Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שזו יכולה להיות חתונה מושלמת...

האמינות הגרמנית עם העיצוב האיטלקי.

בערך כמו החתונה שלהם עם למבורגיני שרק הטיבה לחברה ולשוק

על איזה אמינות גרמנית אתה מדבר מכוניותץ גרמניות לא אמינות פחות משאר היצרניות הגדולות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

bagira / falou, למרות שפעם בחודש המחשבה עוברת לי בראש, בחיים לא הייתי בעלים של אלפא "קלאסית". בגלל זה אני גם לא באמת נכנס לויכוחים של "זה דגם האלפא האחרון האמיתי", שצצים כל כמה זמן. כמו שרומן כותב, על כל אלפא אומרים שהיא האחרונה האמיתית, אבל הרי בסופו של דבר מדובר בתחושות של אנשים ולא מעבר.

אני חושב שתחת שליטה של vag זה פשוט יהיה הרבה יותר מובהק שאלפא זה סתם עוד מעטפת עם מכלולים שיש באלוהים יודע כמה דגמים של חברות אחרות. נכון שגם היום זה בערך המצב עם פיאט, אבל בפולקסוואגן זה מודגש הרבה יותר. בקונצרן הזה השכפול של הרכבים הוא גם הרבה יותר אגרסיבי ובערך כל רכב של vag שישבתי בו בשנים האחרונות, נראה בדיוק כמו האח התאום שלו, שיוצר תחת שם אחר. היום כשאני נכנס למיטו או אפילו מסתכל עליה מבחוץ, יש בה לפחות קצת יחודיות. ב-Vag אני פשוט לא רואה את זה, בעיקר בתור בעלים של פולו לשעבר.

ברור שזו סתם התחושה שלי, אבל לי לפחות זה ירגיש שאלפא תהפוך לעוד יותר שכפול אוטומטי ומכני של משהו אחר ממה שהיא היום, תחת השליטה הגרמנית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני חושב שזו יכולה להיות חתונה מושלמת...

האמינות הגרמנית עם העיצוב האיטלקי.

בערך כמו החתונה שלהם עם למבורגיני שרק הטיבה לחברה ולשוק

האמינות הגרמנית נשארה רק בראש שלך. לא יודע כמה טוב זה עשה ללמבורגיני. אין להם שום דגם ממש מוצלח כרגע. לפחות העיצובים שלהם יפים.

אלפא מודרנית זו בסך הכל פיאט מעוצבת עם שדרוגים. אלפא מתה לפני הרבה מאוד שנים. לדעתי המעבר לאודי יעשה רק טוב למותג. כואב לשלם 150 אלף בשביל מנוע של פיאט.

ומה זה אודי?

דוקאטי ולמבורגיני בחסות אודי עושים חיל - ולא ראיתי שהייחוד האיטלקי שלהם נפגע כהוא זה. ה"לנצ'יות" של קרייזלר זה בזיון מחפיר.

למבורגיני לא נפגעה אבל לא ברור כיצד השילוב הועיל לה ואם בכלל. דוקאטי חזרה להצליח הרבה לפני שאודי קנו אותם.

emotion of motion

פורסם
שידחפו לת*ת את הTSI ואת ה DSG, אני הראשון בתור ל ג'ולייטה V6 בי-טורבו קואטרו! :twisted:

אם באמת ירכשו את אלפא אני לא חושב שהם יציידו אותה במנועים יותר טובים מאלה של אודי ו-VW (רמז: אתה לא תקבל את ה- V6 שלך). אלא אם הם באמת רוצים לירות ברגליים שלהם :?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
עקרונית, לאודי יש שתי מערכות הנעה כפולה; האלדקס וקבועה. שתיהן קרויות קוואטרו.

גם אני לא מת על האלדקס, בשום רכב - אבל מה הבעיה שלך עם הקוואטרו הקבוע(קל וחומר שהיום יש לו חלוקה 40:60 אחורה:קדימה וישנה אופציה ל-LSD מכני בסרן האחורי)?

נהגתי על A4 על המגבלות שלה וזה ממש לא עשה לי את זה.

