Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שאם היו פותחים דלתות ומקבלים אנשים, קצת כמו שנצרות עושה, כנראה שהרבה יותר אנשים היו מעוניינים לשמר לפחות חלק מהמצוות, לפי ההיגיון שלי זה עדיף מבכלל לא, אבל כנראה שאני טועה.

--------

אחלה סוציאליזם... לא ברור איך הוא בדיוק מתקיים, או מתישהו התקיים בעזה.

IMG-20240305-WA0013.jpeg

מה שכן, המדבקות האלה לא איכותיות. אני מחכה לראות כמה מהר הן יתלשו.

המדבקות שהן רק דגל פלסטין הן מדבקות באמת איכותיות עם דבק חזק והפיצר הזה שהן לא יורדות במכה. זאת לעומת זאת נתלשת בלי מאמץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, הם מתלוננים על רעב ומלחמות. כנראה שיש שם סוציאליזם.

• מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

רק שאם היו פותחים דלתות ומקבלים אנשים, קצת כמו שנצרות עושה, כנראה שהרבה יותר אנשים היו מעוניינים לשמר לפחות חלק מהמצוות, לפי ההיגיון שלי זה עדיף מבכלל לא, אבל כנראה שאני טועה.

--------

אחלה סוציאליזם... לא ברור איך הוא בדיוק מתקיים, או מתישהו התקיים בעזה.

IMG-20240305-WA0013.jpeg

מה שכן, המדבקות האלה לא איכותיות. אני מחכה לראות כמה מהר הן יתלשו.

המדבקות שהן רק דגל פלסטין הן מדבקות באמת איכותיות עם דבק חזק והפיצר הזה שהן לא יורדות במכה. זאת לעומת זאת נתלשת בלי מאמץ.

מה הבעיה? הם רק צריכים להוריד את ה"אינטר" מהאינטרנציונל והכל הגיוני.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, Supertigre כתב:

זה המלכוד התמידי של ישראל, מצד אחד רוצים לשלוט במה ואיך נכנס ואז האחריות נופלת עליך ולא על האויב שלך. עם קצת יצירתיות, כולל אפשרות לפירוק הסכם השלום עם מצרים, היה אפשר לעשות את זה אחרת. אבל כל זה מאוחר מידי עכשיו, את כל זה היה צריך לעשות בשבועות הראשונים של המלחמה, אפילו עוד לפני הכניסה הקרקעית. 

זו הסיבה שסינוואר אומר שהבאנו את ישראל למקום בו רצינו, הכוונה כמובן שבעצם ישראל יצרה מבצר מעולה לחמאס ברפיח עם הגנה אנושית חסרת תקדים. אני לא יודע מה התוכנית של ישראל לגבי רפיח, אבל נדמה שאין לה ממש תוכנית כזו והכוונה היא לדרג המדיני שצריך להחליט מה הוא עושה עם האוכלוסייה שם, לצבא יש כבר תוכנית פעולה. 

כל הבעיה מתחילה שמפרידים בין האוכלוסייה "הפלסטינית החפה מפשע" לחמאס (או הפתח)

ולא רק בהקשר של המלחמה הנוכחית, זה עוד לפני 

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

אנחנו יודעים מה היתה התוצאה: בני ערובה הרוגים מירי של טנק ישראלי

בני ערובה הרוגים והירי של הטנק זאת תוצאה שלא טיפלו בחמאס, שחשבו שחמאס מורתע וכו'

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

המדבקות שהן רק דגל פלסטין הן מדבקות באמת איכותיות עם דבק חזק והפיצר הזה שהן לא יורדות במכה

למה להוריד?

לא עדיף להדביק עליהן מדבקה חצי שקופה של דגל הגאווה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

בית כנסת ״מסורתי״ - כוונתך אורתודוקסי או קונסרבטיבי?

