אני אומר שזה לא משנה אם לא נסעו בו, עדיין זה רכב תצוגה.

השאלה סתם עקרונית, רכבי מבחן הם בדרך כלל התצוגה?

ופותח השרשור, לשים למעלה מ100 אלף שקל ולקבל רכב תצוגה שבובת מין זה באמת מחמאה, אני הייתי תובע אותם.

פורסם
אני חושב שדגם תצוגה בד"כ מגיע עם אבזור מלא, תתקנו אותי עם אני טועה.

אני חושב שפשרה תהיה הנחה משמועתית או לפחות להגיע למחיר של רכב ערום.

כשקניתי את הוולוסטר פשוט לקחתי את הרכב עליו ביצעתי נסיעת מבחן, ופה זה חלק מהעניין, אתה רוצה לקנות רכב אתה מבצע נסיעת מבחן על הרכב הספציפי שאתה רוצה לקחת, נהגתי על כמה ובסוף בחרתי אחת, אותו הדבר עם שאר הסוכניות שהלכתי אליהם, כשסיימתי את נסיעת המחן על האבארט פשוט החנתי אותה מול החנות בציפיה לנהוג אותה הביתה :)

אז אני לא חושב שיש ממה להתרגש

אתה רציני ? באמת נראה לך לקחת רכב שכבר גמע קילומטרים ושכל עם ישראל ואחותו התעללה בו ? ד״א על שם מי האוטו היה רשום לפני שנמסר לך ? וכמה קילומטרים היו על מד האוץ ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
אתה רציני?

אתה יודע מה זה רכב תצוגה?

כול עמחה ישראל עובר בו, בודק את איכות ההרכבה ויכולת ההעמסה.

למה שהוא ייקח רכב כזה, כאשר שילם מחיר מלא??

אל תוותר, רכב חדש בניילונים ולא פחות!

חוצפנים הזויים.

אני אמרתי שיקח? אני לא אמרתי שיקח. אני לא הייתי לוקח.

אבל אם מציעים לו לקבל במקום רכב "ערום" רכב עם כל התוספות (חישוקים, גג פנורמי, סלון עור) ועוד מורידים לו 10%, מה רע?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כ״כ הרבה אי דיוקים בשרשור אחד.

א. היבואן לא מחויב להודיע ללקוח אם רכב היה תצוגה, או לא. רק במקרה ובוצע בו תיקון טרם המסירה, אז יש חובת דיווח.

ב. במידה וברכב אין כל נזק חיצוני/ פנימי, לא רואה שום סיבה לא לקחת אותו. אפשר לעשות קצת שרירים ולקבל כמה הטבות.

פורסם

אני אישית לא מתרגש, אני יודע שישראלים מתייחסים לרכבי תצוגה כמו חרא, בטח יש חננה על השטיחים .

אבל בכללית, כסף מדבר, אם מוציאים מחיר טוב אז שווה.

haters will hate

פורסם
אני אמרתי שיקח? אני לא אמרתי שיקח. אני לא הייתי לוקח.

אבל אם מציעים לו לקבל במקום רכב "ערום" רכב עם כל התוספות (חישוקים, גג פנורמי, סלון עור) ועוד מורידים לו 10%, מה רע?

כי כשאתה מזמין כלה מאוקראינה אתה מצפה לקבל את מי שהזמנת ולא ברגע האחרון יגידו לך שאתה מקבל כלה מתל ברוך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כ״כ הרבה אי דיוקים בשרשור אחד.

א. היבואן לא מחויב להודיע ללקוח אם רכב היה תצוגה, או לא. רק במקרה ובוצע בו תיקון טרם המסירה, אז יש חובת דיווח.

ב. במידה וברכב אין כל נזק חיצוני/ פנימי, לא רואה שום סיבה לא לקחת אותו. אפשר לעשות קצת שרירים ולקבל כמה הטבות.

לפי מה שאתה אומר, מותר ליבואן או סוכנות למכור רכב שכל מי שרצה נגע בו, איך שהוא רצה, בכמה כח שהוא רצה, לשחק עם ההילוכים והכפתורים כמה שהוא רצה, והרכב נחשב כחדש? מהניילונים?

תחום הרכב בישראל לא מספיק להפתיע. ברוך השם שברהיטים ליבואן אסור לעשות דברים כאלה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל ברכב מהתצוגה אין מנוע (לפחות בקאיה אין מנוע, אין לי מושג לגבי השאר) ואין ניילונים (פה אני כבר די בטוח).

אם כך איך הדבר אפשרי? לא רואים שהרכב לא בא בניילונים?

• תוכן חדש...