Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד קצת להוציא עצבים בפורום, מהסיפור הקודם על מועמדת לבחירות המועצה.

קצת בקצרה, אם קפצתם להודעה הזו- מישהי שגרה במועצה מפרסמת שהיא מועמדת לבחירות המועצה שהולכות להיות באוק/נוב, שולחת לינק לכתבה שאומרת הכל ובעצם כלום, מילים כלליות על שיתופי פעולה ושיתוף הציבור, דיבורים רגילים על מערכת החינוך ופינוי הזבל שיש בה (במועצה, לא בחינוך 😉) ושאר נושאים שדי תקפים לכל יישוב בארץ. אין מטרות ואין יעדים. להיבחר ואז לחשוב מה לעשות -> קיצור כיסא עור צבי..

ואז ביקשתי לדעת באותו פוסט מה הלו"ז, ומה התוכנית שלה למועצה. היא שלחה אותי ישר לכתבה, אז שלחתי עוד הודעת הבהרה. ואז הגיע כמו תמיד שקורה במועצה המהוללת, שולחים הודעה פרטית ומנסים לסגור את זה בשיחת טלפון פרטית (אחרי שכבר כתבו על שיתוף הציבור, כן?), עסקים באזור נוטים לעשות כזה דבר כשיש ביקורת שלילית עליהם, לסגור הכל בשיחה "נעימה" ולמחוק את הפוסט.

מאז נדם קולה של המועמדת. זה כבר נהיה סיפור עצוב שככה מתנהלת הפוליטיקה המקומית על כלום ושום דבר. תבחרו בי ואז נחשוב.

עכשיו אני שם לב שבפוסט היא כתבה שיהיה מפגש עם התושבים שבו יכתבו את המצע שלה. 

נחיה ונראה מה היא תציע..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

זה הגיע ממש למצב שהוא רואה גרף יורד ומנסה לשכנע את כולם ש "מאיפה שאני מסתכל על זה נראה שהגרף הזה עולה"

אולי זה מה שהרב אמר, אז הכל טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

https://www.calcalist.co.il/shopping/article/hjteznl43

באיזה עולם הבנאדם הזה חי.

למרות שאני לא חושב שהוא בכלל מאמין במה שיוצא לו מהפה, זה נראה ממש כמו צעד של ייאוש בנסיון לקושש איזושהי אהדה/טיפה קולות של דבילים מוחלטים שיחשבו שהיה לנתניהו קשר לעניין.

עצוב, ממש.

פורסם

הבן אדם חי במציאות אלטרנטיבית. זה מה שהוא יצר בשנים האחרונות. יש את המציאות ויש את המציאות שהוא מייצר לתומכים שלו.

זה פשוט מביך. איך יש כאלה שעדיין מאמינים לו אני פשוט לא מבין.

אני לא יודע מה הוא מנסה להשיג - להרוס הכל לפני שהוא הולך ולא אכפת לו מהתוצאות או שבאמת הכל יצא לו משליטה ואין לו מושג איך לשלוט בממשלה שהרכיב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם זאת היתה התכנית או שיצאו למבצע כדי לגרום לבנגביר להפסיק לעשות קונצים ולנסות להפיל את הממשלה.

בכל אופן, עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.

פורסם
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

מעניין אם זאת היתה התכנית או שיצאו למבצע כדי לגרום לבנגביר להפסיק לעשות קונצים ולנסות להפיל את הממשלה.

בכל אופן, עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.

זה לא דבר שעושים מהמותן. בטוח היו תכניות מוכנת וחיכו להזדמנות.

מה שעצוב זה שהיו צריכים למדר סיעה שלמה בממשלה מהמידע הזה.

בכל מקרה כל הכבוד על החיסול וכן ירבו. רק מקווה שהתגובה תהיה בטילים ולא באיזה אוטובוס.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

כל הכבוד על החיסול

ממה שקראתי עד עכשיו הבנתי שלפחות אחד המחוסלים, חוסל יחד עם שני ילדיו שחוסלו גם הם (וידעו שיש סבירות גבוהה שהם ישנים איתו בבית).

קצת קשה לי לשבח את זה.

עריכה: שלושה ילדים, של שני מחוסלים

https://twitter.com/KhJacki/status/1655761321781067776?s=20

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי דה-ז׳ה-וו ללפני שישה-שבעה חודשים.

עתידות: 48 שעות של טילים, תקיפות בעזה (בתפוקה שולית פוחתת), מו״מ ואז הפסקת אש בתיווך מצריים.

עוד חוזר הניגון…

פורסם

סוף כל סוף קיבל ביצים לעשות את המבצע המחורבן הזה, היה צריך לעשות את זה כבר בפיגוע במגידו אבל הוא פחדן בן פחדן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא אמרו שהחמאס אחראי לירי בחג? עכשיו הג׳יאד זה ארגון לפריקת לחצים? כבר ברור לכולם שחיסולים שלהם טובים לכולם. איפה איזה חיסול טוב של בכיר חמאס! או שלזה צריך קצת יותר ביצים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו לא מעבירים לחמאס כסף? לא חבל לשלם להם ואחרי זה להרוג אותם?

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

ממה שקראתי עד עכשיו הבנתי שלפחות אחד המחוסלים, חוסל יחד עם שני ילדיו שחוסלו גם הם (וידעו שיש סבירות גבוהה שהם ישנים איתו בבית).

קצת קשה לי לשבח את זה.

אני האחרון שישמח כשנפגעים לא מעורבים ובמיוחד ילדים.

אין לי מושג מה ידענו ומה לא, אין לי מושג כמה קשה לשים אותו בין כוונות ולכן גם אין לי מושג אם המחיר היה הכרחי או לא.

מצד שני מלחמה היא לא דבר סטרילי ולפעמים נפגעים גם לא מעורבים. כואב, לא רצוי אבל תמיד יש חישובי עלות תועלת והם חלק מהעלות.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

קצת קשה לי לשבח את זה.

השאלה מה עדיף שילדיו של טרוריסט יפגעו או הילדים שלנו.

אם כבר בבוקר באינסטינקט אמרתי לאשתי שאני מרחם על השכנים של אותו "גיבור" שחטפו טיל "כירוגי" לבניין שהם גרים באמצע הלילה.

מן הסתם ללא התראה....

לא נראה לי נחמד במיוחד להיות בבניין שקומה מעליך מרוסקת טוטאלית בהפתעה. אבל מלחמה זה משחק מלוכלך

פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

לא נראה לי נחמד במיוחד להיות בבניין שקומה מעליך מרוסקת טוטאלית בהפתעה.

אם אתה יודע שהקומה מעליך התרסקה אז אתה במצב טוב.

• מצחיק 2

• תוכן חדש...