פורסם

נסה A6, מבלי להכיר אותך, המגבלות של האוטו הרחק הרחק באופק מעבר למגבלות שלי ושלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

What a load of crap...

בקרוב מאוד אלפא רומאו תתחיל להציג דגמים יותר רציניים מההיצע הקיים. למעשה, הם כבר התחילו (4C).

נ.ב. בפעם ה67284 שפולקסוואגן מייצרת שמועות אודות רכישת אלפא רומאו, זה כבר די מגוחך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לענין סקרי ADAC, כבודם במקומם מונח כמובן והם מתאימים לשווקים אותם הם מייצגים. את השוק שלנו הם לא סוקרים.

באמת, מהו סקר נרחב של ADAC לעומת עדות אנקדוטית של כמה חברי פורום ישראלי. מה הם בכלל מבינים שם באשכנז :sad:

למבורגיני לא נפגעה אבל לא ברור כיצד השילוב הועיל לה ואם בכלל.

לפני שנקנתה על ידי VAG למבו מכרה פחות מ300 מכוניות בשנה, ואילו מאז 2003 מוכרת מספר ארבע ספרתי באופן קבוע. אבל מה זה לעומת ימי הזוהר כאשר הייתה למבו שייכת לקונצרן קרייזלר

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה נכון שהם מוכרים עכשיו יותר. השאלה היא כיצד השתייכות לקונצרן VAG תרם לזה, אם בכלל. יכול להיות למשל שהאקלים הכלכלי בעולם השתנה לטובתם. יכול להיות שינוי אסטרטגיה. אני לא עשיתי עבודת מחקר בתחום.

emotion of motion

פורסם
What a load of crap...

בקרוב מאוד אלפא רומאו תתחיל להציג דגמים יותר רציניים מההיצע הקיים. למעשה, הם כבר התחילו (4C).

נ.ב. בפעם ה67284 שפולקסוואגן מייצרת שמועות אודות רכישת אלפא רומאו, זה כבר די מגוחך.

מחזק. הדיבורים על מכירה אפשרית ל-VW הם סיפור של שנים ותמיד מגיעה הכחשה נמרצת של האיטלקים לכך. אני מתקשה להאמין שאלפא תימכר לידיים זרות - המותג הזה מצוי בלב ליבה של מסורת המירוצים שקמה באיטליה והוא חלק חיוני במורשת הלאומית וגאוותה. נכון שמכל זה לא נשאר הרבה היום, אבל בפיאט יעדיפו לרדד את אלפא עוד יותר (לכדי המצב הסמלי של לנצ'יה כיום) מאשר למכור. מכירתה של אלפא גם תיצור תקדים חדש ביחס לאפשרות מכירתה של פרארי בעתיד וזה בהחלט "יהרג ובל יעבור" באיטליה.

בקיצור, לא משכנע.

:idea:
פורסם

לא יודע על סמך מה ההשערות האלה שלך, ללנציה יש מסורת מוטורית לא פחות קטנה מאלפא ותראה לאיזה שפל המדרגה הם הביאו אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שקורה ללנצ'יה זה פשוט עצוב. חבל שלא הוציאו בזמנו את הקונספט של הפולביה לייצור, הוא נראה בשל לגמרי. יכול היה להיות להיט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יודע על סמך מה ההשערות האלה שלך, ללנציה יש מסורת מוטורית לא פחות קטנה מאלפא ותראה לאיזה שפל המדרגה הם הביאו אותה.

my point exactly, הם יעדיפו לנוון את המותג מאשר למכור, כלומר לצמצמו באופן כזה שמשמעותו תיוותר סמלית בלבד - העיקר שישאר בידיים איטלקיות.

:idea:
פורסם

פורסם פה בעבר וגם באתרי חדשות אחרים על תוכניות מרחיקות לכת של פיאט בין היתר לאלפא בכלל ואלפא בארה"ב בפרט.

לא מראה לי שהיו"ר היהודי בן 37 ישחרר אלפא.

יפעע..

• תוכן חדש...