Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, sperial כתב:

התכוונתי שכדורי ויוסף האב זרעו את הזרעים.

הפלגנות של נתניהו הרבה יותר נרחבת.

הלילה ביידן התחיל לירות חיצים על נתניהו. נראה איך יושפע, למרות שנראה לי שגם קורנט לא חודר את העור שלו.

אני צופה שיכריז שגם הוא שמאל חלש.

עריכה אחרונה על ידי Ziv
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

הלילה ביידן התחיל לירות חיצים על נתניהו.

הכל דיבורים, מספיק כמה לחיצות כפתור בטלפון ולהתחיל להתניע את הטיפול בפרשת פייסבוק את אנלטיקה את ביבי, בשביל אשכרה לגרום לו לעוף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ביידן בעד פתרון 2 מדינות, עם ישראל בינתיים נגד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
Just now, Coro כתב:

ביידן בעד פתרון 2 מדינות, עם ישראל בינתיים נגד.

אם תעלה את זה למשאל כנראה שצפויה לך הפתעה גדולה ממה שאתה חושב.

נתניהו/סמוטריץ'/פיתמר זה לא "עם ישראל".

פורסם

אני יודע שאחרי 7 באוקטובר העם שלנו הבין שלא נותנים לפלסטינים מדינה. מסכים שהדמוקרטים מצליחים לאט לאט ובהתמדה לשנות את דעת הקהל הישראל לאמץ מדיניות שפוגעת בנו.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 12 שעות, Shmulik_Miata כתב:

זה יהיה הזוי אם הם יעזבו והם ימשיכו לקבל קצבאות/משכורות מהמדינה.

אם זה תלוי בביבי וכדי לשמור על הממשלה שלו? הוא בהחלט היה בעד. כבר עכשיו הוא מתכנן מסלול עוקף למימון האברכים והכוללים, כאילו שזה כסף של אבא שלו. 

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

אני יודע שאחרי 7 באוקטובר העם שלנו הבין שלא נותנים לפלסטינים מדינה. מסכים שהדמוקרטים מצליחים לאט לאט ובהתמדה לשנות את דעת הקהל הישראל לאמץ מדיניות שפוגעת בנו.

ועל סמך מה אתה "יודע" את זה? כמה אנשים שצועקים בפייסבוק? כמה עלים נידפים שכותבים פוסטי "זהו התפכחתי"?

יש אנשים שפתאום החליטו שראו את האור ו "לשטח את עזה", יש אנשים שהחליטו שראו את האור ועכשיו אומרים "להיפרד לחלוטין", ויש גם באמצע.

בגדול? אני לא חושב שהסטטיסטיקות של המספרים הגדולים השתנו בין ה 6 לאוקטובר להיום.

למה שאתה כותב אין אחיזה במציאות.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אני אתן את ה2 סנט שלי לגבי מדינות וחלוקה 

אם לפני השביעי, חשבתי והסכמתי עם הרעיון של מרדכי קידר על חלוקה ל7 אמירויות - לינק לויקיפדיה לינק להרצאה

היום אני כבר על הגדר מהבחינה הזו.

אבל בוודאות יודע ש2 מדינות ל2 עמים זה אסון לאומי ברמה שהסכם אוסלו זה בוטנים לידו.

מעדיף את המצב הנוכחי (שביבי הביא אותנו אליו) 3 מדינות ל2 עמים מאשר להיות מדינת חציצה בין מדינה פלסטינית.

וגם לפני ה7 אמרתי כאלה דברים אבל פה פחות התלהבו החבר'ה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, Pika007 כתב:

ועל סמך מה אתה "יודע" את זה? כמה אנשים שצועקים בפייסבוק? כמה עלים נידפים שכותבים פוסטי "זהו התפכחתי"?

יש אנשים שפתאום החליטו שראו את האור ו "לשטח את עזה", יש אנשים שהחליטו שראו את האור ועכשיו אומרים "להיפרד לחלוטין", ויש גם באמצע.

בגדול? אני לא חושב שהסטטיסטיקות של המספרים הגדולים השתנו בין ה 6 לאוקטובר להיום.

למה שאתה כותב אין אחיזה במציאות.

לפי סקר של ערוץ 12 נדמה לי ש57% נגד 2 מדינות אבל לא זוכר בדיוק. גם הסקרים האלה שווים לתחת כי כל ערוץ מפרסם תוצאות המתאימות לאג'נדה של הבעלים שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

אתה צריך להבין שמי שרוצה לתת מדינה לפלשתינים לא עושה את זה מתוך אהבה אליהם, אלא כי הוא חושב שזה הפתרון העדיף לנו. חלקם אף לא מחבבים אותם יותר ממך. הם פשוט חושבים שאם יש סרטן במיל6תיה של מירי רגב, אז הפתרון הוא להרחיק אותו ממך בכל הכוח ואילו בצד הימני קיצוני חושבים שכדאי להכניס את הסרטן לגוף שלך ולתת לו ת.ז. כחולה ולצעוק עליו שיתנהג יפה. 

• אהבתי 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר לא ברור מה עדיף לנו, ואילו אופציות *טובות* יש.

מה שבטוח, שביבי הוא לא חלק מאף אופציה טובה.

ללא כול צל של ספק

• אהבתי 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

כבר לא ברור מה עדיף לנו, ואילו אופציות *טובות* יש.

מה שבטוח, שביבי הוא לא חלק מאף אופציה טובה.

ללא כול צל של ספק

אני מת להיות זה שצועק מהיציע, פחות בקטע של להיות חלק מהמשחק הזה.

😔

וזה לא בקטע של לרדת עלייך דויד. סתם מחשבה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

מעדיף את המצב הנוכחי (שביבי הביא אותנו אליו) 3 מדינות ל2 עמים מאשר להיות מדינת חציצה בין מדינה פלסטינית.

וגם לפני ה7 אמרתי כאלה דברים אבל פה פחות התלהבו החבר'ה

המצב של 3 מדינות לשני עמים החל לפני עידן ביבי כאשר חמאס לקח את השליטה בעזה, ביבי פשוט דאג לחזק מדינה אחת (עזה) על חשבון האחרת. גם אם חלק מהרעיון זה היה להראות לעולם שאין עם מי לעשות עסקים, אותי, כתושב ישראל, זה מעניין את התחת ולא תורם לי דבר ואיך זה הסתיים? כולנו יודעים.

אני רוצה פתרון, גם אם זה פתרון שייקח ליישם 50 שנה מהיום, אבל לפחות שיהיה משהו. אם לאחר ה-7 באוקטובר עדיין יש רצועת עזה, זה אומר שביבי הוא אפס מאופס חסר כל חזון, פשוט מנהיג מהסוג הגרוע ביותר. זה אומר שהאיש לא הקדיש ולו רגע אחד לאיזה חזון משמעותי לעתיד המדינה, הוא פשוט לא מסוגל, הוא זבל שידוע לערבב אנשים כמו סוכן מכירות ממולח, אבל הוא לא מנהיג, מעולם לא היה, מנהיג בלי חזון הוא פשוט לא מנהיג. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...