Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שהיורה יקבל את העונש המקסימלי שמגיע לו, אין ספק בכלל.

דבר שני, כולם מזדעזעים מנשק חוקי, אבל 73 קורבנות מנשק לא חוקי, כולל אחד באותו יום, לא מזיזים לאף אחד. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

מדובר באנשים שלא קיבלו הדרכה ואימונים נדרשים בשימוש בנשק בסביבה אזרחית מעבר למצבי טרור.

בוודאי שקיבלו. יש הדרכה כשמקבלים רשיון נשק ורענון שמבצעים מדי שנה. החוקים מאוד ברורים - *אין* שימוש בנשק למעט מצב של סכנת חיים ברורה ומיידית לך או לסובבים אותך.

המקרה המדובר הוא מצער והיורה ככל הנראה הולך לשבת הרבה מאוד שנים בכלא על רצח.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

73 קורבנות מנשק לא חוקי, כולל אחד באותו יום, לא מזיזים לאף אחד

מזיזים להרבה אנשים. הפיד שלי מלא בדיווחים ותלונות כבר חודשים רבים.

אבל אלו כנראה לא האנשים שאתה עוקב אחריהם או מדבר איתם (סמולנים בוגדים שחושבים שערבים הם בני אדם).

לפני 17 דקות, MiniMiz3r כתב:

יש הדרכה כשמקבלים רשיון נשק ורענון שמבצעים מדי שנה

אפשר לעשות הדרכות ורענונים כמה שרוצים, זה לא ישנה את המתמטיקה.

חוק המספרים הגדולים - ככל שמספר בעלי הנשק יגדל, הסיכוי להישנות מקרים כמו אתמול יגדל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, MiniMiz3r כתב:

בוודאי שקיבלו. יש הדרכה כשמקבלים רשיון נשק ורענון שמבצעים מדי שנה. החוקים מאוד ברורים - *אין* שימוש בנשק למעט מצב של סכנת חיים ברורה ומיידית לך או לסובבים אותך.

המקרה המדובר הוא מצער והיורה ככל הנראה הולך לשבת הרבה מאוד שנים בכלא על רצח.

ההדרכה פח. 

צריך לשפר את התהליך - יותר רענונים, יותר מטווחים, יותר הרצאות עורך דין.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מזיזים להרבה אנשים. הפיד שלי מלא בדיווחים ותלונות כבר חודשים רבים.

אבל אלו כנראה לא האנשים שאתה עוקב אחריהם או מדבר איתם (סמולנים בוגדים שחושבים שערבים הם בני אדם).

לא מעניין להם תתחת.

אחמד טיבי מצייץ רק כשהיורה יהודי.

וכמובן שלפי פינדר כל אנשי הימין חושבים שערבים זה תתי אדם..

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

אחמד טיבי

מנסור עבאס ביקש הגברת אכיפה מהקואליציה. לוין התנה את זה בתמיכה בונדטה שלו נגד מערכת המשפט.

והנה טיבי במיוחד בשבילך:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

איזה הדרכה? מספרים על "סכנת חיים"? שטויות. כולם, כולל עורך דין של הבחור טוענים ש"הירגישו" שחיים שלהם בסכנה. מה זה רענון? 10 כדורים במתווך? כדי שלא ישכחו איפה הדק ואפה הניצרה?

לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

אתם מודעים לזה שהיורה קיבל נשק לפי הקריטריונים הקיימים ולא אלה שבן גביר חולם עליהם?

מתברר שבחור יוצא סיירת. זה בקשר ל-03.

פורסם
לפני 24 דקות, mikyl כתב:

10 כדורים במתווך

אני מבין שיש אנטגוניזם כלפי מתווכי נדלן אבל לא צריך להגיע לירי עליהם..

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

אתם מודעים לזה שהיורה קיבל נשק לפי הקריטריונים הקיימים ולא אלה שבן גביר חולם עליהם?

On the one multiply how much by how much

נשק זה טוב כשהוא בידיים מיומנות בתפעול ע״י איש מתורגל שנמצא במסגרת משמעתית ששומרת אותו בתוך הכללים.

אני בעד נשק אצל אזרחים, אבל רק כאלו שנמצאים במסגרת של משמר אזרחי או משהו כזה. אנשים עם מחוייבות לעניין שלוקחים על עצמם תפקיד רסמי. לא עלבאבא, כל אחד שנכנס לקריז מכניס מחסנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 30 דקות, mikyl כתב:

איזה הדרכה? מספרים על "סכנת חיים"? שטויות. כולם, כולל עורך דין של הבחור טוענים ש"הירגישו" שחיים שלהם בסכנה. מה זה רענון? 10 כדורים במתווך? כדי שלא ישכחו איפה הדק ואפה הניצרה?

