Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני אומר שברגע שיסתדרו הכוכבים ותתאפשר הקמת מדינת הלכה חובשי הכיפה יהיו בצד שמצביע בעד. בין אם בכנסת ובין אם במשאל עם.

זה לא חייב להיות בהפיכה ברחוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/hkimsp1c2

עפי בן גביר וגוטליב הצבא והשב"כ הם שמאלנים. גוטליב היא אשפה מסוג אחר אבל אמירות כאלה זה  זה תקף לבגידה במדינה בעייני.

בן גביר הוא מחבק מחבלים, מובן שהוא שונא את צה"ל והשב"כ זה 2 האויבים הכי גדולים שלו ושל תומכיו.

אבל היי, העיקר יש אנשים פה שממשיכים להלל את הצמד חמד הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כולם? כל מי ששם כיפה על הראש?

גם בנט? כהנא, שישב עם מרצ בממשלה? חילי טרופר? סתם אזרח דתי שעוצר ברחוב לעזור לאישה ערבייה להחליף פנצר או כונן ידידים?

אם  התשובה היא כן - תקנה כרטיס טיסה עכשיו.

אם התשובה היא לא - הכל טוב.

לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hkimsp1c2

עפי בן גביר וגוטליב הצבא והשב"כ הם שמאלנים. גוטליב היא אשפה מסוג אחר אבל אמירות כאלה זה  זה תקף לבגידה במדינה בעייני.

בן גביר הוא מחבק מחבלים, מובן שהוא שונא את צה"ל והשב"כ זה 2 האויבים הכי גדולים שלו ושל תומכיו.

אבל היי, העיקר יש אנשים פה שממשיכים להלל את הצמד חמד הזה.

לא נראה לי שיש פה אפילו אחד שאי פעם הילל את גוטליב

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל מה שהציבור החילוני לא מבין (שוב ושוב) זה שהחלטיות של 100 אחוז נגד המחנה רק יגרום לעוד הקצנה פה, משני הצדדים.

אז בעצם אתה טוען שאסור לפגוע ברגשות של החרדים/דתיים אבל מותר להשתין בקשת על רגשות של חילונים ולא תהיה הקצנה של 100% כנגד אותם חרדים/דתיים שמעודדים כפייה דתית?

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

לא נראה לי שיש פה אפילו אחד שאי פעם הילל את גוטליב

הרבה דברים שלא תואמים להשקפת העולם שלך לא נראים לך ומבחינתך לא קיימים.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

משום מה בישראל הקטנטנה האזרחים מדברים על ויתור על שטחים די בקלות.

על לבנון לא ויתרנו. היא מעולם לא הייתה שלנו.

גם גוש קטיף לא היה שלנו עד שלקחנו אותו בכוח.

לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

פינוי גוש קטיף היה אסון ברמה האסטרטגית, גם אם הרעיון היה נכון הביצוע היה כושל, כנל היציאה מלבנון והסכמי אוסלו.

מה משותף לכולם? אנשים עם דעה כמו שלך יזמו אותם.

מי הכניס אותנו ללבנון?

מי יישב את גוש קטיף?

מי התיישב ביהודה שומרון?

מה משותף לכולם? אנשים עם דעה כמו שלך יזמו אותם.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, arturkopit כתב:

אז בעצם אתה טוען שאסור לפגוע ברגשות של החרדים/דתיים אבל מותר להשתין בקשת על רגשות של חילונים ולא תהיה הקצנה של 100% כנגד אותם חרדים/דתיים שמעודדים כפייה דתית?

הרבה דברים שלא תואמים להשקפת העולם שלך לא נראים לך ומבחינתך לא קיימים.

בחייאת אללה מה אני רושם ומה אתה מגיב יא ארתור

פורסם

עוזבים שניה את הילדים לבד, והם מתחילים לריב בינם לבין עצמם.

אולי זה יכול לעבוד גם לגבי המחאות בקפלן - להוציא את המשטרה, להתעלם מהם לחלוטין ולתת להם להוציא קיטור. אחרי כמה שבועות הם יתחילו לאכול אחד את השני.

ולנושא אחר - ההתפרעויות של "מבקשי המקלט", שזה שם מכובס למסתננים לא חוקיים, היום בתל אביב.

הדבר הראשון שקופץ לעין, שוב, זה חוסר היכולת של המשטרה לתת מענה למצבים לשמם היא קיימת. כמו במהלך שומר חומות, המשטרה "מופתעת" מעוצמת האלימות.