אפילו כאפיקורס מוחלט אני לא אוהב את הרפורמי, האופי שלו מאוד רחוק מהמסורת. לעומת זאת את בר המצווה שלי חגגתי בקונסרבטיבי, שמצד אחד הנוסח בו הוא מסורתי (אשכנזי, אם זה משנה), מצד שני מכבדים נשים (לא רק שאין הפרדה, אחותי היתה קוראת שם בקביעות קטעי תפילה), לא היה אכפת להם שתיסע ביום כיפור - העיקר שתהיה עם הקהילה - בקיצור, שילוב של מסורת וערכים מודרניים. אבל, כמובן, כל קהילה והסגנון שלה.

ההתנהלות והאדמות של החרדים והמשיחיים גורמים לי בחילה.

האשכנזים האלו אוהבים להרגיש חכמים

בעדות המזרח קוראים לזה "דתי לפי דעתי" או הולך לפי הרב נח.

פורסם

מה שהכרתי מעדות המזרח - בעיקר בית הכנסת המרוקאי שבו נהג חמי להתפלל - זה יותר מסורתי. מה שמציק לי במיוחד זה שמפרידים נשים.וגם רצוי לחנות רחוק וכו׳. אבל בהחלט מסבירי פנים. מאוד ופתוחים לכל אחד. אבל, יוצאי ארצות ערב הרבה פחות נוקשים מהאשכנזים ממזרח אירופה (מערב אירופה כנראה גם גמישים. אמא שלי גדלה במשפחה שומרת מסורת בהולנד ומהסיפורים שלה אני לומד על מתינות מובהקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 52 דקות, עדי-אל כתב:

בני ערובה הרוגים והירי של הטנק זאת תוצאה שלא טיפלו בחמאס, שחשבו שחמאס מורתע וכו'

לפי ההגיון הזה לא צריך שום תחקיר וכל חייל יכול לעשות מה שהוא רוצה ולתלות הכל ב"חשבו שחמאס מורתע".

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

למה להוריד?

לפעמים מציק לי ואם זה לא קשה מדי - למה לא.

ה from the river to the sea זה גזעני רצח ואין לזה מקום בחברה נורמלית לטעמי. אז זאת מצווה להוריד.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

לא עדיף להדביק עליהן מדבקה חצי שקופה של דגל הגאווה?

אין לי. תביא ואדביק.

לפני שעה, SlowRide כתב:

כנראה שיש שם סוציאליזם.

קומוניזם, אבל לא משנה. :)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

תראה, הם מתלוננים על רעב ומלחמות. כנראה שיש שם סוציאליזם.

אחת היציאות הטובות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מניין שאדם וחווה היו קומוניסטים?

הם היו רעבים, הלכו ערומים וחשבו שהם בגן עדן.

• מצחיק 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

רק שאם היו פותחים דלתות ומקבלים אנשים, קצת כמו שנצרות עושה, כנראה שהרבה יותר אנשים היו מעוניינים לשמר לפחות חלק מהמצוות, לפי ההיגיון שלי זה עדיף מבכלל לא, אבל כנראה שאני

זה מה שאנשים עושים בכל מקרה...

לפני שעה, פינדר כתב:

לפי ההגיון הזה לא צריך שום תחקיר וכל חייל יכול לעשות מה שהוא רוצה ולתלות הכל ב"חשבו שחמאס מורתע".

נכון. לא צריך לחקור כל פעולה שנעשתה בימים האלו. הרג הבני ערובה זה התוצאה של הכאוס. לא של ההחלטה הספציפית.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

לא צריך לחקור כל פעולה שנעשתה בימים האלו. הרג הבני ערובה זה התוצאה של הכאוס.

חייבים לחקור. לא חייבים להאשים.

להפיק לקחים על מנת להוריד סיכויים שהסיטואציה תחזור על עצמה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אין לי. תביא ואדביק

יודע מה, מרים את הכפפה 

תן לי מידות ואני בודק עם בית הדפוס שאני עובד איתו.

עריכה: כתבתי נידות במקום מידות ואין לי מה לעשות איתן. לאכול שפנים סבבה אבל נידות זה לא הקטע שלי.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...