Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בהימור מתקדם גם לי זה נראה כמו סוג של משבש תדרים. כשהייתי בסדיר זה היהניסיוני ומורכב על הגג של משאיות הספארי בגזרה המזרחית של דרום לבנון ב 1998 ובזמנו עדיין נחשב כ "צלם", זה היה הדור המתקדם של ה "שלגון" המיתולוגי. אמנם זה היה עגול ובגודל של פח אשפה (ולא אנטנה צרה וגבוהה). הוא היה מאוד מוצלח רק הבעיה הייתה שברגע שיש פגיעה בשיירה ולא כיבו אותו, הוא היה ממשיך לתת מיסוך כמעט מוחלט וגם לפעמים הנהג היה נכנס איתו למוצב ולא מכבה ואז הוא היה מטריף את החמ"ל :lol:

הימור שני - אלביט מפתחת רשת סלולרית מתחרה שתהיה מבוססת על אנטנות בגג הרכבים שלהם שממילא חורשים את כל הארץ 24/7 . מעכשיו תביא מכשיר ויש לך מנוי חינם פתוח לכל העולם ב 9.99 ש"ח:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני פעם שכחתי לכבות את השלגון, קיבלתי שבועיים ריתוק (במחשבה לאחור אני לא יודע איך יכלתי לשכוח, החרא הזה הרעיש כמו טרקטור, ובהאמר סגור עוד יותר).

כמו שכתבתי מקודם, זה נראה לי סוג של שלגון, ולפי מבנה האנטנה אני יכול לנחש שהיא מתוכננת לשדר תדרים של רשתות סלולריות בלבד.

פורסם

זה מתקן לחיבור מהיר למסוק.

במידה ויש בעיה והוא צריך פינוי מהיר לחמ"ל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
היי

בהימור מתקדם גם לי זה נראה כמו סוג של משבש תדרים. כשהייתי בסדיר זה היהניסיוני ומורכב על הגג של משאיות הספארי בגזרה המזרחית של דרום לבנון ב 1998 ובזמנו עדיין נחשב כ "צלם", זה היה הדור המתקדם של ה "שלגון" המיתולוגי. אמנם זה היה עגול ובגודל של פח אשפה (ולא אנטנה צרה וגבוהה). הוא היה מאוד מוצלח רק הבעיה הייתה שברגע שיש פגיעה בשיירה ולא כיבו אותו, הוא היה ממשיך לתת מיסוך כמעט מוחלט וגם לפעמים הנהג היה נכנס איתו למוצב ולא מכבה ואז הוא היה מטריף את החמ"ל :lol:

הימור שני - אלביט מפתחת רשת סלולרית מתחרה שתהיה מבוססת על אנטנות בגג הרכבים שלהם שממילא חורשים את כל הארץ 24/7 . מעכשיו תביא מכשיר ויש לך מנוי חינם פתוח לכל העולם ב 9.99 ש"ח:-D

זה לא משבש תדרים.

גם אני פעם שכחתי לכבות את השלגון, קיבלתי שבועיים ריתוק (במחשבה לאחור אני לא יודע איך יכלתי לשכוח, החרא הזה הרעיש כמו טרקטור, ובהאמר סגור עוד יותר).

כמו שכתבתי מקודם, זה נראה לי סוג של שלגון, ולפי מבנה האנטנה אני יכול לנחש שהיא מתוכננת לשדר תדרים של רשתות סלולריות בלבד.

זה ממש לא לרשתות סלולריות. רחוק רחוק.

אני מכיר את זה... יש גם רכבים של אליטל שנוסעים עם היצור הזה. זה ניסוי כפול - האחד - עמידות האנטנה בטלטולים ותנאי שטח קשים (במטרה לשלב את האנטנה הזו ברק"מ שונים, ולאחד את כל אנטנות כלל המכשירים לתוך אחת, זו) וגם לבדוק מספר מכשירים שאסור לי לפרט.

לידע כללי - האנטנה הזו משלבת מס' תחומי תדרים.

הייתי חלק מהניסוי מטעם חי"ק, כשהכניסו את הגדוד שלי לניסוי הזה.

מעבר לזה אסור לפרט, ואני חושב שאפילו זה כמעט יותר מדי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ארטיק לבנוני.

לא משהו שראוי לדבר עליו בפורום זה. מכל מקום - התקן שאני מכיר כבר כ-20 שנה, כאשר חזרתי לעשות מילאים בלבנון אחרי כמה שנים שבהן הסתפקתי בג'נין-שכם-רמאללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה דומה למה שאתה מכיר. אבל זה מיועד לדברים אחרים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

.bitch please

סודי סודי, אבל זה לא מפריע לעשרות כלי רכב שלהם להסתובב מול המשרדים בנתניה ועל כביש החוף אחת לתקופה.

לא רוצים לספר - אל תספרו, אבל רדו מהפוזה של חסמב"ה.

פורסם
זה דומה למה שאתה מכיר. אבל זה מיועד לדברים אחרים.

st12345 כותב:

רק שאני לא ממש הבנתי איך החלק של "לא יראה"..משתלב כאן בפורום :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
זה לא משבש תדרים.

זה ממש לא לרשתות סלולריות. רחוק רחוק.

אני מכיר את זה... יש גם רכבים של אליטל שנוסעים עם היצור הזה. זה ניסוי כפול - האחד - עמידות האנטנה בטלטולים ותנאי שטח קשים (במטרה לשלב את האנטנה הזו ברק"מ שונים, ולאחד את כל אנטנות כלל המכשירים לתוך אחת, זו) וגם לבדוק מספר מכשירים שאסור לי לפרט.

לידע כללי - האנטנה הזו משלבת מס' תחומי תדרים.

הייתי חלק מהניסוי מטעם חי"ק, כשהכניסו את הגדוד שלי לניסוי הזה.

מעבר לזה אסור לפרט, ואני חושב שאפילו זה כמעט יותר מדי.

מגניב, הלוואי וזה יקרה.

הרבה פחות עבודה בשבילי :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה תפקידך בכוח אם אפשר לשאול?

טכנאי תקשוב :roll:

הרבה פחות עבודה אפילו בשביל כל חי"רניק ממוצע שיוצא לו לזווד כלים כאלה ואחרים.

חי"רניקים לא ממש מזוודים כלים.

זה בכלל לא התפקיד שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז עבדו עליי, וסתם זיוודתי לא פעם ולא פעמיים רק"מים, ג'יפים וכו' וכו', כשזה בעצם בכלל לא התפקיד שלי?

• תוכן חדש...