מצד שני, כשנזכרים מי היה מפקד מחוז תל אביב עד לאחרונה (אחד עמי אשד), אז מבינים איך זה קורה. מזל שהוא כבר פרש, אחרת עוד היה מנסה להתחבק עם המתפרעים ברחוב.

התעוזה של אותם "מבקשי מקלט", שמרשים לעצמם להתפרע, במדינת מקלט, עוברת כל גבול. מצד אחד הם טוענים שהם מבקשי מקלט, מכיוון שהם נמלטו משלטון רצחני או מלחמה בארצם, אך באותה נשימה הם נלחמים ברחובות עם סכינים, קרשים ועוד.

אבל זה לא החלק המעצבן. החלק המעצבן, והרלוונטי, זה כמות המקלות בגלגלים ששם בג"צ בכל נושא החקיקה, לגירושם/כליאתם של אותם מסתננים. שלוש פעמים שבג"צ פסל חוקים, או חלקי חוקים, לגבי נושא הכליאה של מסתננים (שחלילה הם לא יבלו בכלא יותר משנה). עוד פעם בה בג"צ התערב בנושא של גירוש מסתננים למדינת צד שלישי, וכליאתם שלו אלו שמסרבים (שחלילה לא נפגע בנפשם העדינה של עבריינים שנמצאים כאן באופן לא חוקי, ולא רוצים להתפנות מכאן ברצון). 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

התשובה היא כן

כן, גם מתן כהנא וגם בנט. 

הם אנשים נפלאים שישמחו להיות חלק מחברה ליברלית דמוקרטית, בניגוד מוחלט ל- you know who.

לזה הם מתפללים, לזה הם מקווים. בגלל זה חשוב לקיים כאן חוקה שמייצבת את הליברליזם והדמוקרטיה מעל לעקרון המפגר של הרוב קובע. כי המיעוט מביניהם שינסה להבעיר את המזרח התיכון באמצעים אלימים כדי לקדם את הגאולה חברים בממשלה של הנאשם, ודוחפים לשם.

ביום שאחרי, אם יציעו להם לכהן בממשל, בוודאי שיקחו את התפקיד.

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

מצד שני, כשנזכרים מי היה מפקד מחוז תל אביב עד לאחרונה (אחד עמי אשד), אז מבינים איך זה קורה. מזל שהוא כבר פרש, אחרת עוד היה מנסה להתחבק עם המתפרעים ברחוב.

וואי אתה גמור. 

טוב שאתה לא מאשים אותו שלא מנע את רצח ארלוזורוב.

שאר התגובה שלך עמוסה באי דיוקים שלא שווה להגיב לה בכלל.

אבל בקצרה, היה הסכם וביבי חיזל"ש אותו והשאיר את המסתננים כאן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 דקות, פריג'י כתב:

וואי אתה גמור. 

טוב שאתה לא מאשים אותו שלא מנע את רצח ארלוזורוב.

שאר התגובה שלך עמוסה באי דיוקים שלא שווה להגיב לה בכלל.

אבל בקצרה, היה הסכם וביבי חיזל"ש אותו והשאיר את המסתננים כאן.

לא שווה אבל אתה עדיין מגיב. אם יש אי דיוקים אז אתה מוזמן לסתור אותם עם טענות נגדיות.

ביב "חזל"ש" כי המדינה שלישית לא הסכימה לקבל מסתננים שלא "הסכימו" לגירושם.

פורסם (נערך)

זה פשוט לא נכון.

ולא, אני לא אקדיש זמן ועצבים לתת תגובה נגדית לאמירות של "בג"צ פויה" "אשד פויה".

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

ולי זה יכול לעבוד גם לגבי המחאות בקפלן

הדבר ה"טוב" היחידי מההפגנה של האריתראים היום, זה שלביביסטים יהיה קצת יותר קשה לשקר על האלימות של ה"אנרכיסטים" בקפלן. לפחות ככה אני מקווה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פריג'י כתב:

זה פשוט לא נכון.

ולא, אני לא אקדיש זמן ועצבים לתת תגובה נגדית לאמירות של "בג"צ פויה" "אשד פויה".

בסדר, התרגלתי שכשאין לכם מה לענות אתם נעלבים או עוברים למנטרה הקבועה של "ביביסטים", "דף מסרים" וכדומה.

ואשד היה מפקד מחוז תל אביב גם במהלך שומר חומות, אבל הוא כמובן לא אחראי. זה בן גביר אשם.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

הדבר ה"טוב" היחידי מההפגנה של האריתראים היום, זה שלביביסטים יהיה קצת יותר קשה לשקר על האלימות של ה"אנרכיסטים" בקפלן. לפחות ככה אני מקווה.

