Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נהיה לי פנצר בצמיג, מסתבר שהוא הלך לעולמו. לכן אני מעוניין לקנות זוג צמיגים אחוריים חדשים, כשהדגש הוא על כמה שיותר אוחזים וספורטיביים, ואם אפשר לקבל גם אורך חיים סביר מה טוב (רעש ונוחות לא מעניינים אותי).

הכיוון הוא כ-600 ש"ח לצמיג, במידה 215-45-17.

הסתכלתי לכיוון S.DRIVE של יוקוהמה (שיש לי על מאזדה2 והם טובים מאוד) ו-K110 של הנקוק.

יש עוד צמיגים שברחו מעיניי? לא מעוניין ב-T1R עקב תגובות כאלו ואחרות על הצמיג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, תרים מחר טלפון לאסף / גילי - הם ידאגו לך. אם תהיה בעיה שהיא, תעדכן אותי ואדאג לך :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

R1R, גם מעדיך להימנע?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חשבתי עליהם והם מעולים, אבל הנסועה השנתית שלי גבוהה (כ-25K ק"מ בשנה) + לא סנדרטית בהרבה מקרים, כך שאני אגמור אותם מהר מאוד לצערי הרב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסוף נרכשה רביעיה של Goodyear EaglE F1 Asymmetric 2 בצמיגי מוריס בית עובד. תודה רבה לעוזרים :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם
חשבתי עליהם והם מעולים, אבל הנסועה השנתית שלי גבוהה (כ-25K ק"מ בשנה) + לא סנדרטית בהרבה מקרים, כך שאני אגמור אותם מהר מאוד לצערי הרב.

לא תגמור צמיג מאחור גם אם יש לו דירוג שחיקה נמוך, אני נוסע ביומיום עם צמיג 140 מאחור והוא בקושי נשחק.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

עם הוולוסטר אתה בטוח לא תשחוק אותם, לא משנה איך אתה נוסע :wink:

יש הרבה המלצות על הצמיג הנ"ל, סימן שהוא אחלה תמורה למחיר.

Got To love It

• תוכן חדש...