Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, Supertigre כתב:

ואלו החיים בעידן של ראש ממשלה שכמו תמיד לא מספק אופק לאזרחי המדינה. 

ועדיין יש את הפרימיטיבים שצועקים שאין כמו ביבי וביבי המלך. בגלל כאלה אנשים המדינה תקועה כבר 4 שנים והחרדים מוצצים את הכסף מכל פינה אפשרית. דבר אחד בטוח - זה לא יהיה לנצח. בסוף הם יעשו את המהלך שיתהפך עליהם. חשבתי שזה יהיה בשיוויון בנטל אבל זה יקרה לדעתי כשיגעו בחסכונות של אנשים. 

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

מה אתם מבסוטים מכך שביידן מצליח לעצור את המלחמה? צריך להיות גאון בשביל להבין שבלי כניסה קרקעית לרפיח, וחסימת ציר פילדלפי, תוך כמה חודשים כל הישגי המלחמה ודם החיילים נשפך לשווא?

מה איכפת לך? אתם גם ככה יורדים מהארץ.

לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

אתה צריך להבין שמי שרוצה לתת מדינה לפלשתינים לא עושה את זה מתוך אהבה אליהם, אלא כי הוא חושב שזה הפתרון העדיף לנו. חלקם אף לא מחבבים אותם יותר ממך. הם פשוט חושבים שאם יש סרטן במיל6תיה של מירי רגב, אז הפתרון הוא להרחיק אותו ממך בכל הכוח ואילו בצד הימני קיצוני חושבים שכדאי להכניס את הסרטן לגוף שלך ולתת לו ת.ז. כחולה ולצעוק עליו שיתנהג יפה. 

מדויק. כמעט אף אחד אפילו בשמאל לא מונע עי אהבה או דאגה יתרה לפלסטינאים. ההפרדה היא לא כדי שיהיה להם טוב, אלא כדי שלנו לא יהיה חרא.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, asix כתב:

ועדיין יש את הפרימיטיבים שצועקים שאין כמו ביבי וביבי המלך. בגלל כאלה אנשים המדינה תקועה כבר 4 שנים והחרדים מוצצים את הכסף מכל פינה אפשרית. דבר אחד בטוח - זה לא יהיה לנצח. בסוף הם יעשו את המהלך שיתהפך עליהם. חשבתי שזה יהיה בשיוויון בנטל אבל זה יקרה לדעתי כשיגעו בחסכונות של אנשים. 

זה אותם אנשים שרחצים להיות כמו השכבות החזקות אבל בגלל שהם יודעים שהם לא יהיו כאלה אף פעם הם מנסים להוריד אותם אליהם עם תפיסה שאם לי אין אז לאף אחד לא יהיה.

בגלל זה גם לא מפריע להם שהחרדים מוצצים לכולם את הדם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 44 דקות, Night Driver כתב:

אותם אנשים שרחצים להיות כמו השכבות החזקות אבל בגלל שהם יודעים שהם לא יהיו כאלה אף פעם הם מנסים להוריד אותם אליהם עם תפיסה שאם לי אין אז לאף אחד לא יהיה.

כן, רק שעובדים איתי כמה כאלו. שכבות חלשות הם לא.

מהנדסים דתיים לאומיים ימניים, שמרוויחים הרבה כסף בהייטק וגם אם אתה מצליח, אחרי ויכוח קשה, לחלץ מהם איזו חצי אמירה שביבי אחראי במידה מסוימת למצב, הם מיד יוסיפו שכל האחרים יותר גרועים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי מה לעשות, קשה להודות בטעויות. בטח במצב שהשתינו לך על הראש במשך שנים וסיפרת לכולם בביטחון שזה גשמי ברכה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

כן, רק שעובדים איתי כמה כאלו. שכבות חלשות הם לא.

מהנדסים דתיים לאומיים ימניים, שמרוויחים הרבה כסף בהייטק וגם אם אתה מצליח, אחרי ויכוח קשה, לחלץ מהם איזו חצי אמירה שביבי אחראי במידה מסוימת למצב, הם מיד יוסיפו שכל האחרים יותר גרועים.

אתה מדבר על המשיחיסטים שביבי הוא כלי בידיהם כדי להקים מדינת הלכה על בסיס טוהר הגזע. גם אותו הם יזרקו ברכע שיסיימו איתנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בינתיים שם העיר שלי, רחובות, מתנוסס בגאווה לצד עוד ערים מוצלחות ומצליחות כמו טבריה ובית שמש.

