Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גר בר"ג, עובד בהרצליה פיתוח ונוסע פעם בשבועיים- שלושה לערד, מתדלק באופן די קבוע בכמה תחנות:

פז רמת גן (ליד מגדל משה אביב)

דור אלון (ליד אותו הבניין)

פז רונית בכביש החוף

דור אלון ביציאה מערד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקפיד לבדוק בתחילת כל חודש ב-fulltank, לפעמים בודק גם באמצע החודש. כבר היו מצבים שבהם התחנה הזולה ביותר במפרץ היתה דיזול או תפוז, אבל לאחרונה סונול הטכני חזרה למעמדה משכבר הימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דיזול באזור התעשיה שמול לב המפרץ, 7.64 ש"ח. הטכני פשוט לא במסלולים הקבועים שלי, וזאת כן.

בדיוק כנ"ל ^

חשוב לציין, ב FULLTANK מופיע שטן בתל חנן מוכרת 95 ב 7.64 אבל כשהגעתי לשם גיליתי שזה 7.81 :? , אין לי מושג של מי הטעות, שתדעו.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

7.7 ביעד בת ים, מקבל גם שטיפה חיצונית חביבה ב10 ש"ח.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לידיעתכם, החל מגרסה 3.2 שיצאה לפני קצת יותר מחצי שנה , בוייז יש אופציית חיפוש תחנות דלק בסביבה שלכם, כולל מחיר הדלק... ככה שכל אחד יכול לראות מה הכי זול אצלו בסביבה (וגם לעדכן מחירי דלק כשנמצאים בתחנה).

http://www.waze.co.il/wiki/index.php?title=%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%93%D7%9C%D7%A7

פורסם

סולר, בתחנת סדש בראשל"צ- מערב: 7.4 ש"ח לליטר (מזומן). נכון ל12.03.2013.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מרכז, אין תחנה קבועה וגם לא בודק מחיר כי יוצא לי למלא מיכל דלק פעם בחודש וחצי בממוצע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הייתי ממלא באופן קבוע ב2 תחנות דלק קבועות , סד"ש מסמיה (צומת ראם) במחיר 7.75 ובסד"ש תימורים במחיר 7.80

לאחרונה נפתחה תחנה קרובה יותר לבית של רשת "מיקה" , שם מתדלק ב-7.70 אם אני זוכר נכון , עיתון חינם + נספרסו (או כוס ברד במקום) ושטיפה חיצונית חינם. נראה לי שאאמץ אותה לקבוע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
גם כמוך, דלק אמין ואיכותי

איזה בדיקה ביצעת לאיכות הדלק שאתה מצהיר שהדלק שם טוב בצורה כ"כ בטוחה על גבי הפורום?

אני תדלקתי שם באופן קבוע, ולא מתדלק שם יותר עקב שבבי מתכת שנמצאו בפילטר הדלק (שלא היו קיימים לפני התדלוק בתחנה הנ"ל ולא חזרו מאז).

כיום מתדלק באופן קבוע בתחנת דלק "פז" ברחוב הרצל ראשון לציון, 8.50~ ש"ח לליטר 98 עם כרטיס אשראי שופרסל, ללא שבבי מתכת בפילטר \ תלונות על האיכות עד כה.

לצערי התחנה כרגע בשיפוצים ואין שם 98 כרגע, ולכן עברתי לתדלק בדור אלון בדרך המכבים, עם כרטיס יו 9.00 ש"ח לליטר 98.

• תוכן חדש...