אני כבר אמרתי את דעתי לגבי הסיבה להיעדר האלימות בהפגנות בקפלן, אבל לא כולם יאהבו לשמוע את זה שוב  ;)

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 18 שעות, falou כתב:

ועדיין, אם תוציא מהגדר ימני שמוכן להדיין, כמו סגל, תישאר רק עם האופציה למלחמת אזרחים.

למרות שהסרטון שלו יצא עקום, על זה לא אוציא אותו מהגדר. על דברים הרבה יותר חמורים (משני הצדדים) נוטים להבליג. 

לפני 18 שעות, falou כתב:

אתה מוכן לצאת עם M16 לרחוב, כדי לחסל את הגבלסים הישראלים?

אני עדיין לא.

אני לא חושב שעמית סגל גבלס ישראלי ובכלל אני לא מתחבר לביטוי הזה יותר מידי. אני גם לא בטוח שנגיע למצב הזה, רוב הישראלים יעדיפו פשרה למעט הקצוות. אני כן צופה שיהיה יותר גרוע לפני שיהיה שיפור כלשהו, אבל לא בטוח שנגיע למחוזות מלחמת אזרחים/הפיכה צבאית. מצד שני, אנחנו חיים במזרח התיכון, אז אין לדעת.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אפשר להסתכל על זה גם הפוך - המשטרה היום הפעילה הרבה יותר כוח ממה שהיא הפעילה בהפגנות בקפלן/איילון.

Just now, gadik6 כתב:

בסדר, התרגלתי שכשאין להם מה לענות אתם נעלבים או עוברים למנטרה הקבועה של "ביביסטים", "דף מסרים" וכדומה.

ואשד היה מפקד מחוז תל אביב גם במהלך שומר חומות, אבל הוא כמובן לא אחראי. זה בן גביר אשם.

אני כבר אמרתי את דעתי לגבי הסיבה להיעדר האלימות בהפגנות בקפלן, אבל לא כולם יאהבו לשמוע את זה שוב  ;)

צריך להודות - ביבי כל פעם מחליט לא להחליט.

לוזר

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

עוזבים שניה את הילדים לבד, והם מתחילים לריב בינם לבין עצמם.

אולי זה יכול לעבוד גם לגבי המחאות בקפלן - להוציא את המשטרה, להתעלם מהם לחלוטין ולתת להם להוציא קיטור. אחרי כמה שבועות הם יתחילו לאכול אחד את השני.

ולנושא אחר - ההתפרעויות של "מבקשי המקלט", שזה שם מכובס למסתננים לא חוקיים, היום בתל אביב.

הדבר הראשון שקופץ לעין, שוב, זה חוסר היכולת של המשטרה לתת מענה למצבים לשמם היא קיימת. כמו במהלך שומר חומות, המשטרה "מופתעת" מעוצמת האלימות.

התעוזה של אותם "מבקשי מקלט", שמרשים לעצמם להתפרע, במדינת מקלט, עוברת כל גבול. מצד אחד הם טוענים שהם מבקשי מקלט, מכיוון שהם נמלטו משלטון רצחני או מלחמה בארצם, אך באותה נשימה הם נלחמים ברחובות עם סכינים, קרשים ועוד.

אבל זה לא החלק המעצבן. החלק המעצבן, והרלוונטי, זה כמות המקלות בגלגלים ששם בג"צ בכל נושא החקיקה, לגירושם/כליאתם של אותם מסתננים. שלוש פעמים שבג"צ פסל חוקים, או חלקי חוקים, לגבי נושא הכליאה של מסתננים (שחלילה הם לא יבלו בכלא יותר משנה). עוד פעם בה בג"צ התערב בנושא של גירוש מסתננים למדינת צד שלישי, וכליאתם שלו אלו שמסרבים (שחלילה לא נפגע בנפשם העדינה של עבריינים שנמצאים כאן באופן לא חוקי, ולא רוצים להתפנות מכאן ברצון). 

אתה יודע למה הם כאן חוץ מזה שנוח לנו שהם עושים את העבודות שאפילו ערבים לא מוכנים כבר לעשות (וכן, זה גזעני בדיוק כמו שזה נשמע)?

כי המדינה באמצעות שריה מסרבת לבדוק את בקשות הפליט שלהם כדי שחס וחלילה לא תצטרך להעניק זכויות לכמה מאות מהם ובינתיים כל זמן שהבקשה לא נבדקת לא ניתן לגרש אותם בכוח חזרה למולדתם שמחוייבת לקלוט אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...