Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הרב הראשי הספרדי, או כמו שימנים אוהבים להגיד, פקיד בשירות הציבורי, מאיים שאם יכפו גיוס על חרדים, הם כולם יעזבו את הארץ.

אם זה הבן אדם שאמור לייצג את המיטב של המיטב של הלימוד והחינוך החרדי, והוא לוקה בכזה חוסר מודעות עצמית, אני לא רואה על מה מתגאים כל כך כל אלו שמדברים על "חידוד השכל" ושאר נפלאות.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איום ריק.

הציבור הזה ברובו נשען על משלמי המיסים כדי לממן את אורח חייו. אם יעבור לחו"ל, יאלץ לצאת לעבוד כדי לממן את מספר ילדיו הרב ואז יצאו גם כך רוב הבחורים מהישיבות.

יש ספר ילדים המספר על תרנגול שחשב שבזכותו השמש זורחת בבוקר וכל החיות האמינו שכך הוא הדבר. יום אחד הוא נעלב והחליט שהוא לא מעיר את השמש וכל החיות נמלאו תבהלה מחשש שיבלו את חייהן בעלטה. התרנגול המשיך בתוכניתו ולא העיר את השמש, אך היא זרחה בכל מקרה...

וזה החשש הכי גדול של מנהיגי החרדים - שהציבור שלהם יגלה שגם ללא בחורי הישיבות המדינה מצליחה, בערך כמו רוב מדינות העולם...

• אהבתי 5
פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

הרב הראשי הספרדי, או כמו שימנים אוהבים להגיד, פקיד בשירות הציבורי, מאיים שאם יכפו גיוס על חרדים, הם כולם יעזבו את הארץ.

LET’S GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

• אהבתי 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מתי מארגנים להם תרומות לכרטיסי טיסה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הרב הראשי הספרדי, או כמו שימנים אוהבים להגיד, פקיד בשירות הציבורי, מאיים שאם יכפו גיוס על חרדים, הם כולם יעזבו את הארץ

המשיח הגיע ?

שמישהו יצבוט אותי

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אם זה הבן אדם שאמור לייצג את המיטב של המיטב של הלימוד והחינוך החרדי, והוא לוקה בכזה חוסר מודעות עצמית, אני לא רואה על מה מתגאים כל כך כל אלו שמדברים על "חידוד השכל" ושאר נפלאות.

אנחנו כל כך התרגלנו לדבר ההזוי הזה, שזה כבר נראה הגיוני וטבעי שמגזר שלם מקבל כסף משתמט מצבא. 

שמישהו יזכיר לי מה הסיבה האמיתי שהם לא הולכים לצבא? מי קבע שכולם צריכים לקבל את אורך החיים שלהם? רוצה להיות דתי חרדי, בבקשה. באמת שכל אחד יחיה יעשה מה שבא לו. אין כסף חינם. 

אין דבר כזה  לא הולכים לצבא. 

יש המון שומרי שבת בצבא אנשים דתיים וחילוניים זהצלצד זה. אוכל כשר בתי כנסת. 

אין שום סיבה חוץ מזה שפשוט לא בא להם לשאת בנטל ושטיפת מוח של הרבנים שלהם שלא יתגייסו ויתרמו כמו כולם. 

לבטל קצבאות ולקבוע חוק שווה לכולם.

• אהבתי 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מהפה שלו לאלוהים. אבל משום מה יש לי ספק. מי ישלם לו שם יותר מ-80000 ש"ח בחודש?

• אהבתי 1
פורסם

הוא רק מוכיח שוב את מה שכולם יודעים, הם לא ציוניים. מאוד מקווה שזה יהיה בקרוב המסמר האחרון בארון הקבורה של ממשלת ביבי האחרונה ואז, אולי, תבוא לציון גאולה. 

• אהבתי 1
פורסם

על זה נאמר ״לא מאיימים על יונה עם יין״.

הוא בטח חושב שמישהו בקנדה ירצה אותו. שם מחפשים מהנדסים, לא בורים ועמי ארצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, timur2008 כתב:

שמישהו יזכיר לי מה הסיבה האמיתי שהם לא הולכים לצבא? מי קבע שכולם צריכים לקבל את אורך החיים שלהם? רוצה להיות דתי חרדי,

הם מפחדים שאם הם ילכו לצבא הם לא לא יהיו חרדים יותר בגלל החילוניים.

בגלל החילוניים = האמונה איננה מספיק חזקה למה שהם מתפללים 3 פעמים ביום ופתאום גילו שכל ההפחדות שהפחידו אותם כל החיים הם חרטא. שחס וחלילה לא יפעילו מחשבה עצמאית.

פורסם (נערך)

ואם יפעילו מחשבה עצמית- הם יפסיקו להצביע כפי שאימנו אותם ואז ההנהגה שלהם תירד במנדטים ותקבל פחות כספים והטבות וזה מה שמפחיד אותם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

מי ישלם לו שם יותר מ-80000 ש"ח בחודש?

המדינה. הוא יהיה שליח המדינה להילות החרדיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...