Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו b שנת 2001 דגם rte 1.2.

לפעמים קשה מאוד לאוטו להתחיל נסיעה או להגיע ל 100 קמ"ש.

הטורים אצלי מכוונים באופן טובים וכמו שצריך , פילטר אוויר מקורי אחרי ניקוי , בית מצערת נקייה וראש מנוע נקי.

אך עדיין לפעמים לאוטו קשה לסחוב או להגיע ל 100 קמ"ש .

שקיבלתי את הרכב הצלחתי להגיע איתו צ'יק צ'אק ל 120.

המנוע עשה בסך הכול 200,000 קילומטר.

אין לי שום בעיה להוסיף טורבו , פילטר אוייר פתוח וכל מיני שטויות.

רק תתנו לי ייעוץ מה לעשות.(ולא ! לא מחליף את הרכב)

פורסם

תרים את הכפפה ותהיה הראשון לבצע הסבה של קליאו רגילה לספורט בארץ.

387242_488451071221745_79484037_n.jpg

*מקור-HolyManiacs

נ.ב - לפני שאתה רץ ומחליף את כל הרכב, אם אתה אומר שפעם הרכב סיפק מספיק כח וכעת מאכזב - תבדוק את הקויילים שלך.

פורסם

אין לי שום בעיה להוסיף טורבו , פילטר אוייר פתוח וכל מיני שטויות.

רק תתנו לי ייעוץ מה לעשות.(ולא ! לא מחליף את הרכב)

אתה לא אמיתי, נכון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ההודעה שלך קצת מגוחכת (סלח לי), מפני שאתה רוצה לשפר את הגירסה הכי חלשה של הקליאו (בזמן שיש גירסאות הרבה יותר "חמות" שניתן לרכוש, והן חוקיות למהדרין, כי ככה הן יוצרו).

אם אתה אוהב כ"כ את הרכב, קח אותו קודם כל למוסך שיבדוק מדוע יש ירידה בביצועים. אם תשפר רכב שהמכאניקה שלו (אני לא מדבר עוד על שיפור התנהגות הכביש) לא 100% או קרוב לזה - (כלומר לא סוחב טוב, למשל) - זה יהייה מתכון אפשרי רק לתקלות ולאי אמינות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...