Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי בסרטון המצורף ביוטיוב, ואפשר לראות החל מדקה 1:17 עד לדקה 1:25 שבעת ירידה משיפוע לעבר

הכביש, הגלגל הימני הקדמי של הרכב נותר באוויר. זה נראה שאפילו שהמרכב נוגע או ממש קרוב לגעת בקרקע.

זה יכול לגרום לנזקים רציניים לרכב אם הנהג יחליט לרד ממדרכה או קצת יותר במהירות. חבל על המכונית :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=Co5UFPommnM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

לא חושב שבן אדם אם רכב כזה בכלל יחשוב לחנות על מדרכה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש גם סרטון עם GTI דור 5 קצת יותר מונמכת משלי באותו מקום גם נועלת גלגל אחורי, אז מה?

צריך לנסוע בזהירות והכל בסדר. לא כמו הדביל הזה מדובאי:

http://www.youtube.com/watch?v=Vg79_mM2CNY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לרדת ממדרכה זה הדבר הראשון, והעיקרי שעושים עם הרכב הזה בעצם.

באמת בעייתי משהו :?

תחנות דלק, מקומות של מוסכים, כניסה לחניה, ירידה לחניה תת קרקעית.

היום בכל נסיעה בארץ מעורבת ירידה כזו שתשאיר גלגל באוויר כמו בדוגמא פה.

פורסם

לא לחינם תוכנית "TOP GEAR" לא מוכנה להחשיב מכונית כמכונית כביש אם אינה מסוגלת לעבור פסי האטה.

דני

פורסם

נראה לי קצת מגוחך, בעיקר בשל העובדה שאלה לא מכוניות שנועדו אך ורק למרוצים ולמסלולים שטוחים ומתוחזקים להפליא, אלא

יוצרו כדי שאוכלוסיה שאיננה נהגי מרוצים תרכוש אותה. בסופו של דבר, גם אנשים שרוכשים מכוניות בסכומים אסטרונומיים כאלה

רוצים לרדת מהמדרכה או לעבור באמפר בשלום (אכן, במקרה הזה באמפר מקבל משמעות אחרת לגמרי מזו שאנחנו רגילים לה...)

מוזר, חושבים על האווירודינאמיות, על כוח המנוע, על כנפיים מתכווננות, על בקרות כאלה ואחרות, ובסוף אבן קטנה שעל הכביש

יכולה לדפוק לרכב את הצורה.

פורסם

חבל שאין מנגנון שמרים טיפה את הרכב כמו בפרארי למשל.

בכל אופן אני בטוח שכולכם ראיתם את הפרק של טופ גיר שבו קלרקסון ניסה לצאת ממתחם חניה באיזו עיר עם פגאני זונדה.

פורסם
חבל שאין מנגנון שמרים טיפה את הרכב כמו בפרארי למשל.

בכל אופן אני בטוח שכולכם ראיתם את הפרק של טופ גיר שבו קלרקסון ניסה לצאת ממתחם חניה באיזו עיר עם פגאני זונדה.

האמת שלא - יש ביוטיוב את הקטע המדובר?

פורסם

יכול להיות שכן יש אופציה לרכב למערכת LIFT של השלדה ופשוט ברכב הספציפי שבסרטון היא לא מותקנת.

זו מערכת די נפוצה ומקובלת (לפחות כאופציה) ברכבי על, אבל לא רק (גם ברכב שלי יש LIFT).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...