Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברה.

יש לי רכב מסוג סוזוקי גראנד ויטרה 2005

למי שמכיר את האוטו הוא רכב "חלש" אין לו הרבה כוח ישלכם המלצות להוסיף לו כוחות סוס שהיה יותר חזק?

מנוע 1600 בנזין

אני רוצה שהיה לה יותר כוח בשטח עם זה עליות קשות או יציאה מי בורות התקציב שלי זה בסיבות ה 5000-8000 שקל

אם אתם יכולים לתת הצעות "חוקיות" כאלה שלא יכול ליראות שוטר תנועה ולהוריד את הרכב מהכביש

תודה מראש

פורסם

מחשב ניהול חדש + כיוון יתנו לך תוספת יפה של הרבה כוח.

בנוסף יש לך היום מחשבים שיכולים להחליף בקלות תוכניות

1- חסכונית

2- ממוצע

3- ביצועים.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ערב טוב חברה.

יש לי רכב מסוג סוזוקי גראנד ויטרה 2005

למי שמכיר את האוטו הוא רכב "חלש" אין לו הרבה כוח ישלכם המלצות להוסיף לו כוחות סוס שהיה יותר חזק?

מנוע 1600 בנזין

אני רוצה שהיה לה יותר כוח בשטח עם זה עליות קשות או יציאה מי בורות התקציב שלי זה בסיבות ה 5000-8000 שקל

אם אתם יכולים לתת הצעות "חוקיות" כאלה שלא יכול ליראות שוטר תנועה ולהוריד את הרכב מהכביש

תודה מראש

אין שום קשר בין הספק המנוע לטיפוס עליות קשות ויציאה מבורות, אלא אם זה רכב עבירות (וזה לא) אתה צריך הילוך כוח וזהו.

עם סוזוקי סמוראי 1.3 קרבורטור (60 כ"ס) נסעתי בכל תוואי שטח.

מיותר לגמרי ומסכן את מכלולי הרכב השונים

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...