Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה:

אם כבר, תגובות כמו שלך מאוד מפחידות ומזכירות משטרים דיקטטורים.

"אל תעבירו ביקורת על קצינים, הם מבינים", "אל תדברו נגד קציני משטרה, הם מבינים", "אל תעבירו ביקורת על שופטים, הם מבינים".

במדינה דמוקרטית כל האזרחים אמורים להיות שווים, דעה של בסטיונר מהשוק צריכה לקבל את אותו משקל (לפחות מבחינת כבוד,  כי אתם תבואו ותקשרו פה השקעות מחו"ל עכשיו) כמו של יזם שמכר כבר 6 סטארטאפים. אם מישהו משלם פרוטקשן ושרפו לו את העסק פעמיים, יש לו את הזכות להגיד שהמערכת אכיפת חוק גרועה בלי שישלחו אותו לקרוא 3 פסקי דין לפני שהוא מדבר, כי הוא לא משפטן.

צא מהרגשי, לא אמרתי לך שאסור להעביר ביקורת, אמרתי שביקורת צריכה להיות מודעת. אתה, מאידך, דורש את הזכות לצרוח בלי סיבה.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, mikyl כתב:

לא במאה ה-21

דווקא במדינות מפותחות אנשים שגרים בעיר לא צריכים רכב כל החיים.

לפני 49 דקות, mikyl כתב:

אז רק חיזקת את מה שאמרתי

יפה, אני אומר דבר דומה על נשק.

לא צריך למנוע לך את חופש התנועה? גם לא צריך למנוע לך את הזכות לביטחון. כמובן במגבלות, כמו עם חופש התנועה.

לפני 57 דקות, mikyl כתב:

פריצות זה לא פיגועי טרור

האיום היחיד על הביטחון של האזרחים זה טרור?

הלוואי ובאמת זאת הבעיה היחידה שהיתה פה ולמשטרה לא היה מה לעשות חוץ מלצוד טרוריסטים. כל יום יורים במישהו, לא בשטחים. היום מישהו הלך לבית חולים כי דפקו לו מכות בכביש. אתמול הייתי במקרה בחמ"ל של ישוב מסויים בדרום. כל הקיר שלהם מלא באירועים של פריצות וגניבות. לא מזמן אישה נאנסה כשהילדים בבית איתה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

למה כזה קשה לך עם זה שדעה של אדם במקצוע המדובר שמתעסק בזה לפחות 8 שעות ביום כול יום שווה יותר מדעתך (שלא מבוססת לא על ידע ולא על ניסיון)?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

8 שעות ביום

אה?

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

"אל תעבירו ביקורת על קצינים, הם מבינים", "אל תדברו נגד קציני משטרה, הם מבינים", "אל תעבירו ביקורת על שופטים, הם מבינים".

בדיקטטורה אסור לבקר ולצעוק ולהתבכיין נגד השלטון, הקצינים והשופטים. זה ההבדל בגדול.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך שהיצרנים עבדו על שר האוצר. לא רצה לעלות את המחיר של החלב המפוקח. קיבל העלה רוחבית.

זוכרים תסרטון של ביבי? הבטיח להוזיל. הכל עולה. העיקר שהשימו תממשלה הקודמת.

לצפות עד הסוף.

https://13tv.co.il/item/news/economics/tara-milk-903511175/?pid=539&

אחרי תנובה: גם טרה ושטראוס מעלות את מחירי כל המוצרים

פרסום ראשון: לאחר הודעתה של תנובה הבוקר על עליית המחירים של מוצריה, מחלבות גדולות נוספות הודיעו כי ייקרו את מחירי מוצרי החלב המפוקחים והלא מפוקחים שלהן. טרה מסרה כי תעלה את המחירים בשיעור של כ-8.28%, בעוד ששטראוס הודיעו על התייקרות של 2.33%. גם מחלבת גד הודיעה על התייקרות. המחירון החדש צפוי להתעדכן החל מיום חמישי הקרוב.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לעשירים זה לא מפריע ולאזרח הקטן העובד ומשלם המיסים איך כוח לזעוק, הייתי שמח לראות את כל המחמאות מתרכזות בזה ולא בשטויות של הרפורמה המשפטית

פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

לעשירים זה לא מפריע ולאזרח הקטן העובד ומשלם המיסים איך כוח לזעוק, הייתי שמח לראות את כל המחמאות מתרכזות בזה ולא בשטויות של הרפורמה המשפטית

אם יכולתי לשנות ולהפוך את כל המחאות לענייני כלכלה/ביטחון. הייתי עושה את זה כבר אתמול.

חוץ מעניין זה, פחדניהו לא עושה כלום ונופלים טילים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

דווקא במדינות מפותחות אנשים שגרים בעיר לא צריכים רכב כל החיים.

לא יודע איך זה במדינות מפותחות, אבל אצלינו ... 🙂

שימוש ברכב פרטי מול תח"צ

לא צריך למנוע לך את חופש התנועה? גם לא צריך למנוע לך את הזכות לביטחון. כמובן במגבלות, כמו עם חופש התנועה.

נשק לכל 03 זה לא ביטחון. יותר סביר שלהפך. 

האיום היחיד על הביטחון של האזרחים זה טרור?

לא, אבל במקרה הזה יכולה להיות הצדקה לאפשר לאזרחים לשאת נשק חם. תלוי  ברמת האיום.

פורסם

פורוש: "נתניהו לא יכול להגיד לי 'לא יכול'. לא יכול? אל תהיה ראש ממשלה, לך הביתה", אמר.

פשששש.  איך לא חשבתי על זה ? 

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 שעות, Mikelt89 כתב:

אתה עדיין לא מבין את הקשר בין המהפיכה של לוין-רוטמן לבין המצב הכלכלי שלך? וזה מעבר לסביבת האינפלציה העולמית שנגרמה מסיבות שלא תלויות בישראל (קורונה, אוקראינה וכו׳) אחרי עשור שבו התרגלנו ליציבות מחירים חריגה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הצחיק אותי מאוד.

אחרי שהימין על מלא אימץ את פוליטיקת הזהויות עם כל הדרישה לשופטים מזרחיים, דתיים וכו'.

אחד המסיתים הדוחים, מתלונן (בצדק) שמסית דוחה אחר מבזה את העדה המרוקאית. רק שלתופעה שהוא מתלונן עליה קוראים "ניכוס תרבותי" וזה בד"כ מאוד מעצבן ימניים, כשהשמאל הפרוגרסיבי מתלונן על זה.

IMG_6640.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...