Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, זה לא קשור.

אני לא נכנס כאן למה טוב למי. זו לא הנקודה. הנקודה היא שכל הטענות של "השמאל עושה איקס אז הוא לא מושך מצביעים של הליכוד" מניחה שיש משהו שאפשר לעשות כדי למשוך מצביעי ליכוד. ואני אומר שזה בפני עצמו דורש הוכחה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
יכול להיות שאם מתנגדי ביבי לא היו אוטומטית מניחים שמצביעי ביבי הם טיפשים/לא יודעים מה טוב להם/אישה מוכה, הייתה להם קצת יותר הצלחה. למזלו של ביבי הם לא לומדים, מערכת בחירות אחרי מערכת בחירות (ע"ע ההצלחה האדירה של V15).

דווקא זו לא הבעיה של הקמפיין הגרוע של כחול לבן. הבעיה שהוא ממשיך להתמקד בביבי במקום לעסוק בדברים רציניים שהם יעשו אם יבחרו. כאילו בשביל מה פרסמתם מצע, אם אתם כל הזמן עוסקים רק בביבי? קמפיין כזה גרוע רק משחק לטובת הליכוד לטעמי.

אבל מה רשימת ההישגים שתואמים את האג'נדה של הימין? יש כזו? שואל כמצביע ימין לשעבר שהתאכזב מכל המפלגות שיש לימין להציע.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

הבחירות האלו הן לא באמת אידאולוגיות. אין הבדל אידאולוגי מהותי בין הליכוד לבין כחול-לבן, שתיהן מפלגות מרכז.

מצד אחד, אף אחד בליכוד לא חותר ולא חתר ל"הכרעה" צבאית, אף אחד לא מדבר על טרנספר, או על מיטוט שלטון החמאס, או .

מצד שני, כחול-לבן היא לא מפלגת שמאל. בוגי הוא בוודאי לא איש שמאל, וגם גנץ ואשכנזי לא בדיוק מתנדבים למחסום ווטש. יש שם קצת אנשי שמאל (כמו גרמן או חיימוביץ') אבל המפלגה היא מפלגת מרכז מובהקת, הן פרסונלית והן אידאולוגית (עד כמה שאפשר לקרוא למה שקורה שם אידאולוגיה). אף אחד שם לא מציע לסגת ממזרח ירושלים, לדבר עם חמאס או .

ימין ושמאל אמיתי יש פלוס מינוס 15 מנדטים לכל צד, ביום ממש ממש טוב.

אז הבחירות האלו הן בעיקר פרסונליות ולכן התעמולה מתמקדת באישיות של ביבי (וגנץ ולפיד), וגם מנסה (מצד הליכוד) לתייג את גנץ בפרט ואת כחול לבן בכלל כשמאל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אולי אתה צודק לגבי אידאולוגיה, נניח.

אך לדעתי יחד עם הדמיון האידאולוגי, הם צריכים להבהיר לציבור, מה הם יעשו אחרת מנתניהו והליכוד. מה הם יעשו שישנה את חיי האזרחים כאן לטובה. מה בדיוק יעשו אחרת בעזה ולא רק אמירות כלליות מדי. הם צריכים לבסס את הקמפיין שלהם "מספיק, ביבי, 13 שנים אתה בשלטון".

והם לא עושים את זה. לא סתם הם ירדו מ-38 לכיוון ה-30 בסקרים. ולפי הכתבה מאתמול בטמקא, הם ימשיכו לתקוף את ביבי. בשביל מה לפיד עושה סרטון על בוטים של ליכוד? זה כבר נראה כמו בדיחה ולא כקמפיין רציני. תעשה סרטונים שעוסקים באזרחים.

בחירות פרסונליות? טעות קשה. כבר היה קמפיין רק לא ביבי בבחירות הקודמות, שכשל. למה שיצליח הפעם? אם לא ישנו בכל זאת את הדיסקט ברגע האחרון, לדעתי הליכוד לוקח בהליכה את הבחירות האלה. אומרים שהחכם לומד מטעויות של אחרים (של בוז'י במקרה זה). כנראה אי אפשר להגיד על כחול לבן שהם חכמים במובן הזה, לצערי. היה מפגש מצוין ביום חמישי בסינמה סיטי, אבל אחריו התעוררתי להמשך הקמפיין המזעזע לטעמי..

