Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

מה הוא בישל? הפגין בשביל שוויון בנטל? על זה מחרימים חברה?

שוק חופשי, זכותם להחרים מה שבא להם.

הסיבה לחרם מטומטמת מאד, אבל מה הבעיה? עדיין חוקי להיות מטומטם והחרם הזה לא פוגע בך או בי בשום צורה. חרם על חברה פרטית.

גם בן אנד ג'ריס, למי אכפת? פוחדים שלמכור פה יפגע לכם בהכנסות? טייב פסדר. לא צריך.

זה נטו עסקים.

יש לי איזה שיתוף פעולה עם בחור במינסוטה שרוצה למכור בעסק שלו כל מיני דברים שעשיתי. אז הוא כתב באתר שלו, שזה נוצר ע"י מישהו מישראל. אמרתי לו, עדיף שתוריד את זה כי חבל על הלקוחות שאולי נפסיד בגלל זה.

הסברתי לו, אני לא מתבייש בזה שאני ישראלי בשום פנים ואופן, אבל למה סתם לכתוב דברים שיכולים להרחיק לקוחות? אנחנו לא מחפשים לעשות צדק, אנחנו מחפשים למכור...

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

וזה יעבור?

https://13tv.co.il/item/news/politics/state-policy/ua4hw-903513965/?pid=62&cid=902992383

חשיפה: שדה הגז מול רצועת עזה והדיונים החשאיים בממשלה

במהדורה המרכזית פורסם לראשונה על קידום פרויקט שהפך להיות סמל לניסיון לעזור לפלסטינים - שמקדמת ממשלת נתניהו: בשבועות האחרונים החלו דיונים חשאיים על פיתוח מאגר הגז "מרין", שממוקם כ-30 קילומטרים מחופי עזה. כל הפרטים, המורכבויות המדיניות-ביטחוניות והאתגרים

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

גנרל שחושב שהוא בחברה ציבורית, נוקט עמדה וכשזה יחזור על החברה שלו בצורת חרם של החרדים יבכה. כמו קרן פלס.

קראת מהשכתבת?

החברה לא שלו. הוא יור הדירקטוריון  שזהאומרשבעלי המניות החליטו שהוא מתאים לתפקיד הזנה.

ועם הפנסיה שלו לבכות בגלל הכנסות הוא לא יבכה אף פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תדאגו. אני לא רואה איך הבד״ח מוריד את הכשרות שלו מאנג׳ל. יותר מדי כסף מסתובב שם. והם גם שונאים את גפני יותר מאשר את ברלב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

שוק חופשי, זכותם להחרים מה שבא להם.

הסיבה לחרם מטומטמת מאד, אבל מה הבעיה? עדיין חוקי להיות מטומטם והחרם הזה לא פוגע בך או בי בשום צורה. חרם על חברה פרטית.

גם בן אנד ג'ריס, למי אכפת? פוחדים שלמכור פה יפגע לכם בהכנסות? טייב פסדר. לא צריך.

זה נטו עסקים.

יש לי איזה שיתוף פעולה עם בחור במינסוטה שרוצה למכור בעסק שלו כל מיני דברים שעשיתי. אז הוא כתב באתר שלו, שזה נוצר ע"י מישהו מישראל. אמרתי לו, עדיף שתוריד את זה כי חבל על הלקוחות שאולי נפסיד בגלל זה.

הסברתי לו, אני לא מתבייש בזה שאני ישראלי בשום פנים ואופן, אבל למה סתם לכתוב דברים שיכולים להרחיק לקוחות? אנחנו לא מחפשים לעשות צדק, אנחנו מחפשים למכור...

שוק חופשי?
למה מדינת ישראל אז עושה כזה עניין מהBDS?
למה קוראים להם אנטישמים?
למה מפעילים לובי יהודי בארה"ב נגד חברות/ארגונים שמחרימים חברות ישראליות/התנחלויות/מדינת ישראל?
למה מדינות בארה"ב מטילות סנקציות על גופים כאלה?

למה באמת? שוק חופשי.
מסתבר שאנטישמים הכי גדולים נמצאים כאן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה קוראים לBDS אנטישמים? אולי... כי הם טוענים טענות אנטישמיות? מה הקשר בין ארגון אנטישמי לבין חרדים שמחרימים איזו מאפיה כי הדעות הפוליטיות שלהם לא תואמות לדעות של אחד הבעלים שלה?

אם אני מחרים עסק כי יש עליו מדבקה ביבי מלך ישראל, אני אנטישמי?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 שעות, asix כתב:

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q2/Article-9a546d517c7e781026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802_440867

אז מה, בן גביר וסמוטריץ עם המלא מלא שלהם יתנו למהלך כזה לצאת לדרך?

ממשלת בדיחה.

עוד כמה חודשים נשמע הכחשה מהליכוד בעניין.

יאללה, שהממשלה המטורללת הזו תעוף כבר מחיינו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 5 שעות, Shmulik_Miata כתב:

עוד כמה חודשים נשמע הכחשה מהליכוד בעניין.

עוד כמה ימים נשמע את  אבו יאיר מאשים את יאיר שנתן 50 מיל.  לאבו עבאס.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

חשד לרצח. החשוד בעל רישיון לנשק.

חשד לרצח בגלבוע - אחרי קטטה בכביש: תושב גן נר ירה למוות בצעיר מכפר סמוך (ynet.co.il)

והנכד של מיסד מאפית אנגל.

https://mobile.srugim.co.il/article/791218

הנכד של מייסד אנג"ל תוקף: "אוכלי חינם, יום הדין קרב"

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 11 דקות, yor2 כתב:

חשד לרצח. החשוד בעל רישיון לנשק.

בדיוק על זה כתבתי לפני כמה עמודים.

פורסם (נערך)
בתאריך 1.5.2023 בשעה 17:56, farkash7 כתב:

מבחן המציאות מראה אחרת אגב, ככל שהנשק יותר נפוץ הבטחון האישי מתערער כי בפעם הבאה שתצפור למישהו בכביש הוא יוציא אקדח מהחלון

מותר לצטט את עצמי?
יאללה חלקו נשקים לכל מי שהיה בקרבי. נחזק את תחושת הבטחון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתם מודעים לזה שהיורה קיבל נשק לפי הקריטריונים הקיימים ולא אלה שבן גביר חולם עליהם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דבר ראשון נדמה לי שכבר גלעד ארדן השתעשע עם הרעיון, לא זוכר איך זה נגמר. דבר שני לא משנה קרבי או לא, מדובר באנשים שלא קיבלו הדרכה ואימונים נדרשים בשימוש בנשק בסביבה אזרחית מעבר למצבי טרור.

• תוכן חדש...