Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אדיוט, חכם מאוד. הדבר היחיד שהם עושים טוב זה לדבר נכון למי שמכוונים אליו (עמך ישראל הבוחר), ואנחנו נפגוש אותם גם בכנסת הבאה, שלא לומר בשלטון הבא. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ומה אתם אומרים על ראש הממשלה שלנו? שועדת חקירה ממלכתית מטילה עליו אחריות אישית למוות מיותר של 45 הרוגים, וזה עוד לפני טבח שמיני עצרת?

שמעתי את ההודעה לתקשורת שהליכוד הוציא, וזה היה נשמע לי כמו משהו שילדז כתב. להקיא ולהוקיע.

שמעתי ראיונות עם שני אבות, אחד מהם חוץ מהבן שלו שנהרג שם, חבר של הבן שלו, שהוא היה אחראי עליו ולקח אותו, גם נהרג. אז הוא נושא בעול כפול, גם הבן שלו וגם בן של חבר ששניהם נהרגו מתחת לידיו.

והוא כבן אדם חרדי, אמנם מאמין שזה רצון האל וכל העסק הזה, אבל גם ברור לו שאפשר היה למנוע את זה. שניהם ממש לא מצביעי שמאל ככל הנראה, ושניהם טענו שהמסקנות כנגד הבכירים לא מספיק חזקות.

מעניין שהועדה לא התמקדה במי שהיה גורם דומיננטי שדחף חזק לקיום של הטבח הזה, הפושע הידוע הרב אריה דרעי ושודד הקופה פורוש. שניהם טענו שהם רק ביקשו ולא היתה להם אחריות או חלק בקבלת ההחלטות. זה נכון בגדול.

והכי חשוב

ציטוט

תרבות רעה של העדר משילות ושלטון החוק, דפוס פעולה של דחיינות ושל הימנעות מקבלת החלטות, מציאות של התנהלות המושפעת לרעה מאינטרסים פוליטיים ושיקולים זרים, תרבות רעה של "ראש קטן", של מזעור האחריות ושל התחמקות ממנה

וכל זה עוד ללפני טבח שמיני עצרת.

פורסם
לפני 17 דקות, KipodYam כתב:

מעניין שהועדה לא התמקדה במי שהיה גורם דומיננטי שדחף חזק לקיום של הטבח הזה, הפושע הידוע הרב אריה דרעי ושודד הקופה פורוש. שניהם טענו שהם רק ביקשו ולא היתה להם אחריות או חלק בקבלת ההחלטות. זה נכון בגדול.

אני יכול לבקש מה שאני רוצה. אם האחראי החלית להיעתר לבקשה המטומטמת שלי האחריות היא שלו ולא שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון, ופה מוטל על נבחר ציבור, ועל משרתי ציבןר לא להיענות לכל לחץ אלא לפעול מקצועית באחריות.

זה חלק בסיסי ממה שעומד מאחורי הגורמים שהובילו לכך שנרצחו 45 הרוגי מירון ולכן נרצחו 1600 נרצחי טבח שמחת תורה.

• אהבתי 2
פורסם

בדיוק.

הנהגה צריכה לעשות מה שהציבור צריך ולא מה שהציבור רוצה.

פורסם

זה קצת (או הרבה) טריקי. אנשים רוצים את מה שחושבים שצריך ואם ההנהגה לא עושה אז לא יצביעו לה.

צריך להיות אמון של הציבור (לא של התקשורת) בהנהגה שהיא עושה מה שצריך.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 46 דקות, KipodYam כתב:

והוא כבן אדם חרדי, אמנם מאמין שזה רצון האל וכל העסק הזה, אבל גם ברור לו שאפשר היה למנוע את זה.

את זה לא הבנתי. 

• לא הבנתי... 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

זה קצת (או הרבה) טריקי. אנשים רוצים את מה שחושבים שצריך ואם ההנהגה לא עושה אז לא יצביעו לה.

כשיש מנהיג אמיתי אז הציבור יאמין לו.

• רעיון טוב! 2

פורסם

הנה עוד הוכחה, הפעם מיתד נאמן, שחרדים אינם ציונים וישראל לא מעניינת אותם. שימו לב לחלוקה. אנחנו מגינים על ישראל. הם מגינים על היהדות.

Screenshot_20240307_083756_Chrome.thumb.jpg.63ec082aaa2f15ba8201055b479e1a88.jpg 

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אני יכול לבקש מה שאני רוצה. אם האחראי החלית להיעתר לבקשה המטומטמת שלי האחריות היא שלו ולא שלי.

אתה משווה את עצמך לשר כמו דרעי?

אם שר, בטח שר בכיר וחזק כמו דרעי, מבקש משהו מעובד ציבור, הרי שזו לא סתם ״בקשה״ וגם אם האחריות הסופית היא על אותו עובד ציבור, גם לשר יש אחריות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

לא מכיר אף אחד שמת לשלם מס הכנסה. גם את המע"מ. או 100% מס על רכב. גם את הדלק אני רוצה ב-2.5 ש"ח לליטר. אז מה? 

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הנה עוד הוכחה

רק מחזק את אדון y-b שכותב פה. אני שמח על זה כי זה מראה שהוא מייצג לא רק את עצמו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

לא מכיר אף אחד שמת לשלם מס הכנסה. גם את המע"מ. או 100% מס על רכב. גם את הדלק אני רוצה ב-2.5 ש"ח לליטר. אז מה? 

זה כי אתה פראייר.

אני רוצה את הדלק בשקל.

לפני שעה, פינדר כתב:

אתה משווה את עצמך לשר כמו דרעי?

ברור שלא. אני לא גנב ולא ישבתי בכלא.

וכל נבחר ציבור שלא מסוגל לעמוד בלחץ שישים את המפתחות ויפנה את מקומו או שיישא באחריות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...