פורסם

מטרת קמפיין בחירות היא, תתפלא, לנצח בבחירות. לא להריץ דחקות עם החבר'ה שלך כמה האלה מהכיתה המקבילה אהבלים.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

זה בדיוק הרושם שקיבלתי מכל המערכת בחירות הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דווקא זו לא הבעיה של הקמפיין הגרוע של כחול לבן. הבעיה שהוא ממשיך להתמקד בביבי במקום לעסוק בדברים רציניים שהם יעשו אם יבחרו. כאילו בשביל מה פרסמתם מצע, אם אתם כל הזמן עוסקים רק בביבי? קמפיין כזה גרוע רק משחק לטובת הליכוד לטעמי.

אבל מה רשימת ההישגים שתואמים את האג'נדה של הימין? יש כזו? שואל כמצביע ימין לשעבר שהתאכזב מכל המפלגות שיש לימין להציע.

אולי אתה צודק לגבי אידאולוגיה, נניח.

אך לדעתי יחד עם הדמיון האידאולוגי, הם צריכים להבהיר לציבור, מה הם יעשו אחרת מנתניהו והליכוד. מה הם יעשו שישנה את חיי האזרחים כאן לטובה. מה בדיוק יעשו אחרת בעזה ולא רק אמירות כלליות מדי. הם צריכים לבסס את הקמפיין שלהם "מספיק, ביבי, 13 שנים אתה בשלטון".

והם לא עושים את זה. לא סתם הם ירדו מ-38 לכיוון ה-30 בסקרים. ולפי הכתבה מאתמול בטמקא, הם ימשיכו לתקוף את ביבי. בשביל מה לפיד עושה סרטון על בוטים של ליכוד? זה כבר נראה כמו בדיחה ולא כקמפיין רציני. תעשה סרטונים שעוסקים באזרחים.

בחירות פרסונליות? טעות קשה. כבר היה קמפיין רק לא ביבי בבחירות הקודמות, שכשל. למה שיצליח הפעם? אם לא ישנו בכל זאת את הדיסקט ברגע האחרון, לדעתי הליכוד לוקח בהליכה את הבחירות האלה. אומרים שהחכם לומד מטעויות של אחרים (של בוז'י במקרה זה). כנראה אי אפשר להגיד על כחול לבן שהם חכמים במובן הזה, לצערי. היה מפגש מצוין ביום חמישי בסינמה סיטי, אבל אחריו התעוררתי להמשך הקמפיין המזעזע לטעמי..

הם פרסמו מצע בשביל להבהיר לציבור מה הם מתכננים לעשות אחרת, ענית לעצמך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ממש לא מספיק רק לפרסם מצע. מה כבר אחוז האנשים שקוראים מצע? אולי האחוז שלהם גבוה רק בקרב הסטודנטים, שם לפי הפרסום של לפיד יש להם 47 מנדטים. הם חייבים להנגיש את העמדות מהמצע לכלל הציבור.

פורסם

אני חושב שכחול לבן בעיקר מגיבים לקמפיין של הליכוד. הם לא יכולים לא להגיב מול מסע השמצות כל כך הזוי ומגוחך.

לגבי רשימת ההישגים, לא מכיר כזאת.

פורסם
ממש לא מספיק רק לפרסם מצע. מה כבר אחוז האנשים שקוראים מצע? אולי האחוז שלהם גבוה רק בקרב הסטודנטים, שם לפי הפרסום של לפיד יש להם 47 מנדטים. הם חייבים להנגיש את העמדות מהמצע לכלל הציבור.

אם אתה בוחר שחשוב לו ערכים הם פרסמו בשבילך מצע בו הם כותבים מה התוכניות שלהם לעתיד.

אם אתה בוחר ביום הבחירות בין דוגמנים אז בשבילך הם מפרסמים את תגובת הנגד שלהם לביבי.

נשאר לך רק לבחור מי אתה ואת מי אתה רוצה ברשות הממשלה.

לפיד כבר 7 שנים מנגיש את העמדות שלו לציבור. גנץ עושה זאת רק לאחרונה מטבע הדברים.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
אם אתה בוחר שחשוב לו ערכים הם פרסמו בשבילך מצע בו הם כותבים מה התוכניות שלהם לעתיד.

אם אתה בוחר ביום הבחירות בין דוגמנים אז בשבילך הם מפרסמים את תגובת הנגד שלהם לביבי.

נשאר לך רק לבחור מי אתה ואת מי אתה רוצה ברשות הממשלה.

לפיד כבר 7 שנים מנגיש את העמדות שלו לציבור. גנץ עושה זאת רק לאחרונה מטבע הדברים.

