Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת משקפיים בלייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר אני נוסע לבדיקת ראייה לצורך הסרת משקפיים בלייזר(באמריקן לייזר)

בן 21 משתמש במשפיים קבוע מגיל 13,כרגע חייל משוחרר וחושב שזה הזמן המתאים לתקן את הראייה.

איפה הכי כדי?

מה לדעת?

ממי לפחד וממה?

התקשרו אליי גם מCARE נקבעה בדיקה לסוף החודש

אני מהצפון עדיפות לנסוע למרכז?

מבוטח בכללית מושלם יש אפשרות להנחות?!

מה טווח המחירים?

בקצרה אשמח לדעת פרטים.

פורסם

חפש שרשורים בנושא. "הסרת משקפיים בלייזר" "ניתוח לייזר" וכדומה. יש הרבה תוצאות.

אני עשיתי ב"עיניים" בעזריאלי בת"א לפני איזה 6 שנים אם אני זוכר נכון. עדיין עובד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממליץ מאוד על רשת מרפאות "עיניים" בעיקר בעזריאלי,

עשיתי שם אצל דר. הירש - הוא פשוט אדם מקסים, הסביר לי, הרגיע אותי, והכי חשוב - עשה את העבודה בצורה מעולה.

אין לי יכולת לתאר במילים כמה כיף זה לראות כמו שצריך :)

זו המתנה הכי טובה שנתתי לעצמי.

ממליץ לך בחום לבדוק במרפאות עיניים ולוותר על "אמריקן לייזר" - מספיק שיטוט קל באינטרנט בכדי להבין למה.

שיהיה בהצלחה !

פורסם

מספיק לראות אחד מהסרטונים האלה כדי לחשוב פעמיים האם לעשות את הניתוח הזה. אני אישית מתחלחל כל פעם מחדש כשאני רואה את זה:

זה עוד אחד הסרטונים העדינים.

פורסם

אני עשיתי באמריקן ליייזר בראשון לציון. לפני כ-7 שנים. בינתיים טפו טפו הכל בסדר :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מספיק לראות אחד מהסרטונים האלה כדי לחשוב פעמיים האם לעשות את הניתוח הזה. אני אישית מתחלחל כל פעם מחדש כשאני רואה את זה:

לך תראה סרט של לידה , ימנע ממך את את זה.

אחד הניתוחים הכי פשוטים שקיימים היום.

מומלץ בחום.

אני עשיתי לפני 4 שנים ב CARE בתל אביב.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ממליץ לעשות בעיניים באזריאלי אצל הירש או בירושלים אצל לוינגר.

עשיתי לפני כמה שנים אצל לוינגר, שנחשב למומחה בנושא, ולדעתי שווה לנסוע עד אליו (אני גם מהצפון) או לשלם קצת יותר.

על עיניים לא מתפשרים :)

לא ידוע לי על הנחות.

המחיר (בעיניים) 14+ מלפני כמה שנים. יכול להיות שעלה מאז.

פורסם

הרסת לי את הבריאות.

פורסם

אני מכירה מישהו שהיה לו מספר גבוה בעיינים ועשה בiclinic ברמת החייל.

נתנו לו מענה בכל שאלה, הדוקטור מאוד נחמד..בסופו של דבר הוא היה מאוד מרוצה.

בהצלחה :)

פורסם

הסרטון שביוטיוב- זו לא חוכמה.

אם כל מי שהיה עובר ניתוח כזה או אחר היה רואה את הסרטון של הניתוח שהוא היה הולך לעבור- אני בספק. אם הוא היה מסכים לעבור את אותו הניתוח.

מה שרואים בסרטי ניתוחים הוא לא בדיוק מעורר תיאבון.. בלשון המעטה.

אגב, גם אני עשיתי ניתוח לייזר לפני כשנתיים באסותא- רמת החייל. ההשקעה המשתלמת ביותר שהייתה לי אי פעם עד כה. איכות חיים אחרת לגמרי. (היה לי 4 בימין ו-5 בשמאל וכן צילינדר בשניהם).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בהתאם לעובי הקרנית, ניתן לחזור על הניתוח לפעמים. לחבר עלה המספר כמה שנים אחרי ניתוח לייזר, הוא מתלבט אם לחזור עליו.

אחרי שלושים שנה של ראיה חדה התחלתי להזדקק למשקפיים לטלוויזיה ונהיגה, אני מחכה שנה שנתיים לראות אם המספר יציב לפני שאעשה ניתוח לייזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש - עד שהמספר יתיצב יעברו 10-15 שנה. מה גם שכל נושא הניתוחים לפרסביופיה (כך קוראים לרוחק הראיה של בני 40+) הוא הרבה יותר בעייתי מאשר לקוצר הראיה של הצעירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף לכל הדעות החיוביות בעד הניתוח אני מכיר אישית אדם שעשה את הניתוח גם אצל הפרופ' מספר אחת והמרפאה שציינו למעלה וכו'.

לא רק שהניתוח נכשל לחלוטין, הוא חייב עד סוף ימיו ללכת עם עדשות קשות (נוראי) בכדי לראות משהו ולשים טיפות נגד יובש.

הטופוגרפיה של הקרנית שלו התעוותה לחלוטין לאחר הניתוח הכושל.

לכל ניתוח יש פלוס ומינוס. אני במקומך הייתי שואל את עצמי האם ממש קריטי לי להוריד משקפיים.

אני אישית ביטלתי יום אחד לפני הניתוח, גם במרפאה שציינו וגם אצל הפרופסור.

זה אגב, לא תלוי תמיד במנתח, במקרה של הפרופסור המדובר, הוא באמת מהטובים בארץ.

פורסם

אין לי שום כוונה להתווכח עם איש, אני יודע שמרבית הניתוחים מצליחים (ברמות הצלחה שונות)

אבל:

תראו לי רופא עיניים אחד (אחד!) שעבר את הניתוח? ואם יש אחד אז יש רק אחד כזה...

חשוב מכך:

עבדכם הנאמן הלך לבצע ניתוח כזה, בשלב חיתוך והרמת ה"פלאפ" של הקרנית ארעה תקלה במערכת הוואקום של המכשיר, במקום שיבוצע חיתוך חלקי של הקרנית מסביב לאישון התבצע חיתוך מלא שהיקפו בחלק של האישון ולכן נותרתי עם צלקת במרכז הקרנית בתוך שדה הראיה ועם קרנית מעוותת ולא סדירה.

התוצאה? נזק בלתי הפיך וגם עם משקפיים אינני מגיע ל:6/6 בעין ימין שנפגעה (אלא ל 6/30 שזה גרוע למדי)

ככשאלתי את המנתח בייעוץ לפני הניתוח האם יש סכנה כלשהי נעניתי שלא. מקסימום המספר יקטן אך לא לאפס ואז הוא יבצע ניתוח נוסף על חשבונו. על כך שיש סיכוי שיקרה משהו שיפגע בראיה ולא יהיה הפיך, הוא לא אמר דבר.

הכל אמת והכל חוויתי על בשרי.

ועכשיו מי שרוצה, שיהיה לו בהצלחה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...