כנראה שהגיע הזמן לעבור דירה. לעיר אחרת או ארץ אחרת.

image.thumb.png.46d01d1cb50d4e4e7f15e44cc3d26b97.png

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

ברור לכל המשפחה שאת הילדים אנחנו לא מוכנים להכניס לישראל בעת הנוכחית.

אתה יודע שלא כל ישראל היא אזור מלחמה כן? וגם כאן יש ילדים.
מי ישמע "לא מוכנים להכניס את הילדים" עשית מישראל מינימום דרפור.

פורסם
לפני 13 דקות, teyal כתב:

אתה יודע שלא כל ישראל היא אזור מלחמה כן? וגם כאן יש ילדים.
מי ישמע "לא מוכנים להכניס את הילדים" עשית מישראל מינימום דרפור.

כשברקע יש חוסר וודאות לגבי מלחמה בצפון?

אחותי ישראלית למהדרין שגרה למעלה מ20 שנה באמריקה.

וגם היא לא תבוא לפה בתקופה כזו. בטח לא עם הילדים.

אחרי שמתרגלים לשגרה מסויימת שלא כוללת אזעקות ומלחמות, קשה להתרגל לזה מחדש, בטח כשמדובר בילדים שלא גדלו פה.

וגם עם הכל בטוח, זה עדיין מבאס להשקיע הרבה כסף על טיסות, לטוס כל כך הרבה שעות עם ילדים ובסוף להגיע למדינה שאפשרויות הבילוי שלה לא בשגרה ומצב הרוח הכללי מבאס.

אני זוכר שהיא באה לפה בקיץ 2014 ואיך היא ובעלה התחרטו שהגיעו ברגע שהתחילו אזעקות ודי מהר קיצרו את החופשה והתקפלו חזרה לאמריקה, עם עצירה לכמה ימים באירופה, בשביל לשפר קצת את ההרגשה הרעה.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, פינדר כתב:

בינתיים שם העיר שלי, רחובות, מתנוסס בגאווה לצד עוד ערים מוצלחות ומצליחות כמו טבריה ובית שמש.

כנראה שהגיע הזמן לעבור דירה. לעיר אחרת או ארץ אחרת.

image.thumb.png.46d01d1cb50d4e4e7f15e44cc3d26b97.png

נוראי. חבל שאי אפשר לשלול להם את האזרחות באמת. החמאס והחיזבאללה אולי לא איום קיומי על ישראל, אבל הם כן. בכל מערכת בחירות, כל 4 שנים, אתה מגלה שעוד עיר נהרסת, בחלק מהמקרים בשיתוף ביביסטים פרימיטיבים. לא מפתיע שהם גם כל כך חוצפנים. 

אגב, גם מה זה ״דמוקרטיה״ הם מבינים עוד פחות מהשכנים שלנו. הזהות של המנהיגים ברמה המקומית נקבעת בדילים בין מפלגות. בחלק מהמקרים כבר יודעים מראש מאיזו כת יגיע ראש העיר גם עוד 20 שנה. עצוב.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

נוראי

אני מניח שהשינוי לרעה לא יבוא כל כך מהר פה ברחובות.

עדיין הרכב המועצה עוד לא בשליטה חרדית וראש העיר הנכנס לא יותר דתי מהיוצא.

אבל זה תהליך. ובסוף הדמוגרפיה מנצחת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתרגש מזה, המון דברים יכולים להשתנות בעתיד הקרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי ילדים, אז בטח שאני לא יכול להגיד שום דבר לגבי להביא אותם לישראל.

הסיבה שאני לא מגיע, ולא יודע מתי כן אגיע, היא שיש לי חשש מבוסס וכמובן שאני -בואו נגיד את זה ככה- לפעמים חסר מזל. ואני לא רוצה 'להיתקע' בישראל, בסופו של דבר גם צריך להגיע למשרד, לא חושב שיפטרו אותי אם אתקע ככה, אבל אין לי רצון לבדוק. אין לי חשש מטילים או אזעקות, עברתי את זה מספיק, אבל לעבור לגור אצל המשפחה בזמן מלחמה למשך תקופה לא קצובה ולא קצרה... זה לא בדיוק תענוג.

אולי אם הייתי מובטל ובטלן אז היה פחות אכפת לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, oryo כתב:

אני לא מאמין

מה יש לא להאמין? דווקא לחשוב אחרת זה קצת להתכחש למציאות, לא?

כלומר אתה טוען מדינה מטורללת שתושביה טורללו ולכן המציאות נורמלה. אני גורס שהמציאות מטורללת ורוב המדינה פשוט מדחיקים :)

--

אבל עכשיו ברצינות, מה מדיניות הביטולים של חברות התעופה? יש אפשרות לבטח כנגד אירוע כזה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...