אני כבר החלטתי מזמן. באותו רגע ידעתי עבור מה אני מצביע. מהקמפיין עולה בי ההרגשה שעכשיו אני מצביע "רק לא ביבי" ולא עבור הדברים שבגללם החלטתי להצביע כחול לבן במקור. זו הרגשה לא נעימה. עכשיו תחשוב מה מרגיש מתלבט או מצביע של הליכוד שרואה קמפיין כזה? הוא יגיד לעצמו, למה לי להצביע להם, הם עוד מאותו הדבר. תראה, יש לך דוגמה ממש מפה לאחד שלא אהב את הקמפיינים, vadim6385, קצת למעלה.

אני חושב שכחול לבן בעיקר מגיבים לקמפיין של הליכוד. הם לא יכולים לא להגיב מול מסע השמצות כל כך הזוי ומגוחך.

לגבי רשימת ההישגים, לא מכיר כזאת.

זו בטח הכוונה של הליכוד, שכחול לבן ישקעו בקמפיין ההשמצות, במקום לנהל קמפיין ראוי. כאמור, לדעתי זה משחק לטובת הליכוד. מקוה ב-10.04 לגלות שטעיתי.

פורסם

אם החלטת אז על מה הדיון, תתעלם מרעשי הרקע ותצביע למי שהחלטת.

אתה מצביע לכחול לבן בגלל המצע ? מעולה. הקמפיין לא מיועד בשבילך הוא מיועד למתלבטים ולמצביעי ביבי מסורתיים ומנסה לשנות את דעתם.

מה שמרגיש המתלבט או מצביע מהליכוד שהוא רואה את הקמפיין של כחול לבן זה שהם לא יורדים לרמה של ביבי.

הקמפיין של כחול לבן עובד על הסברים של מה ואיך נעשה אחרת שזה כמובן לא עובד על ציבור שמצביע עם רגש (ראה הכתבה שצירפתי לפני מספר תגובות על היסטוריית ההפחדות של נתניהו). הטעות הקבועה של כולם נגד ביבי זה שהם לא יורדים יותר נמוך ממנו ובכל מערכת בחירות הוא קובע סף נמוך יותר.

fiat x1/9

פורסם
אני כבר החלטתי מזמן. באותו רגע ידעתי עבור מה אני מצביע. מהקמפיין עולה בי ההרגשה שעכשיו אני מצביע "רק לא ביבי" ולא עבור הדברים שבגללם החלטתי להצביע כחול לבן במקור. זו הרגשה לא נעימה. עכשיו תחשוב מה מרגיש מתלבט או מצביע של הליכוד שרואה קמפיין כזה? הוא יגיד לעצמו, למה לי להצביע להם, הם עוד מאותו הדבר. תראה, יש לך דוגמה ממש מפה לאחד שלא אהב את הקמפיינים, vadim6385, קצת למעלה.

זו בטח הכוונה של הליכוד, שכחול לבן ישקעו בקמפיין ההשמצות, במקום לנהל קמפיין ראוי. כאמור, לדעתי זה משחק לטובת הליכוד. מקוה ב-10.04 לגלות שטעיתי.

אני חושב שאתה יכול להמשיך להצביע לכחול לבן בראש שקט, הם נגררו לסיטואציה הזאת שלא מבחירה. זה עצוב, אבל כשמקומות 6 ו-7 בליכוד הם מירי רגב ויריב לוין, אי אפשר לצפות מהמפלגה הזאת לשום דבר.

אני אישית הייתי שמח להצביע לכחול לבן, כי אני חושב שגנץ הוא מועמד ראוי, אבל אני פשוט לא מוכן לקחת את הסיכון שיאיר לפיד יהיה ראש ממשלה.

פורסם

למה לא, מה כבר יכול לקרות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים שמייצרים את יאיר לפיד. אני יכול להגיד כשהוא היה שר האוצר, הוא ההי גם חבר קבינט.

כאשר לעזתים היה חוב ענקי לחברת החשמל, הוא הציע הצעה שאז הוצגה כדבר הזוי: לנתק את העזתים מחברת החשמל שלנו ושהם יתמודדו לבד. כמובן שזה יצר בעיה בפני עצמה שהיא האינתיפדיה הבלונים שאנשי הדרום חיים אותם.

בנוסף הוא גרם להפרטה של תע"ש ועשה רה-ארגון ביחידות שונות בצה"ל (כשהייתי חייל סדיר, הוא קידם את רה-ארגון ביחידה שלי, ועכשיו בחטיבה שבה אני משרת גם עשו שינויים כחלק מהתוכנית של לפיד. (היחידה ששרתתי היא לא תחת החטיבה שאני משרת כרגע).

אז אמנם לפיד הוא לא גאון, אבל גם לא טיפש.

• תוכן חדש...