Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאחרונה רכשתי רכב סיטרואן יד שנייה עם אחריות בתוקף לשנתיים. מכיוון שאיני רוצה לאבד את האחריות על הרכב, עלי לבצע את הטיפולים אך ורק במוסכים מורשים של לובינסקי.

רציתי לדעת, האם מבחינת מחיר כל המוסכים הנ"ל אותו הדבר? אני בטוח שבעיניין מקצועיות יש יותר טובים ויש פחות טובים.

הייתי שמח להבהרה ואם אפשר גם המלצה למוסך מקצועי וזול.

לצערי הניסיון שלי עם מוסכניקים לא מזהיר ולכן איני סומך על אף אחד מהם. ברכב הקודם שלי החליט המוסכניק שלא לחבר את המחזיר שמן למקומו לאחר שהחליף מצתים.

ובטיפול האחרון לרכב החדש (שבוצע ע"י הבעלים הקודמים במוסך מורשה מאיזור השרון), הושארו כל המכסים של הפנסים זרוקים בתוך מכסה המנוע. לשמחתי הצלחתי למצוא שלושה שנפלו לתוך פינות בתא המנוע. את הרביעי כנראה שאצטרך לממן מכיסי בטיפול הקרוב.

חאפרים.. :roll:

אם רק הייתי יכול.. הייתי הולך לגבע מזמן :/

פורסם

על פי חוק כיום אסור לשלול אחריות ממי שמטפל במוסכים מורשים מטעם משרד התחבורה (ולא רק מורשי יבואן)

מן הסתם יש הבדלים בין מוסכים, גם בין מוסכי היבואן!

פורסם

היום יש את חוק ההגבלים.

אתה יכול לבצע טיפול איפה שבא לך, בתנאי שיש לך חשבונית כחוק+חלקים מקוריים בלבד.

האחריות של היצרן עדיין נשמרת כל עוד עשית את הדברים האלו + זמנים מדויקים של טיפול- לפי קילומטראז' מדויק.

פורסם

אתה רשאי לבצע את הטיפולים בכל מוסך מורשה

שמור קבלות וציון קילומטרים והאחריות תישמר לך.

החלף מוסך ותהנה מרכב מטופל כיאות

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
אתה רשאי לבצע את הטיפולים בכל מוסך מורשה

שמור קבלות וציון קילומטרים והאחריות תישמר לך.

החלף מוסך ותהנה מרכב מטופל כיאות

בוקר טוב

הרי לך תקציר של צו בית המשפט לפי סעיף 50 ב' לחוק ההגבלים העסקיים:

כל בעל רכב רשאי להחליט היכן ברצונו לקבל שרות לרכבו, גם כאשר הרכב עדיין במסגרת האחריות של היבואן. משמעות הדבר הינה כי אין חובה לטפל ברכב רק במוסכי השרות של היבואן, גם כאשר הרכב בתקופת האחריות, וזאת בטיפולים שוטפים ותיקונים שאינם קשורים לאחריות.

למען הסר ספק, היבואן אינו רשאי לשלול את האחריות הכוללת לרכב אם בעליו בחר לבצע את הטיפולים התקופתיים במוסך מורשה -

שאינו מוסך שרות מטעם היבואן.

פורסם

אתה יכול להיכנס לגבע בלב שלם!

בצ'מפיון (יבואנית פולקסווגן ואחיותיה) יש רק שנתיים אחריות ונוהג מעצבן שרק מי שמטפל במוסכי יבואן (ומשלם בהתאם) מקבל (רוכש לעצמו) שנה נוספת של אחריות "של רצון טוב" (ז"א: אם בא להם).

בלובינסקי 4 שנות אחריות ואם תטפל לפי הזמן/ק"מ של הוראות היצרן גם בגבע, לובינסקי לא יוכלו להתנער מאחריות. ומאחל לך שלא תיזדקק לכך!

פורסם

מודה לכם על ההבהרה החשובה!

לאחר שבדקתי את היתרונות והחסרונות של טיפול במוסך כללי, החלטתי לבצע את הטיפול הקרוב במוסך מורשה יבואן ולקוות לטוב.

האם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיונו על מוסך מורשה יבואן סיטרואן באזור המרכז? (אני מפ"ת, אבל מוכן להרחיק מאזור השרון ועד ראשל"צ).

חוות דעת על הילוך שישי באזור??

• תוכן חדש...