Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק. הכי טוב להאשים בהוצאה מההקשר במקום להתמודד עם טענות מגובות בציטוטים. בהצלחה עם זה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
יחד עם החבר שלו שחושב שהוא סלאש משנות ה-90 או משהו.

:roflmao:פיפי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לידיעת הקורא sronis, החור הבלטי שאתה מתגורר בו (מתנצל שאני לא זוכר בדיוק איזה) הועבר כרגע אל מחוץ לכדור הארץ.

זה בסדר, ממילא

idontwanttoliveonthisplanet.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כולם היום רוצים להיות ימין כי זה מביא מנדטים.

מה הסיכוי שאנחנו קמים אחרי הבחירות (אחרי שסיימו לפנות לבוחרים) וראשי המפלגות אומרים שהם לא מתכוונים לשבת בממשלה עם ראש ממשלה שיהיה לו שימוע ושייתכן שיהיו כתבי אישום ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לגבי תחבורה ציבורית, העלות האמיתית היא תשתיות. בעיקר לפיתוח אך גם לחידוש והצתיידות. ככל שהתחבורה הציבורית יעילה יותר כך התשתיות האלה יקרות יותר (מנהרות ותחנות תת קרקעיות, מתחמי שילוב תחבורה, רכש קרונות רכב ומטרו). אף חברה פרטית במאה ה-21 לא יכולה לעשות את זה ללא סובסידיות/סיוע מהמדינה (שיכול להיות בהרבה וריאציות שונות, אבל תמיד יהיה).

אני לא מכיר את כל התחומים האחרים שפיגלין מדבר עליהם, אבל רק מלקרוא את החלק על התחבורה אני מבין שהוא מסוכן. הרעיונות שלו בנושאי תחבורה נזנחו במדינות המתקדמות כבר בשנות ה-70, והוא עדיין תקוע ב״מכונית לכל פועל״...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים איתך לחלוטין שהקמת תשתיות לתח"צ זה משהו שהמדינה חייבת לסבסד, אבל "מכונית לכל פועל" זה לא שנות ה70, זה 2019 במדינת ישראל וכל עוד רכבים פרטיים וכל מה שסביבם מייצר למדינה כ"כ הרבה הכנסות כנראה שזה לא הולך להשתנות. בונים מחלפים ומרחיבים כבישים בכל מקום. לא שזה רע, אבל זה מעודד סוג יחיד של תחבורה. אם תח"צ באמת היתה נושא חשוב לשלטון (שכבר הרבה זמן הוא אותו שלטון) רכבת ישראל לא היתה הבדיחה העצובה שהיא היום, היה לנו קו נורמלי מת"א לבירה ואפילו היית יכול להאמין למידע בנוגע לזמני רכבות שמפרסמת הרכבת באפליקציה ובאתר שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינת תחבורה, המצב היום חרא.

המודל של פייגלין יהפוך את זה מ "חרא" לדבר שעלול להביא לקריסת המדינה. כן, עד כדי כך. לא שתהיה לו איזושהי הזדמנות ליישם אותו, אני מדבר רק על הנייר.

יש כמה בעיות תהומיות במצע שלו שאיכשהו אנשים מחליקים כאלו זה פשוט לא שם, חבורת פייגלין לוקחת השראה בנוגע לתשתיות לאומיות מארה"ב, עם ציטוטים של "הוגי דעה" הידועים במתינותם, שקילותם, ומחשבה על פרטים עד הסוף כמו נגיד... מיט רומני :roll:

יש להיות מנותק, ויש את הענן הבין-מימדי הזה שחברי המפלגה מרחפים עליו.

*אני עדיין מעדיף את פייגלין בממשלה במקום את החרדים.

פורסם
*אני עדיין מעדיף את פייגלין בממשלה במקום את החרדים.

אל דאגה. תקבל את הנבלה ואת הטריפה יחד, בסינרגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צודק. הכי טוב להאשים בהוצאה מההקשר במקום להתמודד עם טענות מגובות בציטוטים. בהצלחה עם זה.

lol, לפחות אתה לא מכחיש.

פורסם

אתה יודע מה עצוב? שאם ב-2015 זה היה: "המצביעים הערבים נעים בכמויות אל הקלפי. עמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים"

ב-2019 זה יכול להיות: "המצביעים השמאלנים נעים בכמויות אל הקלפי. חמאס מביא אותם באוטובוסים"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, ברכבת הם לא יגיעו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אני צופה בתעמולת בחירות ולא מבין מאיפה נחתו כל המפלגות הקטנות והסהרוריות?

מפלגת הגוש התנכ"י.

מפלגה ברשות רב חובל.

מפלגת ברית עולם.

מפלגה בראשות בן אדם שנקרא אילן משיחא - עד עכשיו הסלוגן לא יוצא מהראש.

מפלגה לזכויות בעלי חיים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק אתה צופה בתעמולת בחירות, אולי.

מפלגות סהרוריות ומשעשעות היו בכל מערכת בחירות, מאז ומעולם.

הן נשכחות מאוד-מאוד מהר, בשנייה ששידורי התעמולה פוסקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זו מערכת בחירות הראשונה שאני לא צופה בשידורי תעמולה. מצד שני, אני רואה את המשדרים של המפלגות הגדולות (וחלק מהבינוניות) בשידורי תעמולה בפייסבוק תחת הנוסח - פרסומת.

לא סתם יש גוש ענקי של ליכוד וגוש ענקי של כחול לבן. למי שיש הרבה כסף, גם ירוויח את הבוחרים הפוטנצאלים.

• תוכן חדש...