אז אתה טוען שאם רק הבחור הזה - שהיה שיכור, חסם נהג אחר בכביש, ניגש אליו עם נשק שלוף, שלף אותו מהרכב שלו ואז כשהוא התחיל לברוח ממנו, ירה לו בגב - אם הוא רק היה עובר את ה"הדרכה" הנכונה שתסביר לו איך להשתמש בנשק, זה לא היה קורה?

לפני 13 דקות, falou כתב:

אני בעד נשק אצל אזרחים, אבל רק כאלו שנמצאים במסגרת של משמר אזרחי או משהו כזה. אנשים עם מחוייבות לעניין שלוקחים על עצמם תפקיד רסמי. לא עלבאבא, כל אחד שנכנס לקריז מכניס מחסנית.

לצערנו, נשק של אזרחים עצר הרבה מאוד פיגועים וחסך הרבה חיי אדם. בלי קשר לנשיאה ביום יום, יש אנשים שגרים באזורים מועדים לפורענות (ערים נידחות כמו באר שבע או לוד) והחזקה של נשק בבית יכולה להציל את חייהם לפעמים.

פורסם
לפני 30 דקות, falou כתב:

נשק זה טוב כשהוא בידיים מיומנות בתפעול ע״י איש מתורגל שנמצא במסגרת משמעתית ששומרת אותו בתוך הכללים.

לא חייב מסגרת.

מספיק גם ראיון פעם בשנה או שנתיים כולל בדיקה רפואית כדי לוודא שהוא כשיר פיזית ומנטלית ותרגול תקופתי לפי כללים מוגדרים מראש לרמת ביצועים מינימלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 21 דקות, MiniMiz3r כתב:

אז אתה טוען שאם רק הבחור הזה - שהיה שיכור, חסם נהג אחר בכביש, ניגש אליו עם נשק שלוף, שלף אותו מהרכב שלו ואז כשהוא התחיל לברוח ממנו, ירה לו בגב - אם הוא רק היה עובר את ה"הדרכה" הנכונה שתסביר לו איך להשתמש בנשק, זה לא היה קורה?

אני טוען שזה לא היה קורה אם לאותו בחור לא היה נשק.

לפני 23 דקות, MiniMiz3r כתב:

לצערנו, נשק של אזרחים עצר הרבה מאוד פיגועים וחסך הרבה חיי אדם

ועוד הרבה יותר אנשים הרג, לא סתם צה"ל היום מגביל היתרים יציאה הביתה עם נשק ובזמנו התחילו לדרוש ממאבטחים להשאיר נשקים בעבודה. 

פורסם
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

ועוד הרבה יותר אנשים הרג, לא סתם צה"ל היום מגביל היתרים יציאה הביתה עם נשק ובזמנו התחילו לדרוש ממאבטחים להשאיר נשקים בעבודה. 

צה"ל הגביל יציאות הביתה בגלל גניבות, ומאבטחים נדרשו לצאת עם הנשקים  החל מ-2015 בערך כשהתחילה אינתיפאדת הסכינים כדי להוות מכפיל כוח ברחובות.

היום מאבטחים יוצאים כמעט כולם עם נשקים הביתה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

אני טוען שזה לא היה קורה אם לאותו בחור לא היה נשק

זה לא היה קורה אם לאותו בחור לא היה רישיון נהיגה, רק אומר.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

צערנו, נשק של אזרחים עצר הרבה מאוד פיגועים וחסך הרבה חיי אדם

מספרים חביבי, מספרים. נתונים.

לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

אנשים שגרים באזורים מועדים לפורענות (ערים נידחות כמו באר שבע או לוד) והחזקה של נשק בבית יכולה להציל את חייהם לפעמים.

נשק בבית זה עניין אחד ולהיות רשאי להסתובב עם נשק, דבר אחר. וכמו בארה״ב, להסתובב עם נשק מוסתר, זה דבר שלישי.

לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

מספיק גם ראיון פעם בשנה או שנתיים כולל בדיקה רפואית כדי לוודא שהוא כשיר פיזית ומנטלית ותרגול תקופתי לפי כללים מוגדרים מראש לרמת ביצועים מינימלית.

אני חושב שזה לגמרי לא מספק, אם המטרה היא אנשים חמושים שיהיו אפקטיבים ברגע המכריע ושלא יאבדו את הראש כשקורה משהו אישי.

לפני 38 דקות, mikyl כתב:

אני טוען שזה לא היה קורה אם לאותו בחור לא היה נשק.

זה אנקדוטאלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אני חושב שזה לגמרי לא מספק, אם המטרה היא אנשים חמושים שיהיו אפקטיבים ברגע המכריע ושלא יאבדו את הראש כשקורה משהו אישי

בגלל זה כתבתי להגיע לרמת ביצועים מוגדרת.

מה הרמה קטונתי מלקבוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...