Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע מה עצוב? שאם ב-2015 זה היה: "המצביעים הערבים נעים בכמויות אל הקלפי. עמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים"

ב-2019 זה יכול להיות: "המצביעים השמאלנים נעים בכמויות אל הקלפי. חמאס מביא אותם באוטובוסים"

ב2021 זה יהיה "פעילו החמאס מגיעים לקלפי בהמוניהם, השטן מביא אותם באוטובוסים", וב2023 "השטן מגיע לקלפי, אירגוני זכויות הג׳ינג׳ים מביאים אותו באוטובוסים".

הקבוע הוא האוטובוסים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
אתה יודע מה עצוב? שאם ב-2015 זה היה: "המצביעים הערבים נעים בכמויות אל הקלפי. עמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים"

ב-2019 זה יכול להיות: "המצביעים השמאלנים נעים בכמויות אל הקלפי. חמאס מביא אותם באוטובוסים"

ב-2015 היה לנו את גרבוז ונאום הקומץ.

ב-2019 היתה לנו רותם סלע שהפגינה בקיאות מרשימה במגילת העצמאות (לא) ואת קונספירציית הבוטים שכבר רבים מהם התגלו כאנשים אמיתיים.

אין מה לדאוג, תמיד מישהו בשמאל ידאג להזכיר למצביעי הימין למה כדאי להצביע לימין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מתברר כי ה"מפלגה בראשות רב חובל" אינה כזו, אלא "מפלגת נוצרים ישראלים". זה שהעומד בראשה מציין את תוארו המקצועי אינו שונה מכל פוליטיקאי אחר המתהדר בתואר כזה או אחר. אם יש לנו מפלגת מרוקאים - למה שלא תהיה מפלגת נוצרים? לא שאני תומך בסקוטריאליות הזו, אבל היא מציאות.

ומפלגות אזוטריות עם 25 מצביעים, בדרך כלל מהחמולה של ראשיהם, יש בכל מערכת בחירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מאמין בתיאוריה של "ערבים נוהרים לקלפיות". אמנם אני בזמן הזה עברתי מאזור השרון ה"שמלאני" לבין עיר בדרום "הימנית" של ביבי. כל הזמן אני רואה את אהדה למנהיג ביבי. זו גם הסיבה שאני לא רואה איך לפיד-גנץ מקבלים כ"כ הרבה מנדטים על סיסמה "רק לא ביבי". בזמן של הכהונה של הממשלה האחרונה, ביבי השתמש בפלטפורנות תקשורת של הניו מדיה בשביל לשווק את עצמו כל הזמן. כך שביבי יצר לעצמו תדמית של מנהיג אמין למרות כל החשדות שלו בתקשורת הרשמית.

פעם אני האמנתי שאפשר לשנות את העולם במערכת בחירות, היום כבר לא (אולי אני הייתי תמים, ויכול להיות שאני עדין תמים), אבל אין לי ספק שביבי הוא פוליטקאי מרשים שיודע לגשת לכמות נכבדת של אזרחים בעם הזה. על כך, מגיע לו שאפו. עם או בלי ההישגים שלו או החשדות שלו.

פורסם

ב-2019 היתה לנו רותם סלע שהפגינה בקיאות מרשימה במגילת העצמאות (לא) ואת קונספירציית הבוטים שכבר רבים מהם התגלו כאנשים אמיתיים.

לצערי שני הצדדים עלובים ועוסקים בספינים. הספין של תיק "50 מיליון" של גנץ מתחרה ראש בראש בספין שוחד הצוללות של ביבי.

פורסם

אין ספק שאומן מדרג ז', שרוב אזרחי ישראל לא ידעו מקיומו לפני, ומגישת תוכניות טלויזיה שהעזה להביע דיעה נגד המלך הקדוש נתניהו או חוק הלאום - זה מה שקבע, יקבע וצריך לקבוע את תוצאות הבחירות.

להצביע עבור המועמד שלדעתך יקדם הכי הרבה את האינטרסים שלך, ולא כדי "להעניש" קהל כלשהו שמצביע עבור מועמד מסיבות שלדעתך קשורות בפולחן אישיות או איזו פסיכולוגיה בגרוש שהמצאת.

בסופו של יום פוליטיקאים הם כלי כדי לקדם מדיניות - לא יותר.

אין ספק שמי שנשאר נאמן לנתניהו (סוד קטן: ימין ונתניהו זה לא מושגים שקולים, אבל תשמור בסוד בבקשה) כי "גרבוז ורותם סלע" פועל לחלוטין כדי "לקדם מדיניות" מתוך ה"אינטרסים שלו". בדוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין ספק שנתניהו הוא גאון בניהול מערכות בחירות. יכול ללמד את מורהו ארתור פינקלשטיין הרבה יותר משיעור אחד.

