Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUTODATA 3.24 תוכנת המידע המפורסמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגירסא 3.38 צריך להוריד Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package

ולעקוב אחרי הnfo - יש שלב שצריך להיכנס כ adminstrator ל cmd.

ב 3.38 אני חושש שזה רק cd3 מתוך 3 , שימו לב שלמעלה כתוב cd3 וזה לא משתנה.

יכול להיות שבגלל זה לא רואים רכבים אמריקיים.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם
טורנט.

עריכה: הורדתי גם את התוכנה, ויש לי עד 2011, אשמח לענות על שאלות.

עריכה2: וואו! יש בתוכנה הזאת הכל, זה ממש ספר רכב ענק לכל סוגי הרכבים, כולל מדריך שעובד איתך שלב שלב למה הרכב לא מניע, או שלל בעיות אחרות, הוא שואל שאלות ואתה עונה כן או לא, מאוד מרשים.

אפשר קישור לטורנט? לא מצאתי אחד שעובד.

פורסם

גם אצלי מותקן עכשיו AUTODATA 3.38 אבל! יש לי עד 2011, אם מישהו רוצה שאלה או בקשה למידע מוזמן לשאול.

מנהלים: אולי נפתח שרשור מרוכז שבו יהיה אפשר לשאול שאלות, ומי שיש לו את התוכנה יוכל לענות ולעזור?

פורסם

אני אשמח לקבל תמיכה בתוכנה ,הורדתי את גרסא 3.38 , התקנתי דרך ה CMD , כעת שהתוכנה מותקנת כביכול לחיצה עליה פשוט עושה לי את מסך דוח השגיאות.

WINDOWS XP

Miata ND2

פורסם
גם אצלי מותקן עכשיו AUTODATA 3.38 אבל! יש לי עד 2011, אם מישהו רוצה שאלה או בקשה למידע מוזמן לשאול.

מנהלים: אולי נפתח שרשור מרוכז שבו יהיה אפשר לשאול שאלות, ומי שיש לו את התוכנה יוכל לענות ולעזור?

כנ"ל גם אצלי מותקנת כבר שנה, אם תצרכו עזרה אז בכיף.

אגב יש לי גם תוכנות EPC של מאזדה, פורד , רנו. (מקטים והתאמות וכו').

רק ככה אני מצליח לתחזק את הרכב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
טורנט.

עריכה: הורדתי גם את התוכנה, ויש לי עד 2011, אשמח לענות על שאלות.

עריכה2: וואו! יש בתוכנה הזאת הכל, זה ממש ספר רכב ענק לכל סוגי הרכבים, כולל מדריך שעובד איתך שלב שלב למה הרכב לא מניע, או שלל בעיות אחרות, הוא שואל שאלות ואתה עונה כן או לא, מאוד מרשים.

אשמח לקישור

how it's like to drive :twisted:

פורסם

מבקש לוודא לפני שאני נכנס להשקעה.

כיום יש לי על האלפא GTV 3.0 גנטים לא מקוריים (OZ) במידה ''17 עם צמיגים 215/45/17, כך קניתי אותה.

ברשיון המידה היא המקורית - 205/50/16.

אם אני מחליף את הצמיגים ל 225/45/17, שמופיעה כאן, אין לי בעיה לאשר את המידה הזו בטסט הבא עלי לטובה בלי טובות/קומבינות וכו'?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

קרה לי גם, לקח לי זמן למצוא פתרון אך הנה הוא:

תראה מה תעשה:

1. תלחץ התחל

2. תרשום CMD, יופיע לך בחיפוש Command Prompt תלחץ עליו עכבר ימני ותלחץ "הפעל כמנהל"

3. עכשיו במסך שנפתח לך תרשום בלי המרכאות: "cd C: \ adcda2"

4. תלחץ אנטר ובשורה שנפתחה לך תרשום: "regsvr32 Chilkatcrypt2.dll"

הוא ירשום שהפעולה הסתיימה בהצלחה והתוכנה אמורה לעבוד, אם עדיין לא עובדת אל תשכח להפעיל את ה.EXE בתור מנהל.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...