Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז עבדו עליי, וסתם זיוודתי לא פעם ולא פעמיים רק"מים, ג'יפים וכו' וכו', כשזה בעצם בכלל לא התפקיד שלי?

נראה לי. :shock:

בבסיס שלי רק אנחנו (התקשוב) עושים את זה.

מצד שני אני בבסיס שמתבסס על כוח מילואים אז. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה כדי לשמור על קשר עם מגדל הפיקוח, הרי טויוטה קורולה זה ספינה :wink:

תקנתי לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתנחם, לא רק אתה זיוודת כלים לשווא. אני בתקשוב, אבל אצלנו זה מתחלק לפלוגות, שכל אחת עושה את המוטל עליה. אצלנו הפלוגה שלי היתה פלוגת הנטחנים, שהיינו עושים את העבודה של הפלוגה המקבילה. יצא שאנחנו הבאנו את כל התיוד שלנו ושלהם, וגם התקנו את כל הציוד. לבד. בזמן שהקקות היו מגרב"צים בחדרים. 8)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תתנחם, לא רק אתה זיוודת כלים לשווא. אני בתקשוב, אבל אצלנו זה מתחלק לפלוגות, שכל אחת עושה את המוטל עליה. אצלנו הפלוגה שלי היתה פלוגת הנטחנים, שהיינו עושים את העבודה של הפלוגה המקבילה. יצא שאנחנו הבאנו את כל התיוד שלנו ושלהם, וגם התקנו את כל הציוד. לבד. בזמן שהקקות היו מגרב"צים בחדרים. 8)

בעקרון התפקיד שלי זה בעיקר לבדוק את הכלים אחרי זיווד, אבל כשצריך אני גם מזווד.

בתכלס, אני מאשר כלים למפקד שלי והוא מאשר אותם סופית (או שלא, בדרך כלל כן :-D)

אצלנו אין גירבוצים במתחם העבודה שלי, אצלנו דווקא הרוב עובדים.

(כי אף אחד לא רוצה להשאר לישון בגלל שהוא לא סיים את העבודה, כי זה בסיס של יומיות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
.bitch please

סודי סודי, אבל זה לא מפריע לעשרות כלי רכב שלהם להסתובב מול המשרדים בנתניה ועל כביש החוף אחת לתקופה.

לא רוצים לספר - אל תספרו, אבל רדו מהפוזה של חסמב"ה.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זה ניסוי כפול - האחד - עמידות האנטנה בטלטולים ותנאי שטח קשים (במטרה לשלב את האנטנה הזו ברק"מ שונים, ולאחד את כל אנטנות כלל המכשירים לתוך אחת, זו)

רעיון גאוני - הרי אין אף רכב, כולל טרקטורון צה"לי, שעומד בטלטולים ותנאי שטח קשים כמו רכב ליסינג של עובדי הייטק...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תפסיקו עם כל הח*א, כאילו כל אחד פה נהיה לי סוכן מוסד.

לא סודי ולא נעליים. כמו שאמרתי, זהה נראה לי כמו סוג של משבש תדרים, אולי זה לא. אולי בכלל הם בודקים משקל, יכולות נשיאה ודברים אחרים, ואפילו לא את הפעולה של המכשיר. לפעמים גם נוסעים למקומות מבודדים כדי לבדוק איכות פעולה. חלאס עם כל השטויות האלה. אם זה היה סודי, אז לא הייתם רואים את זה.

אגב, אלביט מוכרים את הציוד לצה"ל, ולא מייצרים אותו לצה"ל. בדיוק כמו חברות אחרות, שגם ימכרו ציוד למדינות אחרות, כאלה שישלמו מספיק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו יקירי, אם היית יודע מה אלביט עושים בשביל חיל התקשוב, לא היית מזלזל. האנטנה עצמה, המבנה שלה, לא סודי. זו אנטנת VHF/UHF שמיועדת למכשירים מסויימים. המכשירים, שבזמן שהייתי בבסיס הקודם שלי, הייתי עובד איתם, הם המסווגים. אולי האנטנה לא מסווגת, אבל כל הקונסטרוציה שעליה היא יושבת ומתחבר, כן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני יודע על חלק מהדברים שאלביט עושים, בדיוק כמוך. לא זלזלתי באף אחד, רק אמרתי צאו מהסרט ג'יימס בונד.

כמו שאמרתי, יש לאלביט אחלה של מידור, ואם יש משהו שהם לא ירצו שתראה, אז סביר מאוד שלא תראה אותו, או שגם אם תראה אותו - לא תדע במה מדובר. (תבין=האזרח הפשוט, לא המרגלים שמסתובבים פה בפורום).

המידור עצמו באלביט/רפא"ל/ורינט/כל האחרות, להבדיל מהצבא, הוא לרוב כנגד חברות מתחרות, ולא ארגוני טרור.

סמוך עליהם, שהם לא ייחשפו את הסודות של הציוד שלהם, זה עלול לעלות להם הרבה כסף.

חג שמח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...