כבר לפני עשור האיש הצליח לשכנע מאות אלפי, אם לא מיליוני, מצביעים שאין לו תחליף, ושומר על מעמדו זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כבר לפני עשור האיש הצליח לשכנע מאות אלפי, אם לא מיליוני, מצביעים שאין לו תחליף, ושומר על מעמדו זה.

אני לא בטוח שהוא עושה את זה בכוחות עצמו, השמאל עוזר לו בכך שהוא לא מצליח להציב לו אלטרנטיבה מספיק אטרקטיבית פעם אחר פעם.

פורסם (נערך)

נכון, רק ביבי המלך. תן לנו רשימה של הישגים של הימין בעשור האחרון, חוץ מהגדר עם מצרים. בבקשה, משהו שתואם השקפת עולם של הימין (רמז, זה לא חצי שנה של עפיפוני תבערה ללא תגובה או מזוודות כסף עבור החמאס, אבל למי איכפת מתושבי הדרום שגם יצביעו למלך, סינדרום האישה המוכה)

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

נכון, רק ביבי המלך. תן לנו רשימה של הישגים של הימין בעשור האחרון, חוץ מהגדר עם מצרים. בבקשה, משהו שתואם השקפת עולם של הימין (רמז, זה לא חצי שנה של עפיפוני תבערה ללא תגובה או מזוודות כסף עבור החמאס, אבל למי איכפת מתושבי הדרום שגם יצביעו למלך, סינדרום האישה המוכה)

יכול להיות שאם מתנגדי ביבי לא היו אוטומטית מניחים שמצביעי ביבי הם טיפשים/לא יודעים מה טוב להם/אישה מוכה, הייתה להם קצת יותר הצלחה. למזלו של ביבי הם לא לומדים, מערכת בחירות אחרי מערכת בחירות (ע"ע ההצלחה האדירה של V15).

פורסם
יכול להיות שאם מתנגדי ביבי לא היו אוטומטית מניחים שמצביעי ביבי הם טיפשים/לא יודעים מה טוב להם/אישה מוכה, הייתה להם קצת יותר הצלחה. למזלו של ביבי הם לא לומדים, מערכת בחירות אחרי מערכת בחירות (ע"ע ההצלחה האדירה של V15).

ויכול להיות שזה בכלל לא משנה מה הם יעשו, עדיין יהיו 25% שיצביעו ביבי?

גם מה הטענה שלך בכלל? אז יש ב-25% האלו גם אנשים שהם לא טיפשים, יודעים מה טוב להם ומצביעים ליכוד. אתה לגמרי צודק. בטוח שיש כאלו. אז מה בכלל זה רלוונטי מה מתגדי ביבי אומרים או עושים?

פורסם
ויכול להיות שזה בכלל לא משנה מה הם יעשו, עדיין יהיו 25% שיצביעו ביבי?

גם מה הטענה שלך בכלל? אז יש ב-25% האלו גם אנשים שהם לא טיפשים, יודעים מה טוב להם ומצביעים ליכוד. אתה לגמרי צודק. בטוח שיש כאלו. אז מה בכלל זה רלוונטי מה מתגדי ביבי אומרים או עושים?

זה בדיוק המקום שבו השמאל מאבד את העלילה בקמפיינים האחרונים, גם בעולם, לא רק בארץ.

מטרת קמפיין בחירות היא, תתפלא, לנצח בבחירות. לא להריץ דחקות עם החבר'ה שלך כמה האלה מהכיתה המקבילה אהבלים.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי מושג כמה ממצביעי ליכוד עושים זאת רק בגלל ביבי, או בכלל בגללו. הליכוד זה לא רק ביבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה בדיוק המקום שבו השמאל מאבד את העלילה בקמפיינים האחרונים, גם בעולם, לא רק בארץ.

מטרת קמפיין בחירות היא, תתפלא, לנצח בבחירות. לא להריץ דחקות עם החבר'ה שלך כמה האלה מהכיתה המקבילה אהבלים.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

לא קשור.

אני לא חושב שכל מי שמצביע ליכוד הוא אהבל.

אני רק אומר שיש בינהם אחוז ניכר, כנראה הרוב, שזה בכלל לא משנה מה אגיד והם עדיין יציבוע ליכוד.

ברוב העולם זה לא ככה, ולראיה, בארה"ב היה נשיא דמוקרט 8 שנים ויש עכשיו אחד רפובליקני.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי, אנגלה מרקל עקפה את נתניהו בסיבוב במשך הכהונה שלה. בטח גם מצביעי ה CDU לא יודעים מה טוב להם...

• תוכן חדש...