Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לפעמים אני מרגיש שביבי כבר מבטיח הבטחות רק כי הוא ממש נהנה להפר אותן. זה כבר הפך לסטיה שלו. הוא מבטיח הבטחות גם כשהוא לא חייב כדי להפר אותן רגע אחרי זה, מביא לו אורגזמה

המחשת כח.

זה כמו במשחקי הכס, שהטמבל ההוא חשב שעוזרים לו לברוח,  בסוף עבדו עליו פעמיים וחתכו לו את הקבנוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, RK כתב:

הרי כל האחרים שישבו איתו בעבר לא מוכנים לשבת לחרבן איתו על אותו תא שטח

בקצב הזה גם לא נראה שאלה שעכשיו יהיו מוכנים להתיישב שוב ליציקה.

ואז נשאלת השאלה איך הוא רואה את עצמו בשנים הקרובות ובטח בבחירות הבאות, מתי שיבואו....

אי אפשר לרמות את כוווווולם ואז לצפות שעדיין ירצו לשחק איתך. נכון? אני מקווה שזה נכון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נראה לי שביבי מרמה גם את עצמו כל כך עד שאינו מצליח להחזיק קואלעציה עם עצמו ועם הבן שלו. ולא ברור מה עם שרה, בזמן האחרון ירדה למחתרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגדל הקלפים הזה מתחיל ליפול, נייחל שיתפרק לחלוטין במהירות- ככל שזה יקרה מהר יותר יש פחות סיכוי שניכנס שוב לסבבי בחירות חוזרים ונשנים, מה שיוביל לעוד סדרת ממשלות-נתניהו-מעבר.

אני בזאת מצדיע לחבורת האפסים המרכיבים את הקואליציה שהצליחו להגעיל אפילו את קהל המצביעים שלהם עד שהמפה בסקרים השתנתה בצורה שאני לא זוכר בימי חיי.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, yor2 כתב:

התאבון גדל. גם שס מאימת.

כולם רואים את הסקרים ואף אחד מהם לא רוצה בחירות עכשיו. אז יאיימו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסיתי ולא הבנתי מה הפואנטה.

פורסם (נערך)

מותר לי להתנשא קצת יובל? הרבה זמן לא עשיתי את זה.
יש לך מוח ברוך השם. אתה סך הכל אינטיליגנט ואני ממש לא ציני, אז אולי מספיק לצטט מטומטמים ולהגיד דברים מטופשים?
מה הקשר בין הביצועים של אנג'ל ב2021 ו2022 לבר לב? הוא מונה רק לא מזמן. זה בהקשר למטומטם שציטטת.

עכשיו לגבי הדעות הפוליטיות שלו ולטענה שהוא "הורס חברה" שהמטומטם אמר ואתה ברגע של טיפשות זרמת איתו.
כשמחרימים את ישראל בחו"ל בגלל ההתנחלויות הם "אנטישמים" וBDS. האמריקאים מפעילים סנקציות על חברות כאלה. ממשלת ישראל עושה מאמצים כבירים כדי להילחם בחרמות כאלה.
אתה נותן לזה צידוק "הוא נקט עמדה". הוא יכול לנקוט עמדה. הוא יכול להגיד את דעתו. להחרים חברה בגלל זה זה כבר פשע.
במקום להכנס בחרדים אתה נכנס בבנאדם שהביע עמדה, ועוד איזה עמדה? שוויון בנטל?

בבקשה ממך אל תהיה מטומטם יש פה מספיק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא מבין בשיווק, אז? כאילו הוא אמור להבין בגלל שהוא היה גנרל? למי אכפת. עשה טעות, עכשיו יאכל אותה. בניגוד לפוליטיקאים שעושים טעויות והציבור משלם במקומם.

זה כמו שבחרו את הליצן ההוא להיות הפרזנטור של באד לייט ועכשיו כולם שונאים את הבירה הזאת שגם ככה היתה גועל נפש.

פורסם

אז חכה שיבכה במקום להחליט שיבכה. 

וגם אדם פרטי יכול לנקוט עמדה, מה הבעיה עם זה?

בנוסף, יש את הפוסט הזה ביותר עיוות של המציאות? הבנאדם הלך להפגנה, לא הרים קמפיין- ובטח לא גייס את החברה שהוא חלק מהדירקטוריון שלה עבור הקמפיין.

זה כמו לטעון שאסור שחבר בורד באינטל ישראל יפרסם בפייסבוק את דעתו.

מצד שני, התגובה מצד העסקנים גפני ודרעי היא מה שבאמת מבחיל- שים לב שהם לא נקטו בעמדה של "הבנאדם הזה נגדנו", אלא יורים חץ לכיוון שאלת הכשרות. למה? כי הציבור שלהם לא יראה בהשתתפות של בר לב בהפגנה איזשהו צעד מזעזע ו "קמפיין נגד חרדים"

מכשרות, מצד שני, לציבור שלהם איכפת מאוד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

איזה רעש עשו פה על בן אנד ג'ריס שלא הסכימו שימכרו את התוצרת שלהם בהתנחלויות. "BDS" "אנטישמים" בלה בלה בלה.
מדינות בארה"ב התחילו להטיל סנקטיות על החברה האם שלהם.

הם חתמו פה על עסקה עם המפיץ המקומי שבגדול אומר "אתה יכול לייצר את הגלידות שלנו אבל אין בינינו יותר קשר" רק מהפחד מהרעש והתוצאות.

אבל יובל ועוד כל מני דבילים (יובל אתה לא דביל בעיני) אומרים "עכשיו תאכל את מה שבישלת". מה הוא בישל? הפגין בשביל שוויון בנטל? על זה מחרימים חברה?
קונה מחר חלה של אנג'ל למרות שאני לא יודע איפה יש ואני בכלל לא צריך. אפתח גוגל ואסע למקום